Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 04:40:16 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: WITAM  (Przeczytany 4658 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
BOOG22
Go
« : Listopada 19, 2008, 03:54:55 »

WITAM WSZYSTKICH.MAM NA IMIE BOGDAN.HODOWLE PTAKÓW ZACZYNAM OD CZTERECH PAR BORDERÓW.BARDZO LICZE NA CENNE WSKAZÓWKI NA WORTALU.Z GÓRY DZIÊKUJE.POZDRAWIAM.

Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #1 : Listopada 19, 2008, 04:24:22 »

Witamy serdecznie i życzymy udanych lęgów. Trzymam kciuki za wyniki!

BOOG22
Go
« Odpowiedz #2 : Listopada 19, 2008, 04:55:59 »

DZIÊKUJE ZA MIłE POWITANIE RAFAł.TEż żYCZE WIELU WYNIKÓW W HODOWLI.POZDRAWIAM DO USłYSZENIA.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #3 : Listopada 19, 2008, 11:28:23 »

Witam!
Ciekawi mnie od jakich borderów zaczynasz(dużych,czy miniaturowych).Ja hoduję "mini"-bardzo sympatyczne ptaszki.
życzę powodzenia.JK.

BOOG22
Go
« Odpowiedz #4 : Listopada 20, 2008, 01:27:42 »

WITAM.ZACZYNAM OD DUżYCH BORDERÓW.JAK NA RAZIE TO MAłO WIEM.A W SUMIE TO MAM WIELKI MENTLIK.PTAKI MAM OD GOŚCIA CO HODOWL¡ ZAJMUJE SIE PONAD 17 LAT.JEDYNY PROBLEM TO CIÊżKO SIÊ Z NIM DOGADAC.MOżE BOII SIE KONKURENCJI.MYSLE I MAM NADZIEJE żE TUTAJ ZACZERPNE WIEDZY KTÓRA JEST NIEZBÊDNA W PRAWIDłOWEJ I UDANEJ HODOWLI.POZDRAWIAM I żYCZE JAK MÓWI HODOWCA CO OD NIEGO WZI¡łEM PTAKI 300 MłODYCH.POZDRAWIAM JOT-KA11.HEJ.

BOOG22
Go
« Odpowiedz #5 : Stycznia 26, 2009, 07:17:10 »

Witam.Korzystajac z okazji chcialem podziekowac Wszystkim za cenne wskazowki ktore mi udzieliliscie i wiare.Dzieki Wam doczekalem sie pierwszych mlodych.Dziekuje jeszcze raz.Pozdrawiam.

wiktoria
Go
« Odpowiedz #6 : Lutego 03, 2009, 11:50:29 »

Witam .
życzę wszystkiego najlebszego i cieszę się że się poznaliśmy . życzę udanych lęgów , super wyników i wiele innych .

POZDRAWIAM

Wiktoria

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #7 : Lutego 03, 2009, 02:21:30 »

Witam czekam na fociaki noi trzymam kciuki za te 300 młodych  Mrugnicie i pozdro  Umiech

Andrzej
Uczeń3
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 113

« Odpowiedz #8 : Lutego 24, 2009, 05:00:45 »

Oj ciężki temat sobie zadałeś. Tyle borderów juz do Polski ściągnieto a młodych na wystawach jak nie widać to nie widać. Kilka sztuk w łaziskach na Pucharze Polski w ubiegłym roku było. Rozmawiałem z hodowcami tych ptaków. ciężko idzie, naprawdę. życzę powodzenia.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!