Wraz z ciekawymi tematami pojawią się dyskutanci.
Jakimi ? Krytykowaniem PFO ?
Skoro widzisz tylko tematy związane z krytykowaniem PFO to chyba ostatnie Twoje odpowiedz którą zamieszczam poniżej jest jak najbardziej na miejscu.
Cytat: DarekF Luty 16, 2015, 07:51:18
coraz więcej wątków pojawia się każdego dnia
Chyba jestem ślepy.
Lukas, pełniąc funkcję Redaktora na wortalu powinieneś raczej zachęcać do dyskusji i wymyślać ciekawe tematy, które by wciągały i zachęcały do dyskusji
Niestety obawiam się że mogłyby pozostać bez odzewu, na wortalu jest zaczętych i rozdrapanych kilka ciekawych tematów dlaczego nie są ciągnięte dalej wytłumacz mi.
Skoro są ciekawe to dlaczego ich nie kontynuujesz? Jak nie napiszesz to się nie przekonasz.
Jacky też nie raz zaczął temat i pozostał on bez odzewu i co? przestał się zajmować wortalem z tego powodu?? Ale rób jak tam sobie chcesz.
a nie opisywać innym użytkownikom na powitanie, że wortal podupada i jest coraz gorzej
Ale co uważasz że mam pisać że jest pięknie i ładnie, skoro tak naprawdę prawie nic się nie dzieje przecież każdy to widzi.
Kiedyś pisało na wortalu kilku znanych i dobrych hodowców, dzisiaj cisza, wiesz dlaczego wielu przeszkadza i denerwuje nagonka na PFO, mówią że nie chcą brać w tym udziału bo to męczy.
Są też inne tematy niż PFO, myślę że są też inne powody tego że tacy hodowcy odeszli z wortalu, może po prostu im się znudziło logowanie i prowadzenie dyskusji na różne tematy. Jednak są i tacy którzy na wortalu nie udzielają się ale za to go czytają regularnie i opisują to co się dzieje na wortalu w swoich pamiętnikach internetowych

Jak widać po statystykach coraz więcej użytkowników się tu rejestruje
Dobre, no właśnie ale tylko w statystykach.
? ? to statystyki pokazują że ktoś się rejestruje a Ty twierdzisz że jest inaczej? Dziwne.