Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:16:54 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Czy obrazki przy działach forum są potrzebne?
Tak
Nie

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Obrazki w tytułach działów  (Przeczytany 6185 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Grudnia 08, 2008, 12:59:50 »

Przychylając się do sugestii pierwszego wortalowego Redaktora Luki administracja wprowadziła na próbę obrazki przy tytułach działów na stronie głównej.

Chcielibyśmy poznać Wasze opinie o takich obrazkach. Czy ułatwia Wam to poszukiwania i nawigację na wortalu czy też przeciwnie utrudnia znalezienie czegokolwiek.

Z jednej bowiem strony chcemy uatrakcyjnić w jakiś sposób nasz serwis, z drugiej jednak nie chcemy, żeby to forma górowała nad treścią.

Napiszcie, co o tym wszystkim myślicie.

Jeżeli pomysł Luki przypadnie Wam do gustu, to piszcie też, czy  nie chcielibyście zmienić poszczególnych obrazków na inne. Proszę też przysyłać nam propozycje obrazków do wszystkich innych działów wortalu, jeżeli tylko uznacie, że obrazki się sprawdzą i będą potrzebne. Nadsyłane obrazki muszą być wykonane osobiście przez Was samych i nie mogą naruszać praw autorskich osób trzecich.

Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 142

« Odpowiedz #1 : Grudnia 09, 2008, 10:39:31 »

Jak dla mnie a jestem tu od nie dawna to jest pomysł trafiony w 10 bardzo pomaga w nawigacji  Umiech a jeszcze wortal bardzo ładnie przy tym wygląda

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #2 : Grudnia 09, 2008, 11:56:55 »

Brawo pięknie i kolorowo.Napewno poprawiają estetykę.Co do nawigacji to  zobaczymy po jakimś czasie.
Widac,że wybór Luki na redaktora był trafiony.
Tak trzymac.Pozdrawiam.JK.

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #3 : Grudnia 09, 2008, 12:24:23 »

komu jak komu ale mi nie pomaga. zlewa mi sie wszystko a obrazki sa zbyt male <nieczytelne> i tak bardzo odbiegaja od dzialow tematycznych ze czasem sie myle <poza pytajnikiem> ale to moze moje odczucie. a wybor na moda dobry ;P

gosia121
Go
« Odpowiedz #4 : Grudnia 09, 2008, 07:02:53 »

Witam ! Zgadzam się z ogólną opinią osób wypowiadających się w tym wątku że,obrazki kanarków  względnie innych ptaków urozmaicą i ożywią szare strony pisanych odpowiedzi i wątków.Zgadzam się również z tezą że obrazki są małe,ale na tym Wortalu przy tematyce omawianych spraw inne nie mogą być.Proponuje ,aby zadowolić sceptyków umieszczania na forum zdjęć poszczególnych gatunków kanarków, aby każdy z wielbicieli utrwalał sobie wzorce ładnych kanarków.To nie koniecznie muszą być zdjęcia gremium redaktorów tego Wortalu,ale myślę że,każdy z użytkowników posiada ładne kanarki ,aparat fotograficzny i może pokazać swój dorobek.Mam jedynie wątpliwości że nie każdy potrafi umieszczać zdjęcia na stronach Wortalu i to Szanowni Redaktorzy wymaga wyjaśnienia.Wiem że jest opis odnośnie umieszczania postów i zdjęć,lecz nie wszyscy umieją się z komputerem obchodzić,dlatego mało również jest zdjęć w konkursach comiesięcznych.Pozdrowienia dla wszystkich.

Grzegorz
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Jaworzno
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #5 : Grudnia 09, 2008, 07:37:57 »

Jak dla mnie jest BARDZO DOBRZE z tymi obrazkami w tych działach. Ułatwia mi to znalezienie jakichś wątków a i forum jest bardziej kolorowsze i takie weselsz. Jestem za tym aby obrazki pozostawić Umiech

Czuczek:)
wini
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 47

« Odpowiedz #6 : Grudnia 10, 2008, 09:27:00 »

dobry pomysł.

ANka
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 62

« Odpowiedz #7 : Grudnia 17, 2008, 11:27:17 »

Pomysł bardzo dobry...jest kolorowo...cieplej, przyjemniej .Jak dla mnie czytelnie to wszystko razem wygląda:))

wiki
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 26

« Odpowiedz #8 : Stycznia 25, 2009, 05:04:16 »

dobry pomysł !
gdy jest dużo użytkowników z taką samą nazwą dzięki obrazkom możemy ich rozpoznać i wogóle fajny pomysł dzięki obrazkom na forum będzie weselej , kolorowiej .

Granos
Go
« Odpowiedz #9 : Stycznia 25, 2009, 05:38:22 »

wiki tu nie chodzi o obrazki uzytkownika ale działów tematycznych. Po drugie nie moze być dwóch użytkowników z tym samym nickiem choć zgodzę się ,że niektóre są bardzo podobne.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!