JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik

Tytuły: Hodowca Roku 2013
Wiadomoci: 243
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudnia 07, 2012, 01:46:19 » |
|
No katalog muszę przyznać, że jest najlepszy ze wszystkich, które mam z Mistrzostw Polski. Poprawa w tym zakresie jest kolosalna. Jeśli mogę jeszcze coś na przyszłość zasugerować, to może jeszcze dodałbym nazwę stowarzyszenia obok nazwiska hodowcy. Na pewno w nim nie ma kanarków melaminowych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068
http://glostery.katowice.pl
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudnia 07, 2012, 02:16:06 » |
|
Ale za to na kartach są "piura" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik

Tytuły: Hodowca Roku 2013
Wiadomoci: 243
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudnia 07, 2012, 04:19:29 » |
|
ups, na jakich?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudnia 07, 2012, 09:00:01 » |
|
Karta klatki 401, norwiki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarenzir
Uczeń2
Nowy użytkownik

Sosnowiec
Wiadomoci: 258
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudnia 08, 2012, 08:15:30 » |
|
sa chyba 4 tematy dotyczące tej wystawy i nie wiem gdzie komentować  Wystawa super, byłam dzisiaj parę godzin, wyjść nie umiałam i nie wiadomo gdzie patrzeć. Raj dla miłośników kanarków kolorowych , ale było tez sporo kształtnych - na pewno nie ma co porównywać do wystawy gdzie byly same kształtne ale mnie sie podobało Jutro tez się wybieram z rodzina , bo warto ps. chciałam jeszcze dodać ze pierwszy raz w życiu widziałam norwiki na żywo.. no..... to jest za co złapać tego ptaka już takie spore kury z nich .. boskie
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2012, 09:12:06 wysane przez klapuch »
|
|
|
|
|
cieslm
Uczeń1
Nowy użytkownik
Dzierżoniów
Wiadomoci: 185
CIH C033
|
 |
« Odpowiedz #21 : Grudnia 08, 2012, 09:33:27 » |
|
Mam pytanko ?? a gdzie można kupić taki kalendarz ?? może ktoś wie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
|
 |
« Odpowiedz #22 : Grudnia 08, 2012, 09:41:21 » |
|
Jeśli chodzi Ci o taki duży kalendarz jak na moich zdjęciach z piątku to w Czeladzi jest stoisko, a po mistrzostwach - na pewno w siedzibie PFO - Katowice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarenzir
Uczeń2
Nowy użytkownik

Sosnowiec
|
 |
« Odpowiedz #23 : Grudnia 09, 2012, 07:46:10 » |
|
No idę się powiesić.. moja czerwona nowa " dziewczyna " od rana wyśpiewuje serenady... znawcy kurde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michel
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 153
|
 |
« Odpowiedz #24 : Grudnia 09, 2012, 09:55:16 » |
|
Ja też sprowadziłem z Czech samicę mozaiki czerwonej w lini samców Typ2! Gdzie po tygodniu okazało się że jest to samczyk linii samic Typ1! Nie ma się co stresować Sarenzir! Za cenę samczyka masz dwie samiczki, jesteś na plusie.  Stracił sprzedający "hodowca"! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarenzir
Uczeń2
Nowy użytkownik

Sosnowiec
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudnia 09, 2012, 10:07:10 » |
|
Michel ,no pocieszasz mnie, tylko u mnie jest problem z miejscem na chłopaków, umawiam się na wiosnę na parkę koroniakow z innym Hodowcą , gdzie ja zmieszczę trzech tenerow  ? No i nie mam drugiej dużej klatki, zakładałam ze po kwarantannie państwo młodzi zamieszkają razem... ja jestem miłośnikiem , nie Hodowca, nie planowałam dużego stada  no i nie wyobrażam sobie trzymania chłopaka w pojedynce.. Kolega Kalapouch już stwierdził ze najlepsze rozwiązanie to kupić teraz dwie dziewczyny  żebym ja jeszcze amatorów drobiu w domu nie miała to mogłyby pożyć "na wolności " do czasu uzbierania na nowe lokum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365
'kundelki' też są ok!
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudnia 09, 2012, 10:32:37 » |
|
Sarenzir
trzymaj się Dziewczyno, Koleżanko - Miośniczko!!! Jestem z Tobą w tym nieszczęściu całym sercem!  Ale nie trać głowy czasem dziwuszki też nieŹle ćwierkają!
Nadziei nie trać i ducha nie gaś!!!
Twój kolega miłośnik 100%-towy Siwobrody
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudnia 09, 2012, 11:11:59 » |
|
No idę się powiesić.. moja czerwona nowa " dziewczyna " od rana wyśpiewuje serenady... znawcy kurde...
Jeszcze może dzisiaj zdążysz u znawcy wymienić samczyka na samiczkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cieslm
Uczeń1
Nowy użytkownik
Dzierżoniów
Wiadomoci: 185
CIH C033
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudnia 09, 2012, 01:30:05 » |
|
trzymamy kciuki -ale rozpaczy to nie miej.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarenzir
Uczeń2
Nowy użytkownik

Sosnowiec
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudnia 09, 2012, 01:38:50 » |
|
Nie wymieniałam, bo na śpiewającego gigollo chętny jest mój brat z bratową, więc domek się znajdzie , jeżeli kolejny domownik okaże się również chłopakiem ,bo ja już nie wierze w to dmuchanie w kupry  Kupiłam dzisiaj ( o błagam wszyscy bogowie od kanarków ) dziewczynę  . Swoją drogą ja nie ogarniam tego świata hodowlanego , dzisiaj rozmawiałam z " kolejnym" właścicielem ptaków , wzięłam wizytówkę, więc wczoraj kto mi sprzedał ptaka? koledzy chyba? bo sobie nawzajem pilnują ptaszarni... jestem jak dziecko we mgle nie mam pojęcia czy osoba która mi dzis dała wizytówkę jest rzeczywiście właścicielem , ale pan sprawiał wrażenie że absolutnie jest pewny tego co mówi i pewny tego co ma w klatkach. Tylko ja nie jestem pewna czy kupiłam jego ptaki, czy przyszedł na pomoc koledze, wybrać płeć, , bo jak spojrzałam na wizytówkę to trochę nie wierze że od niego kupiłam ... da się to sprawdzić po obrączkach PFO?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|