Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 04:45:05 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Moja internetowa strona  (Przeczytany 9758 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Andrzej
Uczeń3
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 113

« : Lutego 14, 2009, 03:52:00 »

Witam !
Widzę, że znalazłem się w bardzo fajnym miejscu.
Chętnie poznam hodowców kanaków, mających doświadczenia w hodowli. Chetnie też podzielę się moimi wiadomościami.
Jestem hodowcą kanarków kształtnych i serdecznie zapraszam na moją strone internetową http://republika.pl/kanarki2

tymm
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Tytuły: Hodowca Roku 2012
Wiadomoci: 376

« Odpowiedz #1 : Lutego 14, 2009, 07:33:01 »

Serdecznie witam!
Stronę znam, bardzo fajna, mam nadzieje, że podzieli się Pan z nami wiedzą o kanarkach:)
Pozdrawiam!

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #2 : Lutego 14, 2009, 07:43:46 »

Witam Panie Andrzeju.Cieszę się że tak  doświadczony i znany hodowca dołączył do naszej internetowej społeczności.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #3 : Lutego 14, 2009, 08:22:43 »

Witam ciepło i serdecznie tak ważną osobę w Polskim "kanarczarstwie", mam nadzieję że będzie się tu panu dobrze z nami współpracowało i będzie p. tu częstym bywalcem. Pozdrawiam

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #4 : Lutego 14, 2009, 09:36:45 »

Witam Pana!
Mam nadzieję,że wielu z nas dużo od Pana się nauczy.Pozdrowienia.JK.

Andrzej
Uczeń3
Nowy użytkownik

« Odpowiedz #5 : Lutego 14, 2009, 10:18:17 »

Oczywiście, że będę starał się przekazać swoją wiedzę dotyczącą hodowli kanarków kształtnych, a także info np. o hodowcach z zagranicy-jeżeli zajdzie potrzeba.

Granos
Go
« Odpowiedz #6 : Lutego 14, 2009, 10:36:02 »

Super! Dołanczają do nas hodowcy liczący sie (jak to określił Luka ) w "Polskim kanarczarstwie". Tym bardzej sie cieszę z powodu iz wielu z nas właśnie hoduje kanarki kaształtne.Mam nadzieję ,że będzie Pan częstym gosciem na wortalu!

feno-typ
Go
« Odpowiedz #7 : Lutego 15, 2009, 09:40:32 »

Witam !
Widzę, że znalazłem się w bardzo fajnym miejscu.
Chętnie poznam hodowców kanaków, mających doświadczenia w hodowli. Chetnie też podzielę się moimi wiadomościami.
Jestem hodowcą kanarków kształtnych i serdecznie zapraszam na moją strone internetową http://republika.pl/kanarki2

Panie Andrzeju, serdecznie pozdrawiam z Berlina! Podobnie jak moi forumowi koledzy, ja również cieszę się z dołączenia do nas tak znaczącej i prominentnej kanarczarskiej Znakomitości!

Na pewno wszyscy się od Pana sporo nauczymy Umiech. Prosimy o częste wpisy i bezkompromisowe korektury, gyby komuś z nas przydarzyło się wypisywać nonsensy Umiech.  Bo jak to już kiedyś  stwierdził pewien bardzo elokwentny biskup: „prawdziwa cnota krytyk się nie boi“, a najlepszą nauka są własne, skorygowane błędy...

feno-typ
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2009, 09:43:09 wysane przez feno-typ » Zapisane

Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #8 : Lutego 15, 2009, 11:00:48 »

Serdecznie witamy Panie Andrzeju! Cieszę się równie bardzo jak koledzy z Pańskich "odwiedzin" na Naszym wortalu. Pańską stronę internetową znają chyba wszyscy, którzy szukają w internecie wiadomości na temat kanarków, po prostu ciężko ja ominąć i nie zauważyć Mrugnicie Raz jeszcze serdecznie witamy!

Granos
Go
« Odpowiedz #9 : Lutego 15, 2009, 12:37:46 »

Myślę takze ,ze chyba wszyscy interesujący sie choc troche najlepszymi hodowcami w danych rasach słyszeli o Pana kędzierzawych holenderskich i garbusach japonskich Mrugnicie.

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #10 : Lutego 15, 2009, 06:33:40 »

Na wstępie bardzo serdecznie pana witam. Tak jak pisali moi poprzednicy pana stronę internetową zna już chyba każdy, to dzięki niej zajołem się hodowlą kanarków kształtnych i zafascynowałem glosterami i garbusami. Pozdrawiam pana serdecznie i chyle przed panem czoło  Umiech.

Andrzej
Uczeń3
Nowy użytkownik

« Odpowiedz #11 : Lutego 24, 2009, 04:54:17 »

Cieszę sie, że tak miło zostałem przez Was przyjęty. na pewno nie jestem kanarczarskim guru, ale tym co wiem chetnie się podzielę. Nie chodzi mi tylko o wiedzę kanarczarską ale również o sprway organizacyjne (wystawy, giełdy, itd.). Chętnie dowiedziałbym sie również czy Wy też przykładacie się do organizacji wystaw, czy Was to fascynuje, czy macie organizacyjne zaciecie.

Gege
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Zimnowoda/Staszów/Świętokrzyskie
Wiadomoci: 85

« Odpowiedz #12 : Marca 10, 2009, 02:28:56 »

Witaj Wujku Andrzeju ;)Jak twoja hodowla trzyma się?Bo z tego co odwiedziłem to jest Super!Polecam hodowcę Andrzeja Duy umiech

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #13 : Marca 10, 2009, 06:58:29 »

Panie Andrzeju, ja jestem od zeszłego roku w zwiąku hodowców, ale z checia bym pomóg przy takiej organizacji, bo lubie takie sprawy, a i pomysły mam.ale jak ktoś woli robic po staremu to samo przez pare lat to nic nieporadze.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
Andrzej
Uczeń3
Nowy użytkownik

« Odpowiedz #14 : Marca 10, 2009, 08:41:34 »

W jakim związku Pan jest Panie Darku ?

Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj