Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 06:18:47 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Ulubiona rasa kanarków  (Przeczytany 10322 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Lutego 27, 2008, 01:52:05 »

Jaka jest Twoja ulubiona rasa kanarków? Jakie kanarki najbardziej Cię kręcą i dlaczego? Uzasadnij krótko odpowiedŹ.

ANka
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 62

« Odpowiedz #1 : Lutego 27, 2008, 05:23:14 »

Kręcą mnie wszystkie kanarki...dosłownie:))Ale chyba najbardziej glostery consort takie z wyjątkowymi wielkimi głowami i puszyste jak pączki:))

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #2 : Lutego 27, 2008, 06:15:27 »

Mi najbardziej podobają się kanarki czerwona mozaika , chcę się zająć hodowlą tych kanarków w większej ilości i myślę że uda mi się to zrealizować , gdyż mam wobec nich ogromne plany i zamiary. Umiech

romaszka
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 18

« Odpowiedz #3 : Lutego 28, 2008, 03:02:16 »

Najbardziej czerwone,glostery a teraz mam amerykanskie spiewaki. Roman

robert
Go
« Odpowiedz #4 : Marca 16, 2008, 09:04:49 »

Podobają mi sie wszystkie kanarki,lecz najbardziej zainteresowały mnie kanarki rasy gloster są to pierwsze moje rasowe kanarki zauroczyły mnie swoim  kształtem, podobaja mi sie również kanarki kolorowe; czerwono czarne,mozajkowe lecz wszystkie są ładne i maja swój urok.

Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #5 : Marca 16, 2008, 10:25:09 »

Podobnie jak Robert lubię wszystkie rasy kanarków. Gdybym tylko mógł - to hodował bym wszystkie odmiany. Wiadomo jednak, ze to niemal nie wykonalne. Wybrałem jednak rasę gloster. Chyba ze względu na ich urok i różnorodność barw. Gdybym miał wybierać wśród kanarków kolorowych to wybrałbym... jakąś odmianę agtów, jeżeli chodzi o rasę spiewającą to... kanarki wodnotokowe, natomiast sposród kanarków kształtnych zdecydowanie glostery choć podobają mi się jeszcze lizardy.

sylwia
Go
« Odpowiedz #6 : Marca 17, 2008, 09:23:48 »

Mnie też podobają się wszystkie!! Duże, małe, kolorowe, jednobarwne, śpiewające, ciche - no jednym słowem - WSZYSTKIE!!!

pawel1993
Go
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 03, 2008, 07:22:32 »

Ja uwielbiam WSZYSTKIE kanarki!!! Umiech Ale najbardziej podobają mi się mozaiki, kędzierzawe i gostery. Chichot

NORWIK
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Opole
Wiadomoci: 120

« Odpowiedz #8 : Kwietnia 06, 2008, 09:49:57 »

Każdy ma swoją rasę która leży bliżej serca więc u mnie jest to Trebacz Paryski za to że ładnie spiewa,a te fryzyry cos wspaniałego Umiech

U-010
wojtynia
Go
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 08, 2008, 06:58:28 »

Mnie najbardziej się podobają kanarki pomarańczowe i czerwone ze względu na ich piekny kolor i urode. Duy umiech

Gosia
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Gdańsk
Wiadomoci: 17

Balbina

« Odpowiedz #10 : Kwietnia 09, 2008, 10:53:03 »

Dla mnie najciekawszą i najładniejszą rasą kanarka jest koroniak niemiecki. Szkoda, że w Polsce jest tak mało popularny, bo prócz zadziornej czupryny i wspaniałych barw upierzenia potrafi też przepięknie śpiewać.
Gdybym kiedykolwiek zdecydowała się na hodowlę kanarków kształtnych to najchętniej rozmnażałabym i propagowała tę właśnie rasę.

Gosia z bandą "dwunastu rozbójników"
Priam
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec
Wiadomoci: 82

« Odpowiedz #11 : Kwietnia 18, 2008, 05:20:15 »

Według mnie trudno nie kochać kanarków Umiech Dzięki nim stajemy się odpowiedzialni. A wracając do tematu moimi ulubionymi kanarkami są kanarki barwne ---> ciekawe dlaczego?? Mrugnicie Chyba dlatego, że od mojego Kubusia wszystko się zaczęło.

Granos
Go
« Odpowiedz #12 : Lipca 28, 2008, 11:35:32 »

Gloster-ze względu na swoje nie powtarzalne kształty.

Paryski Trębacz-wspaniale uformowane piórka.

Czerwona mozajka-piękny wygląd.

pawel1993
Go
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 06, 2008, 09:25:17 »

Ja uwielbiam wszystkie kanarki ale szczególnie przypadły mi do góstu kędzierzawe i trębacze  Chichot 

kerry
Go
« Odpowiedz #14 : Wrzenia 09, 2008, 02:40:42 »

Lubię wszystkie kanarki ale cenię je przede wszystkim ze względu na śpiew.A tutaj moim skromnym zdaniem prym wiodą kanarki wodnotokowe.Śpiewają naprawdę pięknie.Pozdrawiam
P.S.Bardzo wdzięczny jest gloster,tak mały ,krępy misiu.

Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!