Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:13:05 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2 3   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wasze pomysły  (Przeczytany 24072 razy)
0 uytkownikw i 2 Goci przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Listopada 27, 2007, 08:13:00 »

Cenimy Waszą kreatywność! Jeśli masz jakiś pomysł na zmiany tego forum podziel się z nami. Rozpatrzymy każdą Waszą propozycję. Wszak to jest Wasze forum.

kardynał
Go
« Odpowiedz #1 : Listopada 18, 2008, 03:50:47 »

No to ja mam taka propozycje by tematy się czytało od góry a nie od dołu bo wielu nowych użytkowników na pewno temat czyta od góry i nic nie pasuje ja tak z początku czytałem ale póŹniej zaczaiłem o co chodzi.   

Granos
Go
« Odpowiedz #2 : Listopada 20, 2008, 03:00:52 »

A mi na forum brakuje miejsca gdzie była by jakaś baza hodowców ,którzy są użytkownikami naszego wortalu.Mam tu na myśli np. kontakt z hodowlą,hodowane rasy ,sygnum hodowlane itp.

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #3 : Listopada 20, 2008, 05:27:22 »

to samo mialem napisac;)
mozna jeszcze do tego uszeregowac wojewudztwami i miejscowoscia:) pozdrawiam

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #4 : Listopada 21, 2008, 08:14:22 »

A mi na forum brakuje miejsca gdzie była by jakaś baza hodowców ,którzy są użytkownikami naszego wortalu.Mam tu na myśli np. kontakt z hodowlą,hodowane rasy ,sygnum hodowlane itp.

Tworząc ten wortal myśleliśmy, że sami będziecie opisywać swoje hodowle w dziale Wasze kanarki lub w dziale Hodowcy-Wasze sylwetki. Być może trzeba stworzyć jakąś inną formę, gdzie będzie można opisywać hodowle i hodowców.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #5 : Listopada 21, 2008, 12:37:49 »

Podstawową bazą hodowców czyli gdzie mieszka dany hodowca ,jakie rasy kanarków hoduje,jakie stosuje metody hodowlane i jakie odnosi sukcesy wystawowe jest nasze forum.Dlatego im wszyscy użytkownicy będą dokładniej opisywać swoje sylwetki,im dokładniej będą opisywać rasy kanarków jakie hodują i będą się chwalić swoimi sukcesami wystawowymi tym taka baza danych będzie dokładniejsza.Do Waszej dyspozycji pozostają wszystkie adresy mailowe naszych użytkowników a także bardzo rozbudowany dział ogłoszeń ,który jest jedynym miejscem w polskim internecie gdzie można zamieszczać zdjęcia oferowanych do sprzedaży ptaków.Nasi użytkownicy hodują tak szeroką gamę kanarków i różnych innych ptaków egzotycznych że wystarczy tylko skorzystać z możliwości jakie stwarza nasz wortal.Wszystko w Waszych rękach drodzy nasi użytkownicy. Umiech

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #6 : Listopada 24, 2008, 01:11:09 »

No to ja mam taka propozycje by tematy się czytało od góry a nie od dołu bo wielu nowych użytkowników na pewno temat czyta od góry i nic nie pasuje ja tak z początku czytałem ale póŹniej zaczaiłem o co chodzi.   

Klikamy na górze PROFIL, z lewej strony wybieramy Opcje wyglądu forum i zaznaczamy "Pokazuj najnowsze wiadomości na górze.".  O to chodziło?

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #7 : Grudnia 08, 2008, 10:57:32 »

moim zdaniem przydalo by sie tkie miejsce gdzie mozna by bylo umieszczac pytania.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #8 : Grudnia 09, 2008, 07:56:11 »

moim zdaniem przydalo by sie tkie miejsce gdzie mozna by bylo umieszczac pytania.

Właśnie do tego celu służy forum.

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #9 : Grudnia 09, 2008, 12:31:32 »

no ale w opisie pisze wyraznie "w tym dziale rozmawiamy o naszym forum"- czyli problemy techniczne pomysly itd a nie na temat pytan diotyczacych naszych kanarkow. chodzi mi o taki watek gdzie byly by zadawane pytania z calosci forum np o karmienie pisklat do kiedy idp lub o choroby  i tam byly by odpowiedzi a ktos inny by wzia i w dziale piskleta opisal do kiedy sie karmi itd lub w chorobach opisal dana chorobe a potem ktos wchodzac na forum nie pisal by ze tak i tak jest ze jego kanarek choruje na to co mu podac tylko poszukal by na forum i gotowe. (ps jak gdzies popelnilem jakies bledy w pisowni prosze na to nie zwracac uwagi ja tak mam)

Granos
Go
« Odpowiedz #10 : Grudnia 17, 2008, 07:20:58 »

Forum służy do wymieniania się uwagami a nie jest gotow encyklopedia.To użytkownicy tworza treść forum.

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #11 : Grudnia 17, 2008, 11:00:00 »

tak ale coniektorych meczy odpowiadanie na pytania wymawiajac sie ze to juz bylo poruszane a po co pytac jak komus zalezy na czasie wpisuje w wyszukiwarke i pyk .... ma

Granos
Go
« Odpowiedz #12 : Grudnia 18, 2008, 10:51:29 »

jak chcesz to twoje pyk i ma to poszukaj na stronach hodowców i stronach poświęconym kanarków powtarzam jeszcze raz forum nie jest encyklopedią!!!

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #13 : Grudnia 18, 2008, 01:01:10 »

jak chcesz to twoje pyk i ma to poszukaj na stronach hodowców i stronach poświęconym kanarków powtarzam jeszcze raz forum nie jest encyklopedią!!!

Nasze forum ma być swego rodzaju poradnikiem, ale w poradniku też trzeba umieć szukać. Dlatego też zrobiliśmy możliwie dużo działów i dodatkowo jest na stronie http://kanarki.eu/index.php?action=search;advanced;search= jest jeszcze kontekstowa wyszukiwarka, aby można było robić "pyk" jak mówi (czy raczej pisze) aleksanderalien. Trzeba tylko wiedzieć czego i gdzie należy szukać.

W razie potrzeby możecie jeszcze zawsze zapytać innych. Ale dobre, forumowe wychowanie nakazuje najpierw szukać zagadnienia, a dopiero potem pytać w odpowiednim dziale o coś czego nie ma. Inaczej będziecie marnotrawić czas i zadręczać tymi samymi pytaniami, tych którzy chcą Wam pomóc.

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #14 : Grudnia 18, 2008, 10:10:12 »

i o to mi chodzilo zeby stworzyc niejako taki internetowy poradnik i poukladac to jakos, a mianowicie w kazdym dziale dobrze by bylo jjak by bylo miejsce na same pytania a potem ktos by to poskladal i opisal uporzadkowal w odpowiednim miejscu. wiem ze forum nie jest encyklopedia ale tak forum bylo by bardziej przejzyste a jak chce sobie pogadac to na czata ide.

Strony: [1] 2 3   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!