jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140
|
 |
« Odpowiedz #30 : Padziernika 23, 2012, 11:33:56 » |
|
Na pewno nic innego nie znajdziesz. Wystawy kanarków to przede wszystkim konkurs. Po konkursie, gdy znane są wyniki jest redagowany i drukowany katalog. Nie wiem jakie dane zawarte są w katalogach na wystawach innych zwierząt, ale w katalogu z wystawy ornitologicznej poza danymi wystawców publikowane są wyniki konkursu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
Wiadomoci: 2 068
http://glostery.katowice.pl
|
 |
« Odpowiedz #31 : Padziernika 24, 2012, 12:11:22 » |
|
Przy zapisach do łazisk jest coś takiego: Katalog =10 zł (obligatoryjnie dla wystawców !)
rozumiem, że jest wydawany po ocenie, a nie przy otwarciu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JANUSZK
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 35
|
 |
« Odpowiedz #32 : Padziernika 24, 2012, 12:33:28 » |
|
Witaj, zdecydowanie polecam Czeladz, gdyż w łaziskach masz tylko kanarki kształtne. W Czeladzi wiadomo Mistrzostwa Polski i masz przegląd wszystkich odmian kanarkow występujących w Polsce. Jeżeli chodzi o zakup wystawianych ptakow to najlepiej w niedzielę, gdyż gro ptakow wystawianych w łaziskach jest rownież wystawiana w Czeladzi i tam dopiero jest mozliwość nabycia najcenniejszych ptaków .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikola
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 164
|
 |
« Odpowiedz #33 : Padziernika 24, 2012, 11:54:34 » |
|
Nie ma nic Mikola, choć to wątpliwe, to spróbuj wejść na stronę organizatorów imprezy w łaziskach i może tam cosik znajdziesz... Kto wie? [/quote]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mikolaj
Uczeń1
Nowy użytkownik
Leńcze
Wiadomoci: 107
|
 |
« Odpowiedz #34 : Padziernika 24, 2012, 06:19:31 » |
|
Katalog bedzie do zakupu od pierwszego dnia wystawy tj od soboty rano .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
|
 |
« Odpowiedz #35 : Padziernika 25, 2012, 09:02:20 » |
|
Ja już dzisiaj byłem w łaziskach. Może ja spróbuję rozwiązać ten dylemat. Wybierzcie się na Mistrzostwa Świata do Hasselt. http://www.pzhkipe.org/aktualnosci/66-wycieczka-hasselt-2013
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Padziernika 25, 2012, 09:04:22 wysane przez jot-ka11 »
|
|
|
|
|
|
Chiara
Go
|
 |
« Odpowiedz #36 : Padziernika 25, 2012, 09:42:43 » |
|
Ja z niecierpliwością czekam na jakąś fotograficzną relację z imprezy w łaziskach- jeśli ktoś z Was robiłby zdjęcia, bardzo proszę o pw, wtedy napiszę, jakie rasy mnie szczególnie interesują. I oczywiście życzę Wam wszystkim- wystawiającym swój przychówek- powodzenia  . A zwiedzającym niezapomnianych wrażeń (napiszę tylko że zazdroszczę...).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikola
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 164
|
 |
« Odpowiedz #37 : Padziernika 25, 2012, 10:40:08 » |
|
Też liczę na liczne zdjęcia z wystawy...Ci, którzy beda w łaziskach niech pamietają o tycnh co nie mogli pojechac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
|
 |
« Odpowiedz #39 : Padziernika 26, 2012, 08:13:03 » |
|
A teraz zmykam bo moja Politechnika spuści dziś bęcki Medalikom z Częstochowy  Ale to już inna historia i inna pasja moja... Siwobrody[/color] A czy Szanowny Kolega pamięta ile razy Medaliki z Częstochowy spuszczały bęcki Twojej Politechnice? Myślę, że wlałbyś nie robić bilansu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaba89
Go
|
 |
« Odpowiedz #40 : Padziernika 26, 2012, 09:28:04 » |
|
DOKLADNIE jot-ka! Czewa gora:) heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365
'kundelki' też są ok!
|
 |
« Odpowiedz #41 : Padziernika 26, 2012, 10:59:29 » |
|
A teraz zmykam bo moja Politechnika spuści dziś bęcki Medalikom z Częstochowy  Ale to już inna historia i inna pasja moja... Siwobrody[/color] A czy Szanowny Kolega pamięta ile razy Medaliki z Częstochowy spuszczały bęcki Twojej Politechnice? Myślę, że wlałbyś nie robić bilansu... Pamietam, pamiętam, w ostatnich 3 sezonach Częstochowa wygrała 6 meczy a my 4 mecze o punkty, więc wstydu nie ma! A no i pamietny złoty set w Pucharze 18:16 w którym sedzia nas skrzywdził! 
A w tym sezanie na 2 mecze oba 3:0 wygraliśmy, w tym dzisiejszy gdzie w 3 secie było 16:4 więc moje zapowiedzi o bęckach nie były na wyrost 
Ale najważniejsze że zabawa była przednia! Pozdrawiam całą brać kibicowsko-kanarczaną  Siwobrody AZS/PW
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NORWIK
Uczeń1
Nowy użytkownik
Opole
Wiadomoci: 120
|
 |
« Odpowiedz #42 : Padziernika 27, 2012, 09:16:19 » |
|
Proponuję ustawkę w Czeladzi 
|
|
|
|
|
|
U-010
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #43 : Padziernika 27, 2012, 01:59:37 » |
|
A kto z Was jest fanem piłki nożnej  ? HALA MADRID! ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
|
 |
« Odpowiedz #44 : Padziernika 27, 2012, 10:40:13 » |
|
Gratulacje dla Politechniki, ale AZS w tym sezonie to mało wymagający przeciwnik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|