Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:55:13 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Puchar Prezesa PZHK i PE Bydgoszcz 2012  (Przeczytany 4374 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
leszek
Korespondent1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 95

« : Listopada 26, 2012, 02:02:38 »

Chcę podziękować organizatorom Pucharu Prezesa Bydgoszcz 2012 a szczególnie Panu Kijewskiemu J.i Jego najbliższej rodzinie,Ryśkowi Szymczak za tak miłe i sympatyczne przyjęcie wszystkich uczestników konkursu,za super organizację konkursu,tak miłą rodzinną atmosferę.Jak jeżdżę na różne zawody z kanarkami ,na tak zorganizowanych byłem po raz pierwszy.Gratulacje ,tak trzymać.Pozdrawiam wszystkich hodowców kanarka harceńskiego.Leszek.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Listopada 26, 2012, 09:28:49 »

Relacja z tej wystawy znajduje się na stronie: http://www.pzhkipe.org/kanarki-spiewajace/82-bydgoszcz-2012-spiew

dzidziat
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 60

« Odpowiedz #2 : Listopada 26, 2012, 10:42:29 »

Oglądając zdjęcia z Bydgoszczy to chyba klub seniora. Tam nie ma młodych hodowców. Jak    zabraknie tych ludzi to co z  całą hodowlą polskiego kanarka harceńskiego? Według mnie jest to zamknięte środowisko ,ale coraz mniejsze . Szkoda.

kanarki.com.pl
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 170

« Odpowiedz #3 : Listopada 27, 2012, 09:25:13 »

Witam. Umiech
Na pewno jest w tym część prawdy dużo młodych osób wybiera kanarki kolorowe lub kształtne.
Np u nas w okolicach Warszawy osobiście znam dwóch hodowców kanarków harceńskich.
Nie wiem dlaczego jest ich tak mało.
Myślę że tak samo jest trudno wyhodować super śpiewaka jak i np super glostera czy padwana.
Być może łatwiej sprzedać kanarka kolorowego zwykłemu zjadaczowi chleba niż śpiewaka.

Ale ogólnie impreza bardzo potrzebna.
Gratuluję organizatorom tej wystawy.
Pozdrawiam. Spoko
Mariusz

Granos
Go
« Odpowiedz #4 : Listopada 27, 2012, 11:12:50 »

dzidziat ,jeśli to nazywasz klubem seniora to słabo z Twoim wzrokiem ;p : http://www.pzhkipe.org/images/fotki/Bydgoszcz2012/Bydgoszcz%2028.jpg

tymm
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Tytuły: Hodowca Roku 2012
Wiadomoci: 376

« Odpowiedz #5 : Listopada 27, 2012, 06:49:41 »

Jak by takie dziewczyny były na konkursach harcenów to zapewne młodzi hodowcy zainteresowali by się tymi śpiewakami Duy umiech Panowie hodowcy bierzcie swoje wnuczki na wystawy, a kanarek harceński w Polsce nie zginie! Chichot Sory za OT.

Granos
Go
« Odpowiedz #6 : Listopada 27, 2012, 08:06:44 »

Dokładnie tymm  Mrugnicie. Mistrzostwa Polski na hali w Czeladzi by się nie zmieściły...

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!