Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 11:19:04 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Brokuły - warzywo niedoceniane  (Przeczytany 19873 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
globus-kraków
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

KRAKÓW
Wiadomoci: 87

« Odpowiedz #15 : Grudnia 02, 2010, 05:44:21 »

wlasnie wrócilem z pracy poszlem do moich ptaków i podalem brokuła, wchodze na forum a tu wątek o brokułach, moje kanarki szaleją za brokułami chyba za niczym tak nie przepadaja jak za brokułami, BARDZO POLECAM TO WARZYWO

marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

dolnośląskie
Wiadomoci: 186

« Odpowiedz #16 : Grudnia 02, 2010, 05:47:09 »

Ja brokuły stosuję odkąd pamiętam, głównie przed lęgami, a na rezultaty nie trzeba długo czekać.

adek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 21

« Odpowiedz #17 : Grudnia 03, 2010, 07:57:16 »

O brokułach dowiedziałem się z wortalu w 2008 r. i od tego czasu moje kanarki mają to warzywo w swoim jadłospisie.Zaznaczam ,że chętnie jest zjadane.

Pozdrawiam.

Joasia
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Utrecht
Wiadomoci: 31

Kocham kanarki...

« Odpowiedz #18 : Grudnia 06, 2010, 02:16:11 »

Dzis mija drugi dzien,kiedy podaje to warzywo moim pieszczochom Umiech Samce sa nawet zainteresowane i cos tam skubia-samica natomiast nie za bardzo...Mysle,ze musze przyzwyczaic moje ptaki do brokul i mam nadzieje,ze je polubia jak marchewke,czy szpinaczek Duy umiech

Joasia
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Utrecht
Wiadomoci: 31

Kocham kanarki...

« Odpowiedz #19 : Stycznia 02, 2011, 03:13:25 »

Dzis mija drugi dzien,kiedy podaje to warzywo moim pieszczochom Umiech Samce sa nawet zainteresowane i cos tam skubia-samica natomiast nie za bardzo...Mysle,ze musze przyzwyczaic moje ptaki do brokul i mam nadzieje,ze je polubia jak marchewke,czy szpinaczek Duy umiech

Na dzien dzisiejszy moje pieszczochy uwielbiaja brokuly a ja jestem szczesliwa  :DSzkoda,ze tak pózno odkrylam,ze kanarki moga jesc brokuly no ale w sumie to mlodziudkie ptaki,wiec przed nimi wiele posilków z tym warzywkiem Chichot

Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365

'kundelki' też są ok!

« Odpowiedz #20 : Czerwca 18, 2011, 03:56:19 »

No to i ja spróbuję przygody z brokułami Umiech
Wczoraj zakupiłem jednego dorodnego i zaraz do klatki Umiech

Dzięki za waszą aktywność i wpisy! Dzięki niem ja po kilku latch mam szansę się douczyć!
Pozdrawiam!

Są w życiu sprawy ważne i ważniejsze.
Zapraszam na www.schpolnoc.pl
Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!