Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:16:38 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: banowanie, ciammpel zbanowany  (Przeczytany 13226 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
forpus94
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 164

« Odpowiedz #15 : Padziernika 04, 2014, 04:12:38 »

Widzę , że równie wielka kultura jak ciampela-zalogowac się i obrażać.  Wybacz, nie odpowiem tym samym bo to poprostu mie moj poziom. W internecie widzę kazdy jest wielkim "chojrakiem". On umiescil bardzo podobny wpis, dla mnie to jest wystarczajacy powod do banowania....a co do PFO. Ja akurat jestem zwolennikiem Federacji. Szkoda, ze nie wiesz wszystkiego Mrugnicie.

G001      forpus-klub.cz     kanarkipapugiastryldy.org.pl
forpus94
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #16 : Padziernika 04, 2014, 04:56:29 »

A jak zaczynasz wyzywac kogoś od klamcow i oszustów to wypadałoby najpierw sprawdzić wpisy swego równie swiatlego kolegi jak juz podejmujesz się jego obrony.

Pierwszy z brzegu temat gdzie ciampel pisal "Apel do organizatorów" post godzina 8.22.14 (moderacja-wulgarny język).
Naprawdę,  nic nie było potrzebne wortalowi tak jak wpisy na "poziomie".

puchacz
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 10

« Odpowiedz #17 : Padziernika 04, 2014, 06:06:34 »

wszystks7e zostaly poddane moderacji zaraz po ich zamieszczeniu.

Jest to oczywiste kłamstwo i zdania nie zmieniam.
Prowokujesz pisząc kłamstwa lub półprawdy które w rzeczywistości są kłamstwami jak się je nazwie po imieniu to od razu krzyczysz:
dla mnie to jest wystarczajacy powod do banowania
to tak samo jak złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja" by od siebie odwrócić uwagę,
zachowujesz się jak nieznośny dzieciak: wszedłeś w dyskusję z  BreederGoulda to po każdej twojej wizycie na jego reputacji był jeden punkt mniej, tak samo było z ciamplem i tak jest ze mną i w ten sposób potraktujesz każdego z którym się nie zgadzasz [moderacja]
« Ostatnia zmiana: Padziernika 04, 2014, 08:30:53 wysane przez klapuch » Zapisane

forpus94
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #18 : Padziernika 04, 2014, 06:21:14 »

Po pierwsze, gdy kogos cytujesz to zamiesc cale zdanie -pierwsze pol cytatu calkowicie zmienia sens mojej wypowiedzi.
Po drugie, z tego co wiem uzytkownik moze tylko raz zmienic komus reputacje wiec to nie moje "zaslugi".
Po trzecie, ogarnij sie czlowieku bo nienawidze chamstwa i prostactwa, tym bardziej jesli sie kogos nie zna.

I tak nawiasem mowiac...wybierajac nazwe nicku powinienes wiedziec , ze sowy w kulturze sa synonimem madrosci [moderacja]
« Ostatnia zmiana: Padziernika 04, 2014, 08:31:32 wysane przez klapuch » Zapisane

puchacz
Amator
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #19 : Padziernika 04, 2014, 06:35:51 »

ogarnij sie czlowieku bo nienawidze chamstwa i prostactwa
[moderacja]
« Ostatnia zmiana: Padziernika 04, 2014, 08:31:41 wysane przez klapuch » Zapisane

forpus94
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #20 : Padziernika 04, 2014, 07:44:58 »

Łudząco podobna odpowiedź do słynnego "lustereczko odbija" w podstawówce gdy dzieciaki nie maja argumentow drogi puchaczu  Mrugnicie.

Nie mam zamiaru wdawac się w kolejną jalowa rozmowę z ludzi , którzy poprostu piszą aby pisać. Z mojej strony temat jest zamkniety. Szkoda moich nerwów ,niewarto a argumenty i tak nie dotrą.

puchacz
Amator
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #21 : Padziernika 04, 2014, 08:21:18 »

Posty ciampla byly niekiedy prowokacyjne a nawet obrazliwe -wszystks7e zostaly poddane moderacji zaraz po ich zamieszczeniu.
Nie do ciebie było skierowane pytanie a ty tym postem z buciorami wchodzisz w temat od razu piszesz nieprawdę i obrażasz ciampla, człowieka który nie jest obecny na wortalu i nie może się bronić i to jak najgorzej świadczy o tobie.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068

http://glostery.katowice.pl

« Odpowiedz #22 : Padziernika 04, 2014, 08:33:26 »

Ze względu na obraźliwe i wyzywające wypowiedzi puchacza zamykam wątek.
Administrator odpowiedział na pytania, a dalsze wypowiedzi puchacza najwyraźniej nie wnoszą nic do tematu.
Po następnych takich zachowaniach osobiście zawnioskuję o zablokowanie.

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!