Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 09:07:23 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2 3 ... 9   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Ornitologiczne Mistrzostwa Polski 2015 r.  (Przeczytany 43784 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068

http://glostery.katowice.pl

« : Maja 31, 2015, 10:52:42 »

Poniższa wiadomość została wysłana do stowarzyszeń, ale w celu ułatwienia i przyspieszenia komunikacji podaję ją również na wortalu.
Ewentualne komentarze muszą być ściśle związane z tematem. Wszystkie inne wpisy w tym wątku zostaną usunięte.

-----------------------------------

Szanowni Prezesi Stowarzyszeń,
od czasu walnego zebrania minęło już trochę czasu, a zgłoszenia do pomocy przy OMP jak na razie nie napływają.
Do organizacji OMP potrzebne jest wypełnienie ok. 84 godzin które składają się na czas OMP.
Optymalna średnia liczba osób, które powinny się znajdować na terenie OMP to ok. 15 osób, co daje w sumie 1260 godzin pracy.
W pobliżu miejsca OMP znajduje się ok. 16 stowarzyszeń i to przede wszystkim od nich będę wymagał bezpośredniej pomocy, co nie znaczy, że pozostałe stowarzyszenia nie muszą brać udziału, na miarę swoich możliwości.

W chwili obecnej proszę o potwierdzenie najbliższych stowarzyszeń do gotowości wypełnienia swoich 80 godzin pracy na rzecz organizacji OMP. Stowarzyszenia położone dalej proszę również o zgłaszanie się wraz z ilością godzin, które mogą zapewnić. W chwili obecnej nie jest istotne kto przyjedzie i na jak długo, istotne jest potwierdzenie, że stowarzyszenie zapewni obsługę przez wyznaczony okres czasu. Bezpośredni przydział czasu będzie odbywał się w samym stowarzyszeniu - może być to np. jedna osoba na 80 godzin lub 20 osób po 4 godziny.

Kwestie finansowe, organizacyjne i inne będą omawiane w terminie późniejszym. Ilość godzin jest w chwili obecnej przybliżona, po otrzymaniu potwierdzeń zostanie opracowany harmonogram, według którego stowarzyszenia będą mogły rezerwować swój czas.
Zgłoszenia proszę potwierdzać jak najszybciej, najpóźniej do końca czerwca.
Proszę pamiętać, że w tym roku nie ma możliwości braku uczestnictwa w organizacji OMP.

z poważaniem
Mariusz Herich

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #1 : Maja 31, 2015, 11:02:05 »

Jednocześnie proszę o zgłoszenie się osoby, która zna HTML i PHP i potrafi wykonać formularz z harmonogramem, na którym stowarzyszenia będą mogły zaznaczać swój udział.

---------------------------
dotychczas otrzymałem potwierdzenia od:

- ZHK Egzota, Sosnowiec
- ZMDI Radlin
« Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2015, 09:48:08 wysane przez klapuch » Zapisane

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #2 : Czerwca 01, 2015, 09:24:30 »

Jednocześnie proszę o zgłoszenie się osoby, która zna HTML i PHP i potrafi wykonać formularz z harmonogramem, na którym stowarzyszenia będą mogły zaznaczać swój udział.

wyślij więcej szczegółów to postaram się pomóc - o ile chcesz.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #3 : Czerwca 01, 2015, 10:24:48 »

wyślij więcej szczegółów to postaram się pomóc - o ile chcesz.

Ok, napiszę na prv jak będę miał już część zgłoszeń i projekt.

papuga
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 409

« Odpowiedz #4 : Czerwca 05, 2015, 10:44:01 »

(...)
PFO oczekuje, że będą zgłaszać się osoby, jeśli nie jest znany ani termin, ani miejsce Mistrzostw Polski?
Czy działacze Rady Federacji oczekują, że te osoby będą dyspozycyjne dla Rady w każdym miejscu w Polsce i o każdej porze? Przy takim założeniu prawdopodobnie nikt się nie zgłosi.
(...)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2015, 11:27:15 wysane przez klapuch » Zapisane

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #5 : Czerwca 05, 2015, 11:26:39 »

(...)
PFO oczekuje, że będą zgłaszać się osoby, jeśli nie jest znany ani termin, ani miejsce Mistrzostw Polski?
Czy działacze Rady Federacji oczekują, że te osoby będą dyspozycyjne dla Rady w każdym miejscu w Polsce i o każdej porze? Przy takim założeniu prawdopodobnie nikt się nie zgłosi.
(...)

Miejsca zostały podane na walnym. Oddalone od siebie o 10 km, co chyba nie jest problemem? Więc po co piszesz "w każdym miejscu w Polsce"? Celowo siejesz zamęt i dezinformacje?

Termin, jak wiadomo, jest w grudniu. Nikt nie oczekuje teraz "dyspozycyjności" przez cały rok, 24 godz tylko w czasie trwania OMP, co jak wiadomo, i tak jest w harmonogramie hodowców, bo muszą przygotować i przywieźć ptaki. Więc po co znowu siejesz zamęt?

Odnośnie formularza - powiem Ci w sekrecie, że platforma również nie obsługuje hodowli, nie wystawia biletów i nie robi wielu innych rzeczy, których NIE MA ROBIĆ. Czy jest dla Ciebie tak wielkim problemem, że zwracam się o pomoc w utworzeniu formularza? Czy po prostu z miejsca będziesz krytykować WSZYSTKIE moje decyzje, nawet ich nie usiłując zrozumieć, czego dałeś przykład powyżej?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #6 : Czerwca 05, 2015, 06:36:26 »

Nie wiem kto i dlaczego skasował mojego posta, ale nie było w nim nic co podlegało by pod skasowanie. Jeśli się coś kasuje to wypadało by poinformować o powodzie takiego działania.

Poniżej przesyłam ponownie mój post.

Naszej narodowej farsy ciąg dalszy!

To Platforma PFO nie ma takiego harmonogramu? Może twórcy tej platformy się znają na KTML i PHP?

co do samej platformy to niedługo okaże się że trzeba ją robić od nowa bo się będzie sypać za każdym razem.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #7 : Czerwca 05, 2015, 07:12:06 »

Nie wiem kto i dlaczego skasował mojego posta,

"Ewentualne komentarze muszą być ściśle związane z tematem. Wszystkie inne wpisy w tym wątku zostaną usunięte."
Platforma nie dotyczy zgłaszania się stowarzyszeń do OMP. Teraz mogę usunąć Twojego posta?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #8 : Czerwca 05, 2015, 07:27:01 »

Nie wiem kto i dlaczego skasował mojego posta,

"Ewentualne komentarze muszą być ściśle związane z tematem. Wszystkie inne wpisy w tym wątku zostaną usunięte."
Platforma nie dotyczy zgłaszania się stowarzyszeń do OMP. Teraz mogę usunąć Twojego posta?

Może i platforma nie dotyczy zgłaszania się stowarzyszeń do OMP, ale platforma jest używana na OMP wieć jest to powiązane.
Dlaczego tak intensywnie nie zajmujesz się innymi tematami w których piszę się na inny temat ? Nie pytaj się mnie co możesz skasować a co nie, ty jestem moderatorem i rób sobie co chcesz tylko wypadało by napisać co nieco np. na priv bo inaczej wychodzi na to że robisz sobie co chcesz.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #9 : Czerwca 05, 2015, 09:47:42 »

Dlaczego tak intensywnie nie zajmujesz się innymi tematami w których piszę się na inny temat ?
Dlatego, że tak zaznaczyłem w pierwszym poście

Nie pytaj się mnie co możesz skasować a co nie, ty jestem moderatorem i rób sobie co chcesz tylko wypadało by napisać co nieco np. na priv bo inaczej wychodzi na to że robisz sobie co chcesz.

Ostatnio z każdego tematu wychodzą jedynie przepychanki, dokładnie tak samo jest już tutaj. Wątek jest o zgłaszaniu się na OMP, a teraz już muszę odpisywać o platformie, wyjaśniać dezinformacje Papugi, teraz słyszę, że "robię sobie co chcę".

A może tak dodać wpis na temat?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #10 : Czerwca 05, 2015, 10:12:24 »

Dlatego, że tak zaznaczyłem w pierwszym poście

Ok, rozumiem ale jesteś moderatorem na całym wortalu a nie tylko w Twoich tematach.

Ostatnio z każdego tematu wychodzą jedynie przepychanki, dokładnie tak samo jest już tutaj. Wątek jest o zgłaszaniu się na OMP, a teraz już muszę odpisywać o platformie, wyjaśniać dezinformacje Papugi, teraz słyszę, że "robię sobie co chcę".

A może tak dodać wpis na temat?

Racja, ale w temacie odpowiedziałem, a potem odpowiedziałem na posta papugi.
Zawsze można przenieść posta do innego tematu.

teraz słyszę, że "robię sobie co chcę".
w takim razie moderuj proszę wszystkie tematy i usuwaj posty nie mające nic wspólnego z tematem a nie tylko Twoje tematy i będzie ok. Oczywiście nie jesteś jedynym moderatorem, i to powinni robić wszyscy, wtedy będzie porządek.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #11 : Czerwca 08, 2015, 09:45:28 »

w takim razie moderuj proszę wszystkie tematy i usuwaj posty nie mające nic wspólnego z tematem a nie tylko Twoje tematy i będzie ok. Oczywiście nie jesteś jedynym moderatorem, i to powinni robić wszyscy, wtedy będzie porządek.

Wygląda to jak wieczne pretensje. Na Wortalu nie usuwamy wiadomości, chyba, że naruszają regulamin. W tym wątku napisałem o usuwaniu, bo wiedziałem, że zaraz się zaczną przepychanki i oczywiście zaczęły. Zaraz się zrobi z tego kolejny wątek o tym jakie to PFO jest niedobre...

wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik
**

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676

« Odpowiedz #12 : Czerwca 08, 2015, 11:57:31 »

Nie zajmuj się tym,lepiej napisz,jaki jest odzew na Twój apel.
Podawaj do publicznej wiadomości,kto się zgłosił,a kto jest skończonym leniem i pasożytem.
Które stowarzyszenia wyraziły chęć pomocy,a które skoncentrowały się na swoich prawach,pomijając obowiązki.
Niech naród wie,kto ile pracy wkłada.A co Duy umiech Niech się wstydzą Duy umiech
W tym jednym temacie masz moje 100% poparcie.
Powieś to ogłoszenie na pfo.info.pl,żeby uniknąć tłumaczeń"bo ja nie wiedziałem".
Albo walniesz pięścią w stół,albo polegniesz.

dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #13 : Czerwca 08, 2015, 12:39:48 »

Podawaj do publicznej wiadomości,kto się zgłosił.

Drugi wpis w wątku.

papuga
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 409

« Odpowiedz #14 : Czerwca 18, 2015, 01:41:48 »

Miejsca zostały podane na walnym. Oddalone od siebie o 10 km, co chyba nie jest problemem? Więc po co piszesz "w każdym miejscu w Polsce"? Celowo siejesz zamęt i dezinformacje?

Termin, jak wiadomo, jest w grudniu. Nikt nie oczekuje teraz "dyspozycyjności" przez cały rok, 24 godz tylko w czasie trwania OMP, co jak wiadomo, i tak jest w harmonogramie hodowców, bo muszą przygotować i przywieźć ptaki. Więc po co znowu siejesz zamęt?

Skoro dla Ciebie nie ma różnicy czy czeladź czy Sosnowiec, czy pierwszy weekend grudnia czy drugi, to wcale się nie dziwie, że hodowcy się nie zgłaszają do pracy, bo dla nich (i dla mnie też) jest to ogromna różnica. Jeśli ktoś np. mieszka gdzieś dalej to PFO oczekuje, że hodowca zarezerwuje sobie hotele w Czeladzi i Sosnowcu w terminach od 30 listopada do 13 grudnia, aby móc spełnić wymogi zgłoszenia pomocy? Czy to czasem nie jest sianie zamętu?

Odnośnie formularza - powiem Ci w sekrecie, że platforma również nie obsługuje hodowli, nie wystawia biletów i nie robi wielu innych rzeczy, których NIE MA ROBIĆ.
A co w ogóle owa platforma robi?

Strony: [1] 2 3 ... 9   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!