Kogoś najwyraźniej obchodzi ty durny ignorancie!
Mam dość. Kiście się dalej w sosie egoizmu i egocentryzmu doprawionym ignorancją, chamstwem, kolesiostwem. Może niektórym uda się z tego wydobyć jakiś "ślachetny" smaczek... Mi w każdym razie takie danie nie smakuje!
Powtórzę pytanie:kogo to obchodzi?
Nie oznacza to,że ja mam to w dupie(chociaż mam to w dupie-PZHKiPE działało,działa,będzie działać),tylko że 99% członków klubu uprawnionych do zabierania głosu ma to w dupie.Mnie statut PZHKiPE nie przeszkadza,zatem zmiany w nim nie są mi potrzebne.Jeśli Tobie coś nie pasuje,spróbuj powiedzieć co i dlaczego.Moim zdaniem statut powinien być jak najprostszy i rozsądny.Nie oznacza to też,że niechętnie uczestniczę w wymianie myśli i spostrzeżeń zogniskowanych w temacie statutu PZHKiPE.
Cóż zatem oznacza pytanie zadane na początku?Tylko tyle,że większość zagłosuje nieświadomie i sprawiedliwiej byłoby rzucać kostką w celu przegłosowania.
Yotan,niepotrzebnie się grzejesz
Troszeczkę naiwnie ufam autorom,że nie wpieprzą nas w jakieś bagno niespełnialnych wymogów formalnych.Ma być prosto,zrozumiale i liberalnie.
Uważam,że klub powinien w ramach składki oferować jak najpełniejszy socjal.Za składkę powinieneś mieć darmowy dostęp do całej gamy darmowych udogodnień i gadżetów.W tym kontekście kwestią otwartą dla mnie jest zakres tego socjalu i wysokość składki.Teraz jest tak,że płacisz składkę a namacalnie nic nie masz.Te pieniądze na
coś idą.I to
coś jak chcę dotknąć,a najlepiej dostać na zawsze do domu.I żeby było dużo tych
cosiów.
A w czym Wasze widzisz nieprzychylną okoliczność?