"WSZECHWIEDZA" którą posiadasz wielokrotnie spowodowała, że z tego forum wylogowali się ludzie posiadający większą wiedzę niż Twoja.
Ech...
Wracając do tematu: Średnie spożycie alkoholu w Polsce jest niższe niż średnia unijna.
Znasz ten dowcip o średniej? Sąsiad bije żonę codziennie, ja w ogóle. Średnio biję żonę co drugi dzień.
To tyle, jeśli chodzi o średnie. Może i jest niższe, ale z kulturą jest większy problem. Poza tym średnia nie obejmuje produkcji i spożycia poza akcyzą.
Jeszcze jedno. Czasami mam przyjemność przeczytać zapewne wymyślone przez Ciebie i opublikowane regulaminy. Czy kiedyś je poważnie przemyślałeś? Jak chcesz je egzekwować?
To nie jest tematem tego wątku. A jak nie podobają Ci się regulaminy to napisz do PFO i napisz co Ci się nie podoba. Jak dotąd tego nie zrobiłeś.
Dla Ciebie jego zakup to przeciętniak dla niego cenny okaz
To nie była moja ocena, tylko jego.
Zapewne Cię zaskoczę. Kiedyś dawno wybitny niemiecki hodowca glosterów powiedział tak „ PTAKI SĄ INNE NA WYSTAWY I INNE DO ROZMNAŻANIA”.
Nie, dowiedziałem się tego praktycznie na samym początku hodowli.
Zaglądanie pod kurtkę, zaczepianie, dopytywanie!? Co? Po co? Za ile? Oj-Fe, chyba brak „trzeźwej” kultury!
O czym Ty piszesz? Zaczepiałem Cię kiedyś, że masz podstawy, żeby mnie obrażać w ten sposób? Widziałeś mnie kiedy kogoś zaczepiałem? Nie zapędziłeś się przypadkiem za daleko?