Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 08:49:54 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Witam:)  (Przeczytany 10724 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #15 : Lutego 02, 2012, 09:31:48 »

Tak oczywiście PZO jest członkiem Polskiej Federacji Ornitologicznej tak samo jak PZHKiPE.

rafcio181
Go
« Odpowiedz #16 : Lutego 02, 2012, 12:37:07 »

Możesz zamówić obrączki w PZO ,ale jak się nie myle to na 2012 jest już zapóŹno, ale możesz spróbować. Obrączki z Twoim Signum da Ci uprawenienia do wystawiania ptaków na wystawach. Należałem do PZO, bo blisko, z myślą o wystawach i konkursach rejonowych i się myliłem. Nie robią żadnych wystaw ani konkursów, jest jeden wielki burd...., dlatego przepisałem się do innego stowarzyszenia, bardziej otwartego i co ważne działającego w sprawach wystaw i konkursów.

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 30

« Odpowiedz #17 : Lutego 02, 2012, 01:44:53 »

mozesz jakies polecić?

Chiara
Go
« Odpowiedz #18 : Lutego 02, 2012, 11:33:59 »

No właśnie- ja też byłabym zainteresowana... W tym roku raczej nie będę nic wystawiać, na razie staram się zdobyć interesujące ptaki, także nawet młode, jeżeli będą, to będą wystawiane dopiero w przyszłym roku... Ale obrączki powinnam mieć- mam już jedną parę kanarków kolorowych, jeżeli uda mi się je rozmnożyc, chciałabym zaobrączkować młode. Czy żeby je wystawiać moje obrączki muszą mieć signum?

rafcio181
Go
« Odpowiedz #19 : Lutego 03, 2012, 10:18:30 »

Aby wystawiać ptaki ze swojego chowu koniecznie trzeba posiadać swój identyfikator- sygium które nadane jest przez towarzyszenie w którym zdecydujemy się zapisać. Bez takie sygium nie ma możliwości.

Chiara
Go
« Odpowiedz #20 : Marca 13, 2012, 11:32:44 »

Dziękuję za odpowiedŹ, tym bardziej, że w międzyczasie nabyłam parę glosterów od P. Rozynka, które pięknie rokują- szczególnie samiczka, mała, okrąglutka, cynamonowa. Rozumiem że tej samiczki nie mogę wystawiać? (Tzn ma ona obrączkę, ale z sygnum P. Rozynka, a zrozumiałam że można wystawiać ptaki tylko wyhodowane przez siebie).

Tak czy inaczej w przyszły wtorek pędzę zapisać się do związku- jako że liczba moich ptaków się nieco powiększyła, i już wiją gniazdka Chichot

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 30

« Odpowiedz #21 : Marca 13, 2012, 03:43:42 »

Pokaż nam ta samiczkę:D

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #22 : Marca 13, 2012, 08:55:58 »

Tylko, że w związku nie czekają na Ciebie z obrączkami z Twoim sygnum, czyli w tym roku i tak nie wystawisz swoich ptaków.

Chiara
Go
« Odpowiedz #23 : Marca 18, 2012, 11:40:02 »

jot-ka11-Zdaję sobie z tego sprawę, że na obrączki z signum się czeka...

Bloom- samiczka jest w mojej galerii, dzisiaj może dodam kilka nowych zdjęć.  Umiech

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #24 : Marca 18, 2012, 07:27:30 »

Dodam jeszcze ze signium nazywa się teraz CIH i nie jest nadawane przez stowarzyszenie do którego się należy tylko przez PFO. Nie trwa to długo ale mimo wszystko nie jest to tak od ręki ciach - prach i już.

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!