Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:07:22 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Apel do PFO  (Przeczytany 2736 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Reticulata
Uczeń4
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 111

« : Marca 15, 2009, 10:13:56 »

Pozwoliłem sobie wysłać na adres elektroniczny PFO pismo następującej treści:

Rada Federacji
Szanowni Państwo!
Dzisiaj (15 marca 2009r.) miałem przyjemność prowadzić zebranie sprawozdawczo- wyborcze Klubu Kanarków Kształtnych, którego notabene byłem założycielem i mam zaszczyt być Jego honorowym członkiem. Z przeprowadzonej dyskusji mogłem odebrać wrażeni, że PFO nie istnieje. Sprawdziłem oficjalną stronę internetową Federacji i ... chyba tak jest w rzeczywistości, albowiem aktualności pochodzą z ? 2007 roku.
 Jestem zatroskany o losy PFO, albowiem byłem inicjatorem powstania Federacji i pierwszym jej prezydentem. Wspólnie z Kolegami poświęciliśmy sporo czasu i  włożyliśmy wiele pracy w ukształtowanie tej organizacji.
Mniemam, że obowiązki i sprawne kierowanie tak wielką organizacją przerosło Państwa możliwości czasowe, merytoryczne, menedżerski etc. Dlatego też proponuję szybkie oraz definitywne rozwiązanie sprawy – zwołanie Nadzwyczajnego Zjazdu i przeprowadzenie nowych wyborów Rady Federacji, jako że dalsze bezruchy mogą spowodować całkowitą klęskę PFO. Sądzę, że obecni członkowie Rady Federacji nie chcieliby pozostać w annałach PFO i w pamięci członków jako dewastatorzy organizacji, która łączy setki miłośników i przyjaciół ptaków.
Z poważaniem
Marek łabaj

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Marca 16, 2009, 08:20:02 »

Pozwoliłem sobie wysłać na adres elektroniczny PFO pismo następującej treści:

Rada Federacji
Szanowni Państwo!
Dzisiaj (15 marca 2009r.) miałem przyjemność prowadzić zebranie sprawozdawczo- wyborcze Klubu Kanarków Kształtnych, którego notabene byłem założycielem i mam zaszczyt być Jego honorowym członkiem. Z przeprowadzonej dyskusji mogłem odebrać wrażeni, że PFO nie istnieje. Sprawdziłem oficjalną stronę internetową Federacji i ... chyba tak jest w rzeczywistości, albowiem aktualności pochodzą z ? 2007 roku.
 Jestem zatroskany o losy PFO, albowiem byłem inicjatorem powstania Federacji i pierwszym jej prezydentem. Wspólnie z Kolegami poświęciliśmy sporo czasu i  włożyliśmy wiele pracy w ukształtowanie tej organizacji.
Mniemam, że obowiązki i sprawne kierowanie tak wielką organizacją przerosło Państwa możliwości czasowe, merytoryczne, menedżerski etc. Dlatego też proponuję szybkie oraz definitywne rozwiązanie sprawy – zwołanie Nadzwyczajnego Zjazdu i przeprowadzenie nowych wyborów Rady Federacji, jako że dalsze bezruchy mogą spowodować całkowitą klęskę PFO. Sądzę, że obecni członkowie Rady Federacji nie chcieliby pozostać w annałach PFO i w pamięci członków jako dewastatorzy organizacji, która łączy setki miłośników i przyjaciół ptaków.
Z poważaniem
Marek łabaj

Bardzo odważne posunięvie, ale chyba w obecnej sytuacji jedyne z możliwych.

wojtek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

KOłO
Wiadomoci: 36

« Odpowiedz #2 : Marca 16, 2009, 09:31:19 »

Parę miesięcy do tyłu chyba był listopad wszedłem na sronke PFO czytając czym się zajmuje chciałem nawiązac kontakt ale nic nie wskazywało że tam się coś dzieje tak jak przedmówcy aktualizacja stony była z 2007 r.Powołanie zebrania było by dobrym pomysłem, gdyż mam zamiar wstąpienia do PFO.pozdrawiam WOJTEK!

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #3 : Marca 18, 2009, 02:49:26 »

Parę miesięcy do tyłu chyba był listopad wszedłem na sronke PFO czytając czym się zajmuje chciałem nawiązac kontakt ale nic nie wskazywało że tam się coś dzieje tak jak przedmówcy aktualizacja stony była z 2007 r.Powołanie zebrania było by dobrym pomysłem, gdyż mam zamiar wstąpienia do PFO.pozdrawiam WOJTEK!

Zatem bierność organizacyjna PFO trwa już dwa lata.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!