Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 06:45:41 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Ogłoszenia ze strony www.mojekanarki.w.interia.pl  (Przeczytany 4069 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« : Kwietnia 23, 2009, 12:38:32 »

Witam!
Wczoraj na str.www.mojekanarki.w.interia.pl w dziale ogłoszenia pojawiły się pewne wpisy:1.to ogłoszenie o sprzedaży,2.to ostrzeżenie przed tym sprzedającym,następne to już prawie dyskusja.
Chciałbym poznac opinię użytkowników naszego wortalu na ten konkretny temat ,jak również ogólnieszą np.czy można rzucac publicznie oskarżenia(anonimowo) pod czyimś adresem (dane podane w ogłoszeniu)bez podania konkretnych zarzutów.Zastanawia mnie czy taki wpis podyktowany jest chęcią ostrzeżenia innych przed nieuczciwym sprzedawcą,czy chęcią zepsucia komuś marki i pozbycia się konkurencji.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #1 : Kwietnia 23, 2009, 03:00:18 »

Ja polecam Pana Marka Kłucińskiego, kupuje od Niego kanarki już dwa lata, i nienarzekam na kanarki, zawsze dostałem porady, i odpowiedzi na pytania.Bardzo polecam.A pozatym ptaki są zdrowe i nic się niedzieje.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #2 : Kwietnia 24, 2009, 08:37:17 »

Prosiłbym o nie wypowiadanie się w tej sprawie na naszym forum.Pan ,którego dotyczą te oskarżenia ma własne forum i myślę że ewentualna dyskusja na temat tego wpisu powinna się odbyć na jego własnym forum.Nasze forum reprezentuje pewien dobry poziom kultury osobistej użytkowników i żadne awantury nie są nam tu potrzebne.Myślę że wszyscy zainteresowani wypowiedzeniem się na ten temat przyjmą decyzje administratorów ze zrozumieniem.

Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Orzesze-Królówka
Wiadomoci: 219

« Odpowiedz #3 : Kwietnia 25, 2009, 06:29:53 »

Ja wpisy z ogłoszeń wczoraj usunąłem ale w pierwszym momencie się wahałem czy ich nie zostawić żeby nie ostrzec potencjalnych kupujących ale z drugiej strony przecież to były słowa bez żadnego pokrycia i mogło to być zwykłe oczernianie konkurencji. 

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!