Wczoraj otrzymałem wiadomość od jednego z Użytkowników wortalu, że tematyka związana z PFO przesłania niejako inne ważne tematy, które są poruszane na wortalu. Zastanawia mnie czy lepiej byłoby, gdyby tematy nawiązujące do działania PFO nie były poruszane? Czy to by coś zmieniło? Czy brak np. działu z PFO spowodowałby ocieplenie wizerunku Federacji u hodowców?
Jak czytam takie wypowiedzi, to odnoszę wrażenie, że wszystkie problemy PFO są tylko i wyłącznie wirtualne. Wystarczy schować dział PFO dla Czytelników i problemy znikną same jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
A może to Ty źle do sprawy podchodzisz? Dlaczego wciąż wszystkich atakujesz? Ty, wloczykij, papuga? maromak, osoba zupełnie postronna, spróbował wyrazić swoją opinię, do której - jak sam o sobie piszesz - ma prawo. I od razu jest sprowadzony do parteru. W ten sam sposób traktujecie innych. Nic dziwnego, że w naszym środowisku i w PFO i na OMP tak się dzieje. Po prostu nic nie da się zrobić, bo wszystko jest zaraz zgnojone przez kilku malkontentów, którzy sami nic nie robią, ale innych za to, że robią - tylko krytykują.
Jesteście już w tym nudni
Ja tylko wskazuję błędy w działaniu PFO i niektórych stowarzyszeń. Skoro to staje się nudne, to może czas najwyższy wywierać naciski na źródło tych działań czyli na PFO w celu poprawy funkcjonowania.