Bylam dzisiaj na wystawie i tak mi sie spodobało ze idę jutro również

Podoba mi sie ekspozycja ptaków i organizacja wystawy, ptaki - jako laik mogę powiedzieć piękne. Olbrzymia różnorodność kanarków kolorowych , kształtnych mniej , aczkolwiek dla mnie te które najbardziej chciałam obejrzeć były

. Zachwyciły mnie jak zwykle czerwone, hoso, i .. garbusy belgijskie

Były tez trzy kolekcje moich ulubieńców czyli koroniakow niemieckich - białych, czerwonych i żółtych. Polecam wszystkim , którzy jeszcze na wystawie nie byli - warto pojechać. Również szeroka gama egzotyki bardzo mi się podobała. Nie miałam pojęcia ze tyle drobnicy kolorowej można znalezc , poza papugami oczywiscie

Papugi zresztą tez naprawdę fajnie pokazane, z wieloma gatunkami nigdy nie miałam do czynienia na żywo i fajnie było obejrzeć je i zobaczyć jak naprawdę wyglądają .
Tutaj tez pragnę złożyć ukłon w kierunku założycieli forum - na giełdzie są różni sprzedawcy, kazdy zachwala bylebym kupiła jakiegoś ptaka, a ptaki piękne , różnorodne rasy, zadbane, odkarmione... - dzięki temu forum przynajmniej byłam w stanie skonkretyzować własne potrzeby

Forum to naprawdę skarbnica wiedzy . Inaczej zginęłabym marnie, co nie znaczy ze i tak jakoś szalenie mądre zakupy poczyniłam