Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 06:57:21 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Która z wystaw była najlepsza?  (Gosowanie skoczone: Stycznia 06, 2012, 10:02:41 )
Wystawa oddziałowa PZHKiPE w Częstochowie - 12 (26.7%)
XIII Puchar Polski Kanarków Kształtnych w łaziskach Górnych - 20 (44.4%)
Ornitologiczne Mistrzostwa Śląska w Raciborzu - 7 (15.6%)
II wystawa K.H.D.E. Astryldy.pl w Poznaniu - 2 (4.4%)
Wystawa oddziałowa PZHKiPE w Bydgoszczy - 2 (4.4%)
Mistrzostwa SHKIPE Canaria w Ostrowie Wielkopolskim? - 2 (4.4%)
Gosw w sumie: 39

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wystawa Roku 2011  (Przeczytany 4773 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Grudnia 30, 2011, 09:39:45 »

Która z wystaw ornitologicznych organizowanych w naszym kraju w 2011 roku była Twoim zdaniem najlepsza?

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #1 : Grudnia 30, 2011, 09:53:53 »

Z kronikarskiego obowiązku należy podkreślić, że w nominacjach do Wystawy Roku zabrakło 74 Ornitologicznych Mistrzostw Polski i ten fakt daje dużo do myślenia.

pina1954
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Pewel Mała /żywiec
Wiadomoci: 169

« Odpowiedz #2 : Grudnia 30, 2011, 10:07:24 »

niepoważna
 ankieta wszystkie wystawy powinny bradz udział w a nkiecie a nie tylko wyszczegulnione

pina1954
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Pewel Mała /żywiec
Wiadomoci: 169

« Odpowiedz #3 : Grudnia 30, 2011, 10:09:51 »

PS tylko 6 wystaw odbyło się w kraju .

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #4 : Grudnia 30, 2011, 11:27:39 »

niepoważna
 ankieta wszystkie wystawy powinny bradz udział w a nkiecie a nie tylko wyszczegulnione

PS tylko 6 wystaw odbyło się w kraju .

Tylko 6, bo tyle zgłosili Użytkownicy w nominacjach. Zobacz wątek: http://kanarki.eu/index.php/topic,3442.0.html. Widocznie Użytkownicy uznali, że inne wystawy nie zasługiwały na miano tytułu Wystawa Roku 2011. Jeśli jesteś innego zdania, to trzeba było zgłosić nominację.

JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Tytuły: Hodowca Roku 2013
Wiadomoci: 243

« Odpowiedz #5 : Grudnia 31, 2011, 12:09:51 »

Z kronikarskiego obowiązku należy podkreślić, że w nominacjach do Wystawy Roku zabrakło 74 Ornitologicznych Mistrzostw Polski i ten fakt daje dużo do myślenia.
Moim zdaniem pomimo totalnego chaosu na OMP wystawa ta ze względu na jej wielkośc , ilość eksponowanych ptaków jest jednak bezkonkurencyjna w Polsce zarówno pod względem rywalizacji wśród hodowców jak i atrakcyjności dla zwiedzających.   

Oglądając np. film z wystawy Częstochowy, nic jej nie umniejszając, sorry, ale po prostu w żaden sposób nie sposób porównać „małej” wystawy oddziału PZHK do wypełnionej ptakami hali sportowej.

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #6 : Grudnia 31, 2011, 09:32:04 »

Witam muszę napisać,co do wystaw jest to nie poważne żeby robić głosowanie nad wyborem wystawy Roku 2011, kierować się tym że ktoś podaje do konkursu, bo pomagał przy tej wystawie,Dziwie się Administratorom że przyjmują zgłoszenie w taki okolicznościach .
Czy to jest wystawa gdzie jest 200 ptaków i zgłasza się do konkursu, a tam gdzie ponad 2000 taka wystawa jest niczym,można mieć uwagi co do organizacji ale błędy można zawsze naprawić jak się chce.Wystawa MISTRZOSTWA POLSKI jest wystawą bezkonkurencyjną,tam jest rywalizacja wśród hodowców pokazania swoich ptaków( chciałem zaznaczyć bez oceny bo z tą jest różnie )
PFO na swojej stronie - wystawy - podawała gdzie i jakie są wystawy. można było z tego skorzystać a tak uważam że to jest nie poważne.

Javas
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Racibórz
Wiadomoci: 80

« Odpowiedz #7 : Grudnia 31, 2011, 09:39:41 »

Chichot Chichot Chichot Jak to się mówi...." Nie wielkość świadczy o jakości".... Duy umiech Duy umiech Duy umiech  Mistrzostwa Polski w tym roku to dla mnie wystawa tajemnicza i ciekawa. Pomimo tego że nie byłem na niej nawet jako oglądający, już nie wspominając że ptaków nie wystawiałem na niej, to zostałem ujęty w katalogu jako wystawca. Podobnie jak mój kolega. Dobrze że wyniki zostały aktualne wspisane a nie "kopiuj - wklej" z zeszłego roku, jak to zostało odbębnione w przypadku adresownika. Doszły do mnie również słuchy że został tam również podany hodowca , który zmarł w tym roku. Pewnie nie jeden numer telefonu, jak i adres również sie zmienił. REWELACJA !!! Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych lęgów w 2012 roku !!!

jasioj
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 265

« Odpowiedz #8 : Grudnia 31, 2011, 07:57:52 »

Wydaje mi się, że wystawa powinna być jakimś wydarzeniem, żeby warto było o niej mówić czy pisać. Oglądając wystawy widać, ze większość organizowana jest tylko po to, żeby się odbyła. Organizatorzy nie dbają nawet o wyeksponowanie ptaków. Nie wiem czemu czepiacie się Administratorów, kiedy to właśnie Oni pierwsi wpadli na pomysł, żeby takim głosowaniem wyróżnić czy nagrodzić trud i zaangażowanie tych, którzy stworzyli w mijającym roku dobrą wystawę. Być może w przyszłym roku inne wystawy zasłużą na miano wystawy roku i przez takie głosowanie jak to podniesie się poziom wystaw w naszym kraju. Jak powinna wyglądać dobra wystawa dyskutowaliśmy w wątku: http://kanarki.eu/index.php/topic,1135.0.html. Czy OMP w czeladzi były choćby namiastką tego? Na to pytanie każdy musi sobie odpowiedzieć sam. Ze swej strony chciałbym życzyć wszystkim organizatorom wystaw w przyszłym roku, aby Ich wystawy znalazły się za rok w tym zestawieniu.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #9 : Stycznia 14, 2012, 05:22:11 »

Miło mi poinformować, że po podsumowaniu Waszych głosów okazało się, że Wystawą Roku 2011 została wystawa XIII Puchar Polski Kanarków Kształtnych w łaziskach Górnych.

Drugie miejsce przypadło dla Wystawy oddziałowej PZHKiPE w Częstochowie, a trzecie - dla Ornitologicznych Mistrzostw Śląska w Raciborzu.

Czwarte miejsce podzieliły miedzy sobą:
  • II wystawa K.H.D.E. Astryldy.pl w Poznaniu
  • Wystawa oddziałowa PZHKiPE w Bydgoszczy
  • Mistrzostwa SHKIPE Canaria w Ostrowie Wielkopolskim

Serdecznie gratulujemy organizatorom tych wystaw, za trud podjęty przy ich organizacji.

Jeżeli macie pełne listy osób, które uczestniczyły w organizacji tych wystaw, to proszę o ich zamieszczenie. Często są to osoby w ogóle nie znane, ale poświęcające sporo swego czasu i pracy na to, żeby wystawa była dobrze przygotowana. Chcielibyśmy więc nagrodzić ich trud i pracę chociaż przez publikację ich nazwisk w naszym serwisie.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!