malypro
Uczeń4
Nowy użytkownik

woj. śląskie
Tytuły: Hodowca Roku 2017
Wiadomoci: 452
lizard, czerwona i żółta mozaika
|
 |
« : Stycznia 06, 2009, 11:03:15 » |
|
Z czystym sumieniem moge polecić sklep ANIMAL w Sosnowcu na ulicy Gacka 46. Mają praktyczne tam wszystko dla ptaków. Kiedyś wysyłali nawet pocztą, ale jak jest teraz to nie wiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 07, 2009, 07:40:04 » |
|
potwierdzam że jest to bardzo dobry sklep, właściciel tego sklepu należy do tego same związku co ja, w niedziele prawdopodobnie będe z nim rozmawiał to zapytam się go czy wysła począ czy nie.szkoda tylko że niema strony www.sklep ANIMAL mial swoje stanowisko na MP w czeladzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcelolsztyn
Go
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 07, 2009, 08:46:02 » |
|
Nadal wysyłaja za pobraniem ostatnio zamawiałem fronty do regałow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 142
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 31, 2009, 03:16:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holahola1
Uczeń1
Nowy użytkownik
Warszawa
Wiadomoci: 209
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 17, 2010, 12:10:04 » |
|
Probuje się dowiedziać o cene klatek http://www.stasoluzioni.it/ i Pan , co prawda bardzo miło ale nie jest mi w stanie podać cen ,szkoda bo czciałem kupić około 10 ciu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafcio181
Go
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 17, 2010, 10:21:44 » |
|
Godnie mogę polecić ten sklep. Miła obsługa. Co do wysyłek pocztowych nie ma najmniejszego problemu ponieważ jestem z Warszawy i bez najmniejszego trudu paczuszki dochodzą. Sklep Animal posiada stronkę internetową www.animal.sosnowiec.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maromak
Uczeń1
Nowy użytkownik
Grudziądz
Wiadomoci: 137
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 17, 2010, 11:07:36 » |
|
Natomiast ja zamawiałem z tego sklepu dwa razy i za pierwszym razem było wszystko szybko i profesjonalnie ,lecz za drugim razem żenada. Drugie zamówienie złożyłem około 1,5 miesiąca temu a chodzi o front i szufladę do dużej klatki. Pan przyjmujący zamówienie uprzedził mnie że realizacja zamówienia może potrwać do 2 tygodni gdyż szuflada na wymiar ma być. dzwoniłem tam kilkakrotnie i zawsze słyszałem jakieś wymówki a to ktoś na urlopie a to coś innego i wreszcie po upływie 1,5 miesiąca zadzwoniłem aby odwołać zamówienie gdyż straciłem cierpliwość. Po godzinie od odwołania mojego zamówienia dostałem telefon że niby już wszystko mają i czy nadal to chcę. Potwierdziłem aby wysłali i wczoraj mieli wysłać i teraz czekam na odbiór. PóŹniej napisze czy przyszło. Nie ukrywam ze sklep ten nieco nadużył mojego zaufania. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maromak
Uczeń1
Nowy użytkownik
Grudziądz
Wiadomoci: 137
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 21, 2010, 10:57:20 » |
|
Witam zamówione asortymenty po strasznie długim oczekiwaniu wreszcie dotarły. Jednak następnym razem raczej będę szukał akcesoria hodowlane u ich konkurencji czyli w sklepach Hodowla papug lub kankanek w których nie miałem nigdy takich poślizgów z wysyłką. Pozdrawiam Marek M.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafcio181
Go
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 21, 2010, 11:40:10 » |
|
W przypadku Animalu u mnie tak przynajmniej wyglądało, chociaż nie raz od nich zamawiałem towar i była wysyłana po przez pocztę polska, zamówienie wyglądało następująco: w poniedziałek zatwierdzili zamówienie, wysyłka tego samego, w przypadku do godz 11 zamówienie odebrał sklep. Paczka w domu w środę. Licząc 3 dni. Nigdy nie miałem poślizgu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piwek89
Uczeń1
Nowy użytkownik
Tytuły: Hodowca Roku 2011
Wiadomoci: 150
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 08, 2012, 08:58:23 » |
|
Witam. Stronka sklepu wygasła, potrzebowałbym numer telefonu do nich, może ktoś posiada?
Z góry dziękuję, pozdrawiam Bartosz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafcio181
Go
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 08, 2012, 09:16:14 » |
|
Drogi Piwku zapewne wpisywałeś Animals zamiast Animal  Poniżej link do strony: www.animal.sosnowiec.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafcio181
Go
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 08, 2012, 09:17:23 » |
|
O kurcze zwracam honor  rzeczywiście wygasła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malypro
Uczeń4
Nowy użytkownik

woj. śląskie
Tytuły: Hodowca Roku 2017
Wiadomoci: 452
lizard, czerwona i żółta mozaika
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 08, 2012, 11:04:58 » |
|
Witam. Stronka sklepu wygasła, potrzebowałbym numer telefonu do nich, może ktoś posiada?
tel. 32 292 77 78
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 08, 2012, 02:57:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sygnum - D027
|
|
|
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudnia 06, 2012, 10:42:23 » |
|
To jest właśnie anty marketing mix. Dziś już strona działa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2012, 10:43:55 wysane przez Jacky »
|
|
|
|
|
|