Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:36:43 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Egzota? czy może jakaś inna.  (Przeczytany 2599 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
MateoHodowla
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec / Będzin
Wiadomoci: 73

« : Sierpnia 29, 2014, 11:14:29 »

Witam, ja także planuje sie zapisac do jakiegoś związku wkońcu by moją wiedze o hodowli, pielęgnacji rozwijać i nie tylko. Miałem plan na ten sezon sie zapisać do jakiegoś związku ale niestety nie wypaliło ale planuje już na rok 2015. Noi teraz was zapytam, gdzie polecacie sie zapisac? Szukam takiego miejsca gdzie hodowcy są wyrozumiali bo ja dopiero jestem "świerzaczkiem" choć styczność z kanarkami miałem od dziecka. Gdzie dani hodowcy nie beda traktowali mnie z góry a że jeśli nie bede wiedział czegoś to wytłumaczą czy coś. Jeśli napisałem coś nie jasno piszcie ja sie poprawie.

Pozdrawiam
Ktoś coś doradzi ?

Mateusz Chudyka
CIH - C058
CarIvan
Go
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 29, 2014, 12:05:46 »

Kolego masz najbliżej do Związku Hodowców Kanarków „Egzota” - w Sosnowcu, którego członkiem jest obecny wiceprezydent Polskiej Federacji Ornitologicznej ds. organizacyjnych nasz kolega z Wortalu klapuch  Mrugnicie

MateoHodowla
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec / Będzin

« Odpowiedz #2 : Sierpnia 29, 2014, 12:49:54 »

No wiem, ale chciałem także zapytać czy w tym Związku są ludzie którzy są wyrozumiali i z checia poradza młodszym jak sie przygotowac itd.

Mateusz Chudyka
CIH - C058
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984

« Odpowiedz #3 : Sierpnia 29, 2014, 01:00:26 »

Jeśli nie będziesz za bardzo zadzierał nosa, to na pewno znajdą się tacy, którzy Ci pomogą.

MateoHodowla
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec / Będzin

« Odpowiedz #4 : Sierpnia 29, 2014, 01:32:51 »

Mam nadzieje Chichot

Mateusz Chudyka
CIH - C058
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj