Jestem już jakiś czas zarejestrowana na Waszym portalu, ale jakoś tak wyszło, że do tej pory się nie przedstawiłam, co czynię teraz i wszystkich przepraszam za moje nie eleganckie zachowanie.
Jestem ze śląska.Prawdziwa pasja z ptaszkami ogarnęła mnie od stosunkowo niedawna;chociaż mam basztarda od 9 lat ( jest cudownym śpiewakiem i w super kondycji), ale do ubiegłego roku był jedynakiem.W ubiegłym roku "zachorowałam" na glostera z czuprynką i tym sposobem w domu pojawił się Iwo a po nim zaraz Lusi i Cwaniaczek. Po kilku nieudanych próbach wreszcie początkiem lipca br doczekałam się potomstwa od Iwo i Lusi- cztery cudowne ptaszątka: dwa z koronką , dwa consorty.W między czasie w naszym domu pojawiły się jeszcze: parka czyżyków Magellana, parka kanarków czerwonych i parka glostrów cynamonków (z koronką i consort). W ten sposób w krótkim czasie z jednego ptaszka rodzinka powiększyła się i obecnie jest ich sztuk 14.
Z Waszych artykułów korzystam często bo wiedzy nigdy za wiele i nadal liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam