Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:09:04 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: MISTRZOSTWA ZIEMI łÓDZKIEJ 2011  (Przeczytany 12303 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« : Wrzenia 30, 2011, 04:51:40 »

MISTRZOSTWA  ZIEMI  łÓDZKIEJ  2011

łódzkie Stowarzyszenie Hodowców Kanarków i Ptaków Ozdobnych organizuje wystawę ptaków połączoną z konkursem-oceną wyhodowanych ptaków w dniach  02.11 - 06.11. 2011.  Wystawa-konkurs jest otwarty dla wszystkich hodowców chcących uczestniczyć w organizowanej wystawie.

Miejscem organizacji wystawy-konkursu jest miasto  łÓDż  w łódzkim Domu Kultury  ul. Traugutta 18.

Plan konkursu i wystawy:
- dnia 02.11.2011 przyjęcie ptaków w godz. 12.00-20.00
- dnia 03.11.2011 konkurs-ocena ptaków od godz. 8.00
- dnia 04.-06.11.2011 wystawa w godz. 9.00-18.00
- dnia 06.11.2011 godz.17.00 zakończenie
Informacje dotyczące wystawy pod numerem tel.  42-7128398  , 601 709 492 , 725 580 313
Podczas wystawy działać będzie giełda , gdzie hodowcy wystawiający swoje ptaki mogą zbyć nadwyżki hodowlane
Regulamin wystawy będzie zamieszczony na stronie internetowej łSHKiPO

Zarząd łSHKiPO

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 208

« Odpowiedz #1 : Padziernika 03, 2011, 11:00:33 »

Regulamin wystawy będzie zamieszczony na stronie internetowej łSHKiPO

Zarząd łSHKiPO
Fajny regulamin, raczej kopia regulaminu PFO.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #2 : Padziernika 03, 2011, 05:18:51 »

Jeżeli regulamin PFO jest dobry to cóż złego w stosowaniu go w regionalnych wystawach? Przecież osoby, które opracowały ten regulamin (PFO) nie zastrzegały praw autorskich do niego.Widac, że niektórzy poprawialiby nawet to co jest dobre i tworzyli nowe, nawet jeżeli coś już istnieje.Po co wyważac otwarte drzwi?

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

« Odpowiedz #3 : Padziernika 24, 2011, 01:41:44 »

Jeżeli regulamin PFO jest dobry to cóż złego w stosowaniu go w regionalnych wystawach? Przecież osoby, które opracowały ten regulamin (PFO) nie zastrzegały praw autorskich do niego.Widac, że niektórzy poprawialiby nawet to co jest dobre i tworzyli nowe, nawet jeżeli coś już istnieje.Po co wyważac otwarte drzwi?
Piszesz, by pisać? Nie wszyscy znają regulaminy PFO, więc:
Jak Twoim zdaniem można odnieść poszczególne rozdziały Ogólnego Regulaminu PFO do Mistrzostw regionalnych.
Czytaj, myśl i analizuj.
Może wystarczy krótko na podstawie regulaminu PFO napisać prosty na organizację innych własnych imprez.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #4 : Padziernika 24, 2011, 05:03:50 »

Nie piszę by pisac.Trafia mnie po prostu, że jedna osoba potrafi wszystko negowac.Nie wszyscy znają regulaminy PFO? Te regulaminy są ogólnie dostępne na str. PFO.Jak można odnieśc? Literalnie, tak jak jest w nich napisane.Kto jak kto, ale Ty powinieneś umiec czytac i stosowac regulaminy.Po co wyważac otwarte drzwi?
Czytaj myśl i analizuj.

pigmej
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Śląsk, Pszów
Wiadomoci: 292

« Odpowiedz #5 : Padziernika 24, 2011, 05:39:47 »

Obiecałem sobie że w płytkie dyskusje nie będę się wdawał ale tak jak i jot-ka szlag mnie trafia jak ktoś nie robi nic innego tylko neguje i kopie doły. Kto tu pisze żeby pisać?Co??? Norwik obudŹ się. Piszesz ze nikt nie zna regulaminu PFO otóż kto chce to zna a robienie nowego "lepszego" na podstawie czegoś co jest dobre to skrajna paranoja. Człowieku jątrzysz, podburzasz i pytam po co to piszesz?Co?Co?Co? żeby podbudować własne ego. Jako hodowcę szanuję Twoje dokonania i wiedzę ale jako człowiek jesteś dla mnie malutki oj malutki. podsumuję to cytatem Lema : "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów". 

sturnus
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wrocław
Wiadomoci: 103

« Odpowiedz #6 : Padziernika 25, 2011, 06:02:49 »

Królowa angielska ma płatną opozycję, a NORWIK 24  robi ta za darmo.  może to ma jakiś sens?

Granos
Go
« Odpowiedz #7 : Padziernika 25, 2011, 11:54:17 »

Proszę o zakończenie tej dyskusji! Znów próbuje się wytworzyć negatywna atmosferę wokół naszej wystawy podczas gdy w łSHKiPE akurat teraz jest wszystko wszystko w jak najlepszym porzadku i osoby z zewnatrz nie powinny próbować ponownie się do wszystkiego doczepiać.. Na zaczepki nie moŹna reagować. Ja już szczerze mówiac dawno straciłem cierpliwość do tych dyskusji bo zaczyna to wygladać jak próby zaszkodzenie tej wystawie-nic więcej!!!

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

« Odpowiedz #8 : Padziernika 25, 2011, 02:00:43 »

pigmej-panuj trochę. Jeżeli nie zrozumiałeś lub czegoś nie wiesz pytaj.
To poproszę o odp.
Jeżeli ktoś ma czas na grzebanie i zmiany ogólnego regulaminu wystaw PFO, to powinien mieć również czas na napisanie nowego lub wystarczy odnośnik i małe krótkie zdanie. To tyle!!
Czy ten zamieszczony na stronie :
http://www.kanarkipapugiastryldy.org.pl/mistrzostwa_ziemi_lodzkiej_2011_regulamin.html
jest tym samym co publikuje PFO.- chyba nie!!
Jeszcze coś wyjaśniać. Wystarczy przeczytać mój pierwszy wpis i zamknąć temat.
Coś jeszcze dopisać, wyjaśnić, wytłumaczyć-czytajcie dokładnie.
Opozycja-zawsze jest o jeden krok w przodzie.
Pozdrawiam

Paolo
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 4

« Odpowiedz #9 : Padziernika 25, 2011, 06:28:27 »

...a tak pomijając pieniactwo w powyższej dyskusji, to witam serdecznie bo dawno się nie odzywałem Umiech
Widziałem już na mieście rozwieszone plakaty, czy to jest jedyna forma informacji o Mistrzostwach, czy też może powiadomiliście jakieś media, np. radia i gazety dostępne w łodzi ?
W zeszłym roku mówiłem, że pomogę nagłośnić wydarzenie jakim są Mistrzostwa Ziemi łódzkiej, zatem proszę o informację czy zgłaszaliście już to wydarzenie do mediów ?

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #10 : Padziernika 25, 2011, 07:02:43 »

Witam Paolo w merytorycznej dyskusji chętnie zabiorę głos ,dziękuje że wyraziłeś chęć pomocy, każda informacja medialna jest mile widziana tego nigdy nie jest za dużo ,jeżeli masz możliwości i pomożesz to proszę, częściowo zgłaszaliśmy to już do mediów.

Paolo
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 4

« Odpowiedz #11 : Padziernika 25, 2011, 07:11:29 »

To proszę podaj gdzie poszły już informacje, żebym nie dublował kontaktu. Jeszcze ważną informacją będzie cena biletu dla zwiedzających w dniach 04.11 - 06.11.2011, proszę podaj jaka będzie cena bo nigdzie nie znalazłem.

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #12 : Padziernika 25, 2011, 10:31:06 »

Dziękuje naszemu koledze Paolo za pomoc i wiedzę jaką ma, można podziwiać i brać przykład i przekazać innym tą chęć pomocy bezinteresownej jak widać są jeszcze ludzie-koledzy na wysokim poziomie inteligencji ,jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

lopezo34
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Nowa Sucha
Wiadomoci: 54

« Odpowiedz #13 : Listopada 05, 2011, 09:58:23 »

może ktoś zda krótką relacje z wystawy?
Jakies fotki

Granos
Go
« Odpowiedz #14 : Listopada 05, 2011, 10:32:37 »

Relacje na pewno beda po wystawie. Prosze tez zerkac na nasza strone internetowa poniowaz tam na 100% bedzie zamieszczony tekst i fotografie.Aktualnie bardzo cieszy naprawdeduża frekwencja zwidzajacych Chichot.

Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!