Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:58:54 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: ładny baner  (Przeczytany 4316 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
papuga
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 409

« : Lipca 09, 2014, 08:12:00 »

Nigdy na to nie zwracałem uwagi, ale dziś muszę przyznać Administratorom, że mają talent graficzny do tworzenia banerów. Ładny baner na górze i na dole strony.

cieslm
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Dzierżoniów
Wiadomoci: 185

CIH C033

« Odpowiedz #1 : Lipca 09, 2014, 09:15:17 »

Potwierdzam  Chichot

* ScreenShot067.jpg (14.22 KB, 498x368 - wywietlony 446 razy.)

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #2 : Lipca 09, 2014, 10:19:25 »

Baner jest oczywiście piękny jak zawsze, dlatego, że nie jest tworzony przez administratorów.

Wszystkie dekoracje artystyczne na wortalu od dłuższego już czasu wykonuje canarissimo i to Jej należą się podziękowania. Canarissimo była też pomysłodawcą tworzenia fantazyjnych banerów zamiast umieszczania zwykłych miniatur fotograficznych.

Wszystkie prace canarissimo znajdują się w wątku: http://kanarki.eu/index.php?topic=4540.0. Jest co wspominać i podziwiać. Każda praca nawiązuje do aktualnej tematyki na wortalu (np. lęgi, wystawy czy święta). Prawda, że piękne?

CarIvan
Go
« Odpowiedz #3 : Lipca 09, 2014, 08:41:38 »

Prawda, że piękne?
Prawda, prawda. Sam zajmuję się grafiką tak w ramach zabawy ale oceniał nie będę roboty koleżanki bo jak by nie wykonała i tak będzie ładnie i co ważne jest ładnie.

myszaq
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Poznań
Wiadomoci: 74

« Odpowiedz #4 : Lipca 10, 2014, 08:32:45 »

Wszystkie prace canarissimo znajdują się w wątku: http://kanarki.eu/index.php?topic=4540.0. Jest co wspominać i podziwiać. Każda praca nawiązuje do aktualnej tematyki na wortalu (np. lęgi, wystawy czy święta). Prawda, że piękne?

Piękna kolekcja, obejrzałam z czystą przyjemnością. Canarissimo, dzięki za to, że Ci się chce, i za to, że co miesiąc jest na co popatrzeć! Mrugnicie

Now, bring me that horizon...
Marka
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Piaseczno
Wiadomoci: 115

« Odpowiedz #5 : Lipca 10, 2014, 11:42:58 »

Canarissimo - banery w Twoim wykonaniu są piękne, dziękuję i gratuluję talentu. Bez Twojej oprawy zdjęcia nie są takie ciekawe.
Zawsze z niecierpliwością czekam na kolejne Umiech

canarissimo
Redaktor
Nowy użytkownik
*

Aachen
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 387

fan izabelek

« Odpowiedz #6 : Lipca 16, 2014, 12:28:40 »

Oooo.. Co ja widze, tak mnie tu wychwalacie.   Duy umiech
Dziekowac bardzo!  Ciesze sie, ze sie podobaja... Robie je zwykle na szybko - roznie wychodza, zalezy od tego jaka fotka wygrala.  Ale zawsze tak wystawniej, niz sama fotka.  Tylko w ostatnim miesiacu mi sie noga potknela i nie zrobilam nic.  Jzyk 

Zatem - milego ogladania!  I wrzucajcie dalej liczne fotki na konkursy!  Chichot

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!