Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:23:51 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: WITAM WSZYSTKICH POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH  (Przeczytany 2271 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
nula
Go
« : Sierpnia 05, 2013, 10:54:16 »

Jestem już jakiś czas zarejestrowana na Waszym portalu, ale jakoś tak wyszło, że do tej pory się nie przedstawiłam, co czynię teraz i wszystkich przepraszam za moje nie eleganckie zachowanie.
Jestem ze śląska.Prawdziwa pasja z ptaszkami ogarnęła mnie od stosunkowo niedawna;chociaż mam basztarda od 9 lat ( jest cudownym śpiewakiem i w super kondycji), ale do ubiegłego roku był jedynakiem.W ubiegłym roku "zachorowałam" na glostera z czuprynką i tym sposobem w domu pojawił się Iwo a po nim zaraz Lusi i Cwaniaczek. Po kilku nieudanych próbach wreszcie początkiem lipca br doczekałam się potomstwa od Iwo i Lusi- cztery cudowne ptaszątka: dwa z koronką , dwa consorty.W między czasie w naszym domu pojawiły się jeszcze: parka czyżyków Magellana, parka kanarków czerwonych i parka glostrów cynamonków (z koronką i consort). W ten sposób w krótkim czasie z jednego ptaszka rodzinka powiększyła się i obecnie jest ich sztuk 14.
Z Waszych artykułów korzystam często bo wiedzy nigdy za wiele i nadal liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam Umiech 

sylabona
Go
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 05, 2013, 12:11:21 »

Cześć Nula Umiech

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora