Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 05:45:38 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: 77 OMP 2014  (Przeczytany 96885 razy)
0 uytkownikw i 2 Goci przeglda ten wtek.
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068

http://glostery.katowice.pl

« Odpowiedz #90 : Grudnia 17, 2014, 08:58:39 »

Słyszałem o poważnych naruszeniach zasad sędziowania.
Jakich?

No i ta groźba nieodbycia się konkursu,to dla mnie przelało czarę.
Chyba można śmiało powiedzieć, że wynikła z drastycznego podziału i braku porozumienia w środowisku hodowców. Mam nadzieję, że wszyscy wyciągnęli z tego lekcję i taka groźba już się nie powtórzy.

ryba.k
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 42

« Odpowiedz #91 : Grudnia 17, 2014, 09:31:31 »

Czy dobrze zrozumiałem, że to oddział PZHKiPE organizował tę wystawę? Czy może chodzi o oddział PFO? Jeśli był to oddział PZHKiPE, to proszę o podanie za co konkretnie odpowiadali przedstawiciele tego oddziału przy OMP. Czy to do nich należała opieka nad ptakami? Jaki był podział ról przy tej wystawie? Myślę, że to niezwykle istotne wyjaśnić dlaczego nie było współpracy przy tak dużej wystawie.

w materiałach PFO jest jasno określone kto był organizatorem OMP a pomagali ludzie dobrej woli nie było wśród nich takich co tłuką w klawiaturę i piszą jaka RF PFO jest zła.

wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik
**

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676

« Odpowiedz #92 : Grudnia 17, 2014, 09:40:26 »

No i ta groźba nieodbycia się konkursu,to dla mnie przelało czarę.
Chyba można śmiało powiedzieć, że wynikła z drastycznego podziału i braku porozumienia w środowisku hodowców. Mam nadzieję, że wszyscy wyciągnęli z tego lekcję i taka groźba już się nie powtórzy.
[/quote]

I hodowcy i RF.

dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #93 : Grudnia 17, 2014, 09:56:28 »

Czy dobrze zrozumiałem, że to oddział PZHKiPE organizował tę wystawę? Czy może chodzi o oddział PFO? Jeśli był to oddział PZHKiPE, to proszę o podanie za co konkretnie odpowiadali przedstawiciele tego oddziału przy OMP. Czy to do nich należała opieka nad ptakami? Jaki był podział ról przy tej wystawie? Myślę, że to niezwykle istotne wyjaśnić dlaczego nie było współpracy przy tak dużej wystawie.

w materiałach PFO jest jasno określone kto był organizatorem OMP a pomagali ludzie dobrej woli nie było wśród nich takich co tłuką w klawiaturę i piszą jaka RF PFO jest zła.

Z wypowiedzi Prezydenta Hericha wynika, coś innego, mianowicie, że to oddział PZHKiPE w Czeladzi odpowiedzialny był za część zadań organizacyjnych. Gdzie są te materiały PFO? Za co konkretnie odpowiedzialny był Oddział PZHKiPE w Czeladzi? Opiekę nad ptakami? Utrzymanie porządku? Może jeszcze jakieś inne kwestie?
Jakbyś nie zauważył zadaję również pytania na które chciałbym poznać odpowiedz, i pewnie nie tylko ja. Skoro nie masz nic rzeczowego do napisania w temacie, to przestań tłuc w klawiaturę.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
ryba.k
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #94 : Grudnia 17, 2014, 10:13:57 »

Z wypowiedzi Prezydenta Hericha wynika, coś innego, mianowicie, że to oddział PZHKiPE w Czeladzi odpowiedzialny był za część zadań organizacyjnych. Gdzie są te materiały PFO? Za co konkretnie odpowiedzialny był Oddział PZHKiPE w Czeladzi? Opiekę nad ptakami? Utrzymanie porządku? Może jeszcze jakieś inne kwestie?
Jakbyś nie zauważył zadaję również pytania na które chciałbym poznać odpowiedz, i pewnie nie tylko ja. Skoro nie masz nic rzeczowego do napisania w temacie, to przestań tłuc w klawiaturę.

jeżeli coś czytasz to czytaj ze zrozumieniem bo z tym masz problem
http://pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=479&Itemid=162

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #95 : Grudnia 17, 2014, 10:54:16 »

Gdzie konkretnie na podanej przez Ciebie stronie jest informacja czy oddział PZHKiPE w Czeladzi był organizatorem czy nie? Sprawa jest istotna, a Ty wprowadzasz mnie i innych hodowców w błąd.

ryba.k
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #96 : Grudnia 17, 2014, 11:16:57 »

Gdzie konkretnie na podanej przez Ciebie stronie jest informacja czy oddział PZHKiPE w Czeladzi był organizatorem czy nie? Sprawa jest istotna, a Ty wprowadzasz mnie i innych hodowców w błąd.

Nie ważne czy mnie zbanują czy dadzą minus ciśnie mi się na usta, że tłuk pozostanie tłukiem.
W lewym górnym rogu jest logo PFO na tej wysokości jest napis "Rada Polskiej Federacji Ornitologicznej zaprasza na 77 OMP podano termin, miejsce
i wszystkie potrzebne dane. Jakim trzeba być tłukiem by tego nie rozumieć.

ryba.k
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #97 : Grudnia 18, 2014, 12:33:35 »

... stosujemy kalsy wystawowe COM, aktualne karty ocen COM, system ocen według obowiązujących standardów COM

zapytaj się pigmeja [moderacja]
« Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2014, 08:32:14 wysane przez klapuch » Zapisane

ryba.k
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #98 : Grudnia 18, 2014, 12:52:14 »

Dalej nie rozumiem, dlaczego PFO za wszelką cenę drenuje kieszenie hodowców i ciągle narzeka na brak pieniędzy. Dobrze chociaż, że oficjalnie się do tego przyznaje. Może czas poszukać sponsora?

To może na forum wortalu napiszesz jaka jest składka na 2015 rok w PZHKiPE  i uzasadnij że to nie jest drenaż kieszeni hodowców i pieniądze te nie pójdą na t.z. kilometrówki (zresztą ostatnio modne). Sam się chwaliłeś, że masz bliski kontakt z prezesem stowarzyszenia zrzeszonego w PFO. To, że jesteś łaskawie traktowany na tym wortalu podejrzewam że to jest ten prezes więc z dotarciem do właściwej informacji nie będzie problemem.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #99 : Grudnia 18, 2014, 06:51:29 »

Nie ważne czy mnie zbanują czy dadzą minus ciśnie mi się na usta, że tłuk pozostanie tłukiem.
W lewym górnym rogu jest logo PFO na tej wysokości jest napis "Rada Polskiej Federacji Ornitologicznej zaprasza na 77 OMP podano termin, miejsce

Troche kultury by Ci się przydało. To że PFO jest organizatorem czy też współorganizatorem to wszyscy wiemy, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem to zobaczysz o co pytałem i dlaczego. Póki co to Twoje odpowiedzi nie wnoszą nic do sprawy, a jeśli już chcesz za kogoś odpowiadać to rób to żetelnie.

papuga
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 409

« Odpowiedz #100 : Grudnia 18, 2014, 08:15:09 »

Ja powoływałem się na ten sam plakat i dostałem odpowiedź z PFO, że:
Znowu wymyślasz. Organizatorem jest PFO i oddział Czeladź.

Zatem jesteśmy w punkcie wyjścia. Zgadzam się jednak z ryba.k, że to PFO było jedynym organizatorem OMP i tylko PFO odpowiada za "zorganizowanie" OMP. Nie uda się PFO przerzucić winy za fatalną organizację na inne stowarzyszenia.

wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik
**

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676

« Odpowiedz #101 : Grudnia 18, 2014, 08:18:38 »

Gdyby nie chłopaki z Czeladzi,impreza w ogóle by si nie odbyła.Każdy jeden z tego oddziału powinien dostać medal.Za rokroczną organizację.Za darmo.Dajcie im spokój.

dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #102 : Grudnia 18, 2014, 08:39:25 »

Zatem jesteśmy w punkcie wyjścia. Zgadzam się jednak z ryba.k, że to PFO było jedynym organizatorem OMP i tylko PFO odpowiada za "zorganizowanie" OMP. Nie uda się PFO przerzucić winy za fatalną organizację na inne stowarzyszenia.

Jakbyś nie zauważył zadaję również pytania na które chciałbym poznać odpowiedz, i pewnie nie tylko ja.

Czytam, czytam i pojąć sensu dyskusji nie mogę. OMP zostało zorganizowane przez PFO przy współudziale PZHKiPE oddział Czeladź oraz kolegów z ZHK Egzota. Za co odpowiedzialne były stowarzyszenia to jest już nasza sprawa - każdy miał swoją część do zrobienia, poza tym w wielu sytuacjach nie było ścisłych podziałów - ręka mi nie odpadła jak napełniałem poidełka, tak samo pilnowałem ptaków jak inni.
Jak ktoś ma pytania lub pretensje kierujcie je do PFO. Może być do mnie bezpośrednio.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #103 : Grudnia 18, 2014, 08:41:59 »

Nie uda się PFO przerzucić winy za fatalną organizację na inne stowarzyszenia.

Papuga - po raz ostatni. Konkrety, albo przestanę Ci odpisywać na to co wypisujesz - szkoda mi czasu na Twoje krzyki.

Zgadzam się jednak z ryba.k, że to PFO było jedynym organizatorem OMP
To jest niesamowite. Odpisuję Ci, zgodnie z prawdą, z Ty w kółko powtarzasz swoje. Ma to jakiś cel? Po co się pytasz skoro nie docierają do Ciebie odpowiedzi?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #104 : Grudnia 18, 2014, 10:28:28 »

Jakbyś nie zauważył zadaję również pytania na które chciałbym poznać odpowiedz, i pewnie nie tylko ja.

Czytam, czytam i pojąć sensu dyskusji nie mogę. OMP zostało zorganizowane przez PFO przy współudziale PZHKiPE oddział Czeladź oraz kolegów z ZHK Egzota. Za co odpowiedzialne były stowarzyszenia to jest już nasza sprawa - każdy miał swoją część do zrobienia, poza tym w wielu sytuacjach nie było ścisłych podziałów - ręka mi nie odpadła jak napełniałem poidełka, tak samo pilnowałem ptaków jak inni.
Jak ktoś ma pytania lub pretensje kierujcie je do PFO. Może być do mnie bezpośrednio.

Dziękuję klapuch  za odpowiedz, oto mi chodziło. Pozdrawiam.

wluczykij medale? Hmm pewnie PFO jakoś ich odznaczy w przyszłym roku. OMP powinny się odbywać co roku w innym mieście . Kwestia jest do rozwnięcia w innym wątku.

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!