Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:16:18 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2 3 ... 5   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Logo wortalu  (Przeczytany 50437 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« : Lutego 14, 2009, 10:23:09 »

Do większych kanarkowych imprez(wystaw i konkursów)zostało jeszcze sporo czasu.Częśc użytkowników naszego wortalu w nich uczestniczy bądż to jako wystawcy,bądż jako obserwatorzy.Mijamy się między klatkami nierzadko ze sobą rozmawiamy nie wiedząc,że jesteśmy "starymi znajomymi" z internetu.Przyszło mi do głowy,aby poddac pod dyskusję,czy nie byłoby dobrze opracowac jakiś znaczek będący zarazem logo wortalu,który moglibyśmy przypinac w widocznym miejscu np.w klapie i tym samym byc rozpoznawalnym przez znajomych z wortalu tak jak np.członkowie KHKK(na tego typu imprezach noszą krawaty z logo swojego klubu).Nie wątpię,że są wśród nas osoby uzdolnione plastycznie,które mogłyby taki znaczek zaprojektowac.
Zapraszam do dyskusji na ten temat.Ciekaw jestem opini administratorów i urzytkowników wortalu odnośnie mojego pomysłu.Pozdrawiam.JK.
Ps.Na ubiegłorocznych Mistrzostwach Polski w Czeladzi miałem przyjemnośc poznac dwóch miłych gości nie wiedząc,że znam ich z wortalu("Norwika"i"Lukę") ,dowiedziałem się o tym od Marka,który zna się z nimi osobiście.

Granos
Go
« Odpowiedz #1 : Lutego 14, 2009, 10:32:24 »

Jak dla mnie świetny pomysł. Ja takze po MP zastanawiałem sieponieważ okazało sie ,ze z wieloma musiałem sie mijać na tej wystawie nie wiedząc ,że to oni. myślałem moze nad zamieszczeniem jakiś zdjęć ale logo jest dla mnie idealnym rozwiazaniem!!!

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #2 : Lutego 15, 2009, 08:32:54 »

Pomysł jest bardzo dobry,aż dziw że nikt na to nie wpadł wcześniej.Oczywiście teraz należy zdecydować gdzie będzie ten nasz graficzny znak umieszczony czy np.wzorem Klubu Hodowców Kanarków Kształtnych będzie to logo umieszczone na krawacie czy też będzie to znaczek wpinany w klapę.Ja osobiście optowałbym za krawatem,ponieważ uważam że każdy konkurs Kanarków to wielkie święto dla hodowcy i powinien wtedy występować w garniturze.Oczywiście możliwe są też dwie wersie umieszczenia logo jedna na krawacie druga w znaczku wpinanym w klapę.Co do samej grafiki logo to oczywiście sprawa jest otwarta.Myślę że taki znak graficzny powinien zawierać zarówno jakiś napis jak i jakieś kanarki lub kanarka.Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na takie logo to proszę pisać i nadsyłać gotowe projekty.Mam nadzieję że projektów będzie wiele i wspólnie coś fajnego wybierzemy.

Grzegorz
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Jaworzno
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #3 : Lutego 15, 2009, 09:10:09 »

Również jestem za tym pomysłem. Jak każdy zabierze się do pracy to na Mistrzostawach Polski w 2009 roku możemy juz śmigać w naszych krawatkach i poznać się wkońcu. Bo jednak nie ma to jak rozmowa w rzeczywistości. Pozdrawiam

Czuczek:)
malypro
Uczeń4
Nowy użytkownik

woj. śląskie
Tytuły: Hodowca Roku 2017
Wiadomoci: 452

lizard, czerwona i żółta mozaika

« Odpowiedz #4 : Lutego 15, 2009, 09:38:13 »

to będzie coś w stylu forum " mazda speed",  forumowicz posiadający mazde ma naklejoną naklejke z logo forum na swojej bryce Umiech

Temat oczywiście godny uwagi. Czeka nas burza mózgów, a póŹniej demokratyczne wybowy np. w stylu konkursu foto Mrugnicie

malypro
Uczeń4
Nowy użytkownik

woj. śląskie

« Odpowiedz #5 : Lutego 15, 2009, 10:57:32 »

No to pierwsze koty za płoty Chichot z uwagi na to, że dziś niedziela i nie trzeba iść do pracy to zrobiłem kilka projektów. Z niecierpliwością czekam na wene twórczą pozostałych forumowiczów Umiech

Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #6 : Lutego 15, 2009, 11:05:27 »

Świetny pomysł! Malypro - fajne projekty. Mi przypadł do gustu Twój drugi projekt (licząc od góry) tylko gdyby można w nim umieścić rysunek kanarka z ostatniego projektu (kanarek na żerdce).

malypro
Uczeń4
Nowy użytkownik

woj. śląskie

« Odpowiedz #7 : Lutego 15, 2009, 12:26:02 »

mówisz Rafale i masz Chichot

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #8 : Lutego 15, 2009, 04:50:54 »

Witam, extra pomysł i projekt, znaczek jest fajny i to bardzo, myśle że w sumie szło by sdorobić coś w stylu legitymacji , każdy wystawca miałby przypiętą do klatki, i taki znaczek na krawat by się przydał,jak coś to jeszcze dopisze.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
Granos
Go
« Odpowiedz #9 : Lutego 15, 2009, 06:13:27 »

Super pomysł tylko właśnie z krawatem jest mały problem .Co jeśli ktoś należy np. do KHKK i będzie nosił ich krawat na wystawie.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #10 : Lutego 15, 2009, 06:22:30 »

Gratulacje Malypro projekt bardzo orginalny.Krawat i uroczysty strój-owszem,ale co z kobietami? i z tymi co lubią strój na luzie? Co do wykonania znaczków to może coś w stylu plakietek znajdujących się na statuetkach,które otrzymali niektórzy z nas od administratorów?

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #11 : Lutego 15, 2009, 06:24:02 »

Super pomysł tylko właśnie z krawatem jest mały problem .Co jeśli ktoś należy np. do KHKK i będzie nosił ich krawat na wystawie.
.
 Tak Granos ma rację to byłby niemały problem. Ale jeśli wybierzemy już logo to karzdy mógłby napisać czy należy do KHKK jeśli znalazła by się taka osoba to wtedy zostaniemy przy znaczkach wpinanych w klapę dla wszystkich bąć dla tych osób które są członkami KHKK . A reszta dostanie krawaty. Bo jeśli omnie chodzi to krawat bardziej podchodzi mi do gustu  Mrugnicie.

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #12 : Lutego 15, 2009, 07:04:58 »

Gratulacje Malypro projekt bardzo orginalny.Krawat i uroczysty strój-owszem,ale co z kobietami? i z tymi co lubią strój na luzie? Co do wykonania znaczków to może coś w stylu plakietek znajdujących się na statuetkach,które otrzymali niektórzy z nas od administratorów?

A jesli by zrobć taki myk ?. Panowie krawaty a dla pań np. apaszki lub coś w tym stylu ( jeśli da się umieścić logo na np.apaszce  Co?). Lub jesli się nieda umieścić logo na takich żeczach ( niewiem nieznam się natym ) to może rozwiązaniem dla pań była by plakietka w formie kotylionu ( moze by to ładniej wyglądało  Co? ) np. wygladało by to tak logo tak jak jest na przykładzie a u dołu wstążeczki ( tak jak na kotylionach przy kladkach zwycięzkich kolekcji ) cowy nato  Co?.

Andrzej
Uczeń3
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 113

« Odpowiedz #13 : Lutego 15, 2009, 09:00:48 »

Taki znaczek do klapy marynarki zrobiony z metalu (kolorowy) kosztuje około 15 zł. Wiem dlatego ponieważ w ubiegłym roku zamówiłem 50 szt znaczków z logo klubu Hodowców Kanarków kształtnych. PRZY WIÊKSZEJ ILOSCI Z PEWNOŚCI¡ MOZNA NEGOCJOWAÆ CENÊ. Myślę, że po wyborze loga szefowie vortalu powinni zajać się organizacją tej cennej inicjatywy.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #14 : Lutego 15, 2009, 09:12:39 »

to jak to ma być??tylko dla członków KHKK ???czy ogólnie, jak wymyślicie nazwe to chodzi mi o taki wortalowy jakby związek.bo niezabardzo to rozumie.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
Strony: [1] 2 3 ... 5   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!