|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudnia 22, 2008, 08:31:30 » |
|
I znowu to się zaczyna!!! Aleksanderalien piszę by pytania były zebrane w jednym miejscu,całe forum poświęcone jest pytaniom a my tworzymy tą encyklopedię kanarkowej wiedzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
men
Uczeń2
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 221
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 19, 2009, 04:10:17 » |
|
Gdzie są hodowcy kanarków śpiewiających ? większośc postów to kanarki kolorowe.Może stworzyc taką sekcje o kanarkach śpiewających.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 19, 2009, 04:44:25 » |
|
To forum jest dla wszystkich hodowców kanarków.Jeśli hodowcy kanarkow spiewających chcą cospowiedzieć to majatyle samo miejsca na to. Jest miejsce do opisania ras śpiewajacych jak również do pogadania o ich śpiewie.Jak narazie jak widac nie ma zbyt wielu chetnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 29, 2009, 01:02:02 » |
|
Myślę ,że na forum przydała by się nowa rzecz zwiazana z zagadkami. Odgadnięte zagadki mogłyby być odblokowane z ukrywania postów by inni forumowicze mogli znać odpowiedŹ na nie poszerzając tym samym swoja wiedzę. Oczywiście po odgadnięciu zagadki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 29, 2009, 02:01:59 » |
|
Pomyślę nad tym. Chociaż z drugiej strony każdy może mieć satysfakcję, jeśli odpowie nawet na taką starą rozwiązaną zagadkę.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2009, 02:03:31 wysane przez Jacky »
|
|
|
|
|
Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 142
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwca 07, 2009, 04:12:31 » |
|
Witam Ja mam taki pomysł związany z konkursem foto, a chodzi mi tu głównie o to żeby były wybierane np. dwa zdjęcia z najlepsza ilością głosów tak jak było w miesiącu kwietniu gdzie były dwa zdjęcia pokazywane na zmianę, i zdjęcie z największą ilości głosów może być pokazywane na górze a te co miało trochę miej głosów to mogłoby być pokazane np na dole wortalu. Co wy na taką zmianę  Pozdrawiam Sławek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik

Jaworzno
Wiadomoci: 271
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwca 20, 2009, 02:15:55 » |
|
Pomysł Sławka mi sie bardzo podoba  . Ja mam jeszcze taki pomysł aby do działu galeria dorobić jeszcze dział wideo . Widziałem na forum niepamietam już przez kogo podany link do filmiku jekiegos włoskiego hodowcy bardzo mi sie spodobał tylko że niemoge go już na forum znalęść i sadze że taki dział by sie sprzydał. Pozdrawiam  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukas
Redaktor
Użytkownik
Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746
Z066
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwca 20, 2009, 04:38:23 » |
|
Ja mam jeszcze taki pomysł aby do działu galeria dorobić jeszcze dział wideo . Widziałem na forum niepamietam już przez kogo podany link do filmiku jekiegos włoskiego hodowcy bardzo mi sie spodobał tylko że niemoge go już na forum znalęść i sadze że taki dział by sie sprzydał. Pozdrawiam  . Wrzucasz na youtube swój filmik a na forum robisz link do niego i po sprawie, film można oglądać bezpośrednio przez forum i nie trzeba otwierać nowego okna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwca 24, 2009, 07:33:13 » |
|
Witam Ja mam taki pomysł związany z konkursem foto, a chodzi mi tu głównie o to żeby były wybierane np. dwa zdjęcia z najlepsza ilością głosów tak jak było w miesiącu kwietniu gdzie były dwa zdjęcia pokazywane na zmianę, i zdjęcie z największą ilości głosów może być pokazywane na górze a te co miało trochę miej głosów to mogłoby być pokazane np na dole wortalu.
W miesiącu kwietniu 2009 r. dwa zdjęcia zdobyły identyczną ilość głosów, dlatego nie można było jednoznacznie określić zwycięzcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleksanderalien
Go
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpnia 08, 2009, 09:30:21 » |
|
tak jak juz kiedys pisalem dobrze by bylo zrobic takie posty stale (przypiete) przykladowo jak np podawanie kielkow w zywieniu nikt nie musial by szukac tylko bylo by gotowe u gory a wielu jest takich ktorzy pytaja sie po raz kolejny o takie zagadnienia jakie byly na forum lub zanim zapytasz sprawdz. jeden taki dzial na forum bylo by bardziej przejzyste. niektorym nie chce sie szukac i z tego to wynika. ale sadze ze to jest dobry pomysl bo bedzie coraz wiecej nowych uzytkownikow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleksanderalien
Go
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 25, 2009, 02:38:35 » |
|
Opcja edytuj przydala by się (tak aby mozna bylo swoje bledy poprawic cos dodac)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukas
Redaktor
Użytkownik
Lasocice/Nysa
Wiadomoci: 746
Z066
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopada 29, 2009, 09:24:35 » |
|
Opcja edytuj przydala by się (tak aby mozna bylo swoje bledy poprawic cos dodac) Nie wydaje mi się aby to był dobry pomysł, gdyż niektórzy mogli by to wykorzystać w negatywny sposób. Odnośnie błędów to zawsze można pisać w programie sprawdzającym błędy typu "Word" a następnie takiego posta zamieszczać na forum, przecież nigdzie się nie śpieszy 5 min. nikogo nie zbawi  byle post się znalazł na forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleksanderalien
Go
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 29, 2009, 11:25:57 » |
|
Masz racje luka, sam widzialem jak wykorzystywali ta opcje w 'zlych' celach. Ewentualnie przy dodatkowych informacjach do postu by sie przydala ale wtedy przychodza nam z pomoca redaktorzy Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jares2
Uczeń1
Nowy użytkownik
małopolskie
Wiadomoci: 55
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopada 17, 2012, 10:05:20 » |
|
Witam Moim zdaniem przydatnym i ciekawym (dla takich żółtodziobów jak ja) byłoby stworzenie na tym forum takiego "atlasu" z wszystkimi rasami kanarków.Uważam że wiele osób skorzystało by z niego Przyjemnie by było zobaczyć kiedyś na tym forum taki zbiór ras i dodatkowo jeszcze kanarków kształtnych http://www.rytro.mojahodowla.net/index.php?id=1dab40fd44295f8acbac4eOczywiście admin sam stwierdzi czy jest to dobry pomysł czy nie ,ja tylko dałem taką propozycję -(i oczywiścię zrozumiem jęśli admin się nie zgodzi) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canarissimo
Redaktor
Nowy użytkownik
Aachen
Wiadomoci: 387
fan izabelek
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopada 18, 2012, 09:09:03 » |
|
Bylo by wlysciwie niezle zrobic takie cos, gdzie do kazdego ptaka dolaczone jest kilka realnych fotek z wystaw lub z wlasnych klatek. Ten album z linka ma czesciowo bledne podpisy i bardzo marne fotki.
Tylko nie wiem jak takie cos zrealizowac na forum. Najpredzej jako np. caly watek "kanarki kolorowe" i w srodku kazdy post o jednej odmanie barwnej, do ktorej admini dodaja fotki podsylane przez uzytkownikow. Zadnych fotek podbieranych z internetu - tylko wlasne. Analogicznie do pozyturek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|