Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:19:33 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 2 [3] 4 5   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Logo wortalu  (Przeczytany 50439 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #30 : Wrzenia 22, 2009, 07:59:57 »

Dobrze i sorki że tak wypaliłem nagle z tymi znaczkami  Duy umiech.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #31 : Wrzenia 22, 2009, 10:21:39 »

Świetnie, że jednak o tym myślicie.Czy macie już jakiś wzór?A może jakieś naklejki(niewielkie), które można byłoby umieścic  np. na  klatce wystawowej? lub większe na samochód?
Roberto nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że to był Twój setny post? Gratuluję.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #32 : Wrzenia 23, 2009, 07:45:54 »

Bardzo dobrze, że nas "pilnujecie" i podsuwacie kolejne pomysły.

Grzegorz
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Jaworzno
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #33 : Wrzenia 23, 2009, 08:29:00 »

Może zrobimy logo na krawatkach?? To by bardzo fajnie wyglądało Duy umiech

Czuczek:)
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #34 : Wrzenia 23, 2009, 11:12:38 »

Osobiście podoba mi się projekt malypro.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #35 : Padziernika 21, 2009, 09:02:19 »

Musieliście długo czekać, ale wreszcie jest! Od pomysłu jot-ki11 do realizacji upłynęło 8 miesięcy, ale jak się okazało nie był to czas stracony.

Jak chciał Pomysłodawca jest odznaka, „którą moglibyśmy przypinać w widocznym miejscu np. w klapie i tym samym być rozpoznawalnym przez znajomych z wortalu tak jak np. członkowie KHKK”.

Jest nam niezmiernie miło, że pomysł logo wyszedł od Was i był tak wspaniałe przez Was rozwijany, tak bardzo nalegaliście, żeby zdążyć przed sezonem wystawowym.

W obliczu takiej sytuacji, jako administratorzy wortalu, czuliśmy ogromną presję, że musimy stworzyć coś naprawdę wyjątkowego, aby nie zawieść Waszego zaufania i Waszych oczekiwań. Ponieważ zarówno ja, jak i Marek nie posiadamy jakichś uzdolnień plastycznych postanowiliśmy sprawę naszego logo powierzyć zawodowemu plastykowi.

Dostaliśmy kilka ciekawych ofert od rozmaitych firm i studiów plastycznych. Długo wybieraliśmy i nie mogliśmy się zdecydować. Wreszcie podjęliśmy ostateczną decyzję i czas pokazał, że trafiliśmy w dziesiątkę. Wprawdzie długo też czekaliśmy na efekt końcowy, ale warto było.

Po wielu perypetiach mamy wreszcie oznakę z logo wortalu. Jest ona wykonana z metalu pokrytego galwanicznie patynowanym metalem stylizowanym „na antyczne złoto”, co nadało odznace ponadczasowego charakteru.

Stworzenie oznaki z naszym logo pociągnęło za sobą dość znaczne koszty. Sama matryca kosztowała nas 500 zł. Do tego doszło jeszcze trochę innych kosztów. Koszt stworzenia pojedynczej odznaki z matrycy wyniósł 5 zł. Na razie stworzyliśmy 50 wortalowych odznak.

Mamy zatem odznakę z logo na europejskim poziomie i już od jutra zaczynamy dystrybucję naszej oznaki. Będziemy prowadzić ją zarówno na wystawach (w bieżącym roku na Pucharze Polski, na Mistrzostwach Śląska i na Mistrzostwach Polski) jak i drogą pocztową. Niestety będziemy musieli pobierać opłatę w wysokości 15 zł za odznakę, aby przynajmniej w części zrekompensować poniesione koszty. Przy wysyłce pocztowej będziemy pobierać dodatkowo koszty przesyłki.

Odznaki możecie zamawiać u obu administratorów i u redaktora Luki osobiście lub też podając nam swoje dane telefonicznie, emailowo lub poprzez prywatne wiadomości.

Odznaki są ekskluzywne, okazale i bardzo trwałe. Będą Wam służyły przez wiele lat.

Niżej zamieszczam fotki odznaki zrobione z obu stron. Napiszcie co sądzicie o naszej odznace.
« Ostatnia zmiana: Padziernika 21, 2009, 09:25:17 wysane przez Jacky » Zapisane

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #36 : Padziernika 21, 2009, 09:50:16 »

Dodam do tego co napisał Jacek ze wymyślenie i wykonanie takiego znaczka to nie lada wyzwanie.Dziesiątki projektów i technik wykonania mogą doprowadzić do zawrotu głowy,a wybrać można tylko jeden projekt.Ten nasz znaczek został zaprojektowany tak aby pasował do garnituru,nie był krzykliwy ale jednocześnie żeby przyciągał wzrok.Znaczek w mojej ocenie jest subtelny i powinien pasować nawet do najbardziej ekskluzywnego ubioru.Myślę że nikt z naszych użytkowników nie będzie się wstydził go nosić.Ten znaczek został naszym oficjalnym logo  vortalu a jednocześnie  będzie naszym znakiem rozpoznawczym na wszystkich wystawach ptaków.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #37 : Padziernika 21, 2009, 10:24:15 »

Znaczek extra.Zrobiliście nam miłą niespodziankę przed wystawami.Cóż znaczek będzie- wypada kupic garnitur(żeby miec klapę do przypinania wortalowego znaczka)

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #38 : Padziernika 21, 2009, 11:18:07 »

Poprostu nic dodać nic  ująć, strzał w dziesiątke.Myślałem że pomysł loga umarł dawno, a tu miła niespodzianka , prace wrzały:)Mysle że każdy będzie dumnie nosić ten znaczek , nie tylko do garnituru    Mrugnicie

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #39 : Padziernika 22, 2009, 07:31:52 »

Wzorowy hodowca składa się z ;ptaków (najlepiej tych najlepszych) ,znaczka z logo forum (element całkowicie niezbędny) i garnituru jako stroju organizacyjnego ( garnitur może być z bazaru) Duy umiech

Grzegorz
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Jaworzno
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #40 : Padziernika 22, 2009, 05:39:59 »

Znaczek bardzo fajny Umiech Taraz tylko trzeba go zakupić przypiąc na klape garniaka i na wystawe Jzyk Pozdrawiam

Czuczek:)
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #41 : Padziernika 22, 2009, 08:58:49 »

Oj tafiliście drodzy administratorzy w 100 znaczek jest przepiekny. jot-ka11 wielkie dzięki za gratulacje  Mrugnicie.

Arek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Jaworzynka
Wiadomoci: 10

Zawodowo Głuszce, hobby - KANARKI

« Odpowiedz #42 : Padziernika 22, 2009, 09:40:53 »

Odznaka rewelacyjna, to ja chętnie zamówie, do kogo mam się zwrócić? Pozdrawiam

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #43 : Padziernika 22, 2009, 10:36:09 »

Jako jeden z pierwszych (możliwe, że pierwszy) posiadaczy owego znaczka,a otrzymałem go dzisiaj rano w drodze do łazisk, potwierdzam, że znaczek jest super i jest godny świątecznej marynarki.Myślę ,że użytkownicy naszego forum, przy okazji kanarczarskich imprez powinni go nosic przypiętego w widocznym miejscu.
                                              Oznakowany forumowicz Jot-Ka11

men
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 221

« Odpowiedz #44 : Grudnia 31, 2009, 11:08:34 »

Witajcie.
Dzisiaj otrzymałem znaczek od LUKI jest OK,jeszcz raz dziękuje Luka za fatyge.
Tak dzisiaj pomyslałem może już czas na koszulke wortalu,co otym myślicie.pozdrawiam.

Strony: 1 2 [3] 4 5   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!