Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:22:20 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Witam Wszystkich !  (Przeczytany 2955 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
MateoHodowla
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec / Będzin
Wiadomoci: 73

« : Listopada 19, 2013, 02:07:15 »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem z Sosnowca i mam 18lat, kanarkami zainteresowałem sie od dziadka który je hodował 50lat. Teraz bede ja bede próbowała założyć swoją hodowle. Poki co jestem zaopatrzony w parke glosterów ale planuje moją hodowle skupić głównie na Agatach Czerwonych Mozaikach. W planach mam właśnie zakup parki takiej (jeśli ktoś ma sprzedac samca/samice lub cos pojedynczo prosze pisac) Mam także koroniaka niemieckiego białego. W niedalekiej przyszlosci moze rok albo dwa mam plan zapisac sie do jakiegoś związku. W najbliższym czasie mam w planie zaczac budowe klatek lęgowych dla glosterów i Agatów ktore mam zamiar kupić. Jeżeli ktoś ma jakieś rady dla początkujących to prosze pisac. Niektórzy pytaja czemu kanarki, odpowiadam prosto i zwiezle. Hobby po dziadku, odkąd pamietam mial kanarki a mi sie one strasznie podobaly. W pewnym momencie hodowla stała sie moim marzeniem i chce to marzenie spelnic. Wszystkich forumowiczów serdecznie pozdrawiam ! / Mateusz ; )

Mateusz Chudyka
CIH - C058
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Listopada 19, 2013, 02:56:05 »

Witam!
Mam nadzieję, że od czasu do czasu wpadniesz na wortal i spędzisz z nami kilka chwil. Życzę udanej realizacji wszystkich kanarkowych zamierzeń!

MateoHodowla
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec / Będzin

« Odpowiedz #2 : Listopada 19, 2013, 03:16:54 »

Bede wpadał i to napewno! A przy okazji ma pan kogos godnego polecenia kto ma sprzedac Agaty ? ; D

Mateusz Chudyka
CIH - C058
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068

http://glostery.katowice.pl

« Odpowiedz #3 : Listopada 19, 2013, 04:31:27 »

ma pan kogos
http://kanarki.eu/index.php?topic=1512.0

Bede wpadał i to napewno! A przy okazji ma pan kogos godnego polecenia kto ma sprzedac Agaty ? ; D
Przygotuj się na Mistrzostwa w Czeladzi, w połowie grudnia. Na pewno warto odwiedzić.

MateoHodowla
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec / Będzin

« Odpowiedz #4 : Listopada 19, 2013, 08:40:35 »

A to przepraszam bardzo! Właśnie wybieram sie bo niedaleko mieszkam itd. No ale chcialem tutaj zapytac moze ma. A co radzicie, agaty czerwone mozaiki czy zwykle czerwone mozaiki ?

Mateusz Chudyka
CIH - C058
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!