Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 08:48:50 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Witam Wszyskich  (Przeczytany 4099 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Tomek_wawa
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 42

« : Sierpnia 20, 2011, 01:44:12 »

Witam mam na imię Tomasz mieszkam w Warszawie , i jak wszyscy na tym portalu jestem "zakochany" w kanarkach . W mojej mini "hodowli"  znajduje sie 5 ptaszków : 2 samce szeki . 1 samica żółta , 1 samica czerwona oraz 1 samiec koroniak niemiecki podobno taki miał być gdy go kupowałem. Dzieki temu portalowi znalazłem dużo informacji na temet kanarków i bardzo się ciesze że jest taki portal . Pozdrawiam wszystkich .

ziabak
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 158

« Odpowiedz #1 : Sierpnia 20, 2011, 01:55:16 »

Umiech a ja się cieszę, że "ujawnił" się kolejny mieszkaniec Warszawy, bo jest nas mało a fajnie by było wymieniać się czasem doświadczeniami albo poradzic kogoś bezpośrednio.

pozdrawiam - Monika
Pandan0
Redaktor
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 148

« Odpowiedz #2 : Sierpnia 20, 2011, 04:46:37 »

Ja też witam! Dobrze, że kolejny hodowca z Warszawy się ujawnia.... Mało nas. Mam nadzieję, że razem wzmocnimy wortal.
Pozdrawiam serdecznie,
Maciek

Tomek_wawa
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 42

« Odpowiedz #3 : Sierpnia 20, 2011, 04:53:20 »

Umiech ciesze sie że są ludzie z Warszawy którzy hodują kanarki , szkoda że nie wiedziałem o tym wcześnij to może zakupiłbym ptaszki od nich . Jeśli chodzi o porady to niestety raczej nie bardzo mogę pomóc ponieważ przygode z kanarkami dopiero zaczynam (dokładnie od około 4 miesięc ) ale chetnie wymienie się swoimi obserwacjami i posłucham osób bardziej kompetentnych   Mrugnicie

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #4 : Sierpnia 21, 2011, 06:48:29 »

Ja również Witam kolejnego ziomala ,cieszy mnie fakt że kolejni hodowcy (pasjonaci) ze stolicy się ujawniają ponieważ w PZO członków ciągle ubywa ,może z biegiem czasu postanowicie zasilić szeregi naszego związku. Mile widziani zarówno doświadczeni hodowcy jak i dopiero rozpoczynający swoją przygodę z ptakami,
 Jeszcze raz serdecznie witam i życzę samych sukcesów.

Peril
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wa-wa
Wiadomoci: 65

« Odpowiedz #5 : Sierpnia 21, 2011, 01:00:52 »

Też witam kolegę z wa-wy:) widzę że coraz więcej się nas robi:)

Mam wrażenie że większość świata jest o dwa kieliszki do tyłu.Umiech
Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365

'kundelki' też są ok!

« Odpowiedz #6 : Grudnia 18, 2011, 11:10:58 »

Pozdrowienia i przywitania z Kabatów Umiech

Są w życiu sprawy ważne i ważniejsze.
Zapraszam na www.schpolnoc.pl
holahola1
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 209

« Odpowiedz #7 : Grudnia 19, 2011, 12:29:51 »

Powiśle Wita Mrugnicie

G-006

Chiara
Go
« Odpowiedz #8 : Lutego 02, 2012, 04:24:12 »

I pozdrowienia z Ursynowa Chichot.
Ja też dopiero zaczynam hodowlę- mam na razie parkę kanarków kolorowych, kiedyś już je hodowałam, ale było to 15 lat temu...(Miałam wtedy 16 lat, a kanarkami zajmowałam się od dziecka, bo mój dziadek je hodował Mrugnicie). Tak więc zaczynam od zera i mam nadzieję, że będzie OK. Do Związku na pewno wstąpię, jak tylko będę mieć ptaki rokujące wystawowo, bo moja parka to zwykłe ptaszki z zoologa...(ale kolorowe, samiczka czerwona nieintensywna, samiec czerwono- czarny). Ale ogólnie marzą mi sie posturalne, szczególnie kędzierzawe...

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!