Cieszę się że z wortalu będzie można korzystać w miejscach w których nie mamy możliwości skorzystania z komputera.
TAPATALK to aplikacja która możecie pobrać na swojego smartphona. Po jej instalacji w wyszukiwarce należny wpisać kanarki.eu i kliknąć śledź / follow.
Aby korzystać z wortalu poprzez aplikację TAPATALK wystarczy się zalogować tymi samymi danymi których używamy do logowania na wortalu.
Szczerze mówiąc do tej pory korzystałem z przeglądarki na telefonie. Zainstalowałem ale musze się do tego przekonać. Troszkę denerwują reklamy. Post wysyłam ma próbę przez tapatalk.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Widać działa.
Ja też zawsze korzystałem na telefonie z przeglądarki ale wiadomo że to nie to samo. Np. na TAPATALK posty są dużo bardziej przejrzyste niż na przeglądarce i jak się nie mylę od razu powinno się wiedzieć kiedy ktoś wyśle Ci PW. Pewnie przydatnych opcji jest więcej ale to wyjdzie w czasie.
Co do reklam. Tak to fakt, są reklamy ale za to odpowiada już autor aplikacji. W opcjach premium nie ma reklam ale jak wiemy, opcje premium = koszty.
Zobaczymy jak to wszystko będzie działać.