Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:08:41 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Sezon konkursowy  (Przeczytany 2761 razy)
0 uytkownikw i 2 Goci przeglda ten wtek.
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik
**

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676

« : Lutego 03, 2016, 10:11:15 »

Ile trwa sezon konkursowy dla harcenów?Wiadomości,które ja posiadam mówią,że 1-2 miesiące,przy czym przeważa opinia 1,5 miesięczna.
Pytanie wydaje mi się istotne dlatego,że zastanawia mnie,jak pogodzić terminy narzucone przez ORKIW PFO z terminem Mistrzostw Świata?
Na kanwie tych rozważań nasuwa mi się pytanie o sens pkt.3.3 rzeczonego regulaminu.

"Konkursy:    stowarzyszeń, oddziałów    stowarzyszeń, regionalne i specjalistyczne muszą odbyć się przed OMP,we wrześniu, październiku lub listopadzie danego roku hodowlanego."

Znaczy się,gdybym chciał zorganizować konkurs barbórkowy,noworoczny(dla przykładu) to nie mogę,bo co?
Załóżmy,że znajdzie się ekspert,miejscówka,chętni.Czy nie wystarczy,żeby termin nie kolidował z OMP?
A gdyby jakieś(dajmy na to)papugi prezentowały się najpiękniej w maju?Nie można ich ocenić w maju?Przecież hodujemy ptaki,które żyją czasem na innych półkulach i mają inny "kalendarz".
Po co nam ten zapis?        <---to jest pytanie,a to wyżej to tylko takie rozważania tytułem wstępu

dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
Gregorov
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Ruda Śląska
Tytuły: Hodowca Roku 2016
Wiadomoci: 346

Kanarki harceńskie

« Odpowiedz #1 : Lutego 03, 2016, 12:09:02 »

Czyli jak jakiś związek, oddział chce sobie zorganizować konkurs w grudniu/styczniu nie może tego zrobić? Co się stanie jak jednak zorganizuje? Zostanie wykreślony z PFO? Czy można taki konkurs zorganizować bez szyldu PFO?

Sygnum (CIH) C-060
PZHKiPE oddział KNURÓW
PFO CSO klub Radzionków
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984

« Odpowiedz #2 : Lutego 03, 2016, 12:36:29 »

Mieliście czas do 15.01. na podanie propozycji ewentualnych zmian w ORKiW. Teraz tylko bijecie pianę i znęcacie się nad kolegami

Gregorov
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Ruda Śląska
Tytuły: Hodowca Roku 2016
Wiadomoci: 346

Kanarki harceńskie

« Odpowiedz #3 : Lutego 03, 2016, 12:48:11 »

Nikt tu nie bije piany ani się nie znęca. Po prostu pytania i tyle.

Sygnum (CIH) C-060
PZHKiPE oddział KNURÓW
PFO CSO klub Radzionków
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik
**

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676

« Odpowiedz #4 : Lutego 03, 2016, 12:50:03 »

Nie.Za chwilę będzie walne.To tam zgłasza się poprawki do wszystkiego,wnioski i inne te formalności.Chcę zasięgnąć opinii przed tymże,abym mógł na zebraniu poruszyć temat i ewentualnie wypracować stanowisko związku w tej sprawie.
To tyle,jeśli chodzi o terminy.

dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!