Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 11:11:36 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Hodowca Roku 2021  (Przeczytany 1508 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Grudnia 25, 2021, 11:11:47 »

W bieżącym roku administratorzy wortalu postanowili odstąpić od przyznania tytułu Hodowcy Roku ze względu na niskie zaangażowanie poszczególnych użytkowników w rozwój hodowli ptaków na  łamach naszego wortalu. Liczymy, że już w przyszłym roku będziemy mogli znów rozdawać tytuły, wyróżnienia i nagrody specjalne.  Wszystkich użytkowników zapraszamy do prowadzenia ożywionych dyskusji o ptakach i ich hodowli.

Gregorov
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Ruda Śląska
Tytuły: Hodowca Roku 2016
Wiadomoci: 346

Kanarki harceńskie

« Odpowiedz #1 : Grudnia 29, 2021, 11:01:03 »

Trochę szkoda że wortal tak podupadł. Jest to naprawdę kompendium wiedzy o kanarkach i innych ptakach egzotycznych. Stworzony przez hodowców i dla hodowców. Tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki hodowlane w 2014 roku i nadal czasami jak czegoś szukam to chętnie tu zaglądam.
Całkiem inna jakość niż te pospolite grupy kanarkowe na znanym portalu społecznościowym.
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś rozświetli się swoim dawnym blaskiem Mrugnicie
Pozdrawiam Administratora i wszystkich userów którzy tu jeszcze czasami zaglądają.

Sygnum (CIH) C-060
PZHKiPE oddział KNURÓW
PFO CSO klub Radzionków
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!