Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Stycznia 29, 2026, 03:32:57 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Który z terminów (chodzi o weekend dla zwiedzających) wystawy w łodzi byłby dla Was najlepszy?
18-19 październik - 5 (26.3%)
7-8 listopad - 7 (36.8%)
14-15 listopad - 1 (5.3%)
21-22 listopad - 1 (5.3%)
5-6 grudzień? - 5 (26.3%)
Gosw w sumie: 15

Strony: 1 2 3 [4]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wystawa w łodzi  (Przeczytany 23967 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #45 : Wrzenia 17, 2009, 12:49:22 »

Są pasjonaci,są ludzie chętni do pracy,są i tacy co chcieliby bezinteresownie pomóc...więc dlaczego akurat łodż? Może inne miasto posiadające warunki do zorganizowania wystawy? łaziska Górne to nie metropolia a wystawa super.Liczą się przede wszystkim ludzie chętni i z pomysłami a takich na naszym wortalu nie brakuje, a może by tak wystawa pod patronatem......Kanarki.eu ?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #46 : Wrzenia 17, 2009, 05:04:35 »

przedmówca ma racje, wzieło sie pod uwagę łódz, a sa jeszcze inne miasta, tak samo można by było zorganizować impreze międzynarodową w Spodku, jest tam masa miejsca, i logistycznie jest ok, baza noclegowa tez niczego sobie, wiem bo "siedze"w tej branży.Poprostu trzeba zrobić od nowa plan takiej imprezy, i zabrać sie do organizacji.I mysle że z pewnością do następnego roku da się taką impreze zorganizować.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
jaco
Go
« Odpowiedz #47 : Wrzenia 17, 2009, 06:41:36 »

Wszystko dobrze ale łódz to centrum kraju większość z was mieszka bliżej Katowic a jak ktoś mieszka na podlasiu ? Ja osobiście bardzo chętnie odwiedził bym łódz bo to najbliżej i jeszcze się można wybrać na taką wycieczkę na śląsk to już kawałek drogi i trzeba dwa dni poświęcić na taką wyprawę a to już trochę zadymy a do łodzi to w jeden dzionek obleci Ja wierze że taka wystawa wreszcie wypali właśnie gdzieś w centrum a może w stolicy

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #48 : Wrzenia 17, 2009, 06:48:06 »

No tak , miejsce takiej wystawy budzi wielką dyskusje, bo wiadomo niekażdy może sobie pozwilić na 2-3 dniowy wyjazd, najlepszym rozwiązaniem będzie na samym początku wybrać miasto, potem zacząć rozmawiać o reszcie.Bo jak najpierw zacznie się gadać do rekalmie itp, a na końcu o lokalizacji to znów skączy sie to klapą.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #49 : Wrzenia 17, 2009, 06:51:03 »

witam
Zostałem przywołany do tablicy więc wypada odpowiedzieć
Moja myśl była w tym kierunku ukierunkowana że byłem przygotowany po wysłuchaniu spraw odnośnie
tej wystawy całą logistyke tej imprezy na poparcie takiej incjatywy.
Z mojego doświadczenia taka impreza żądzi się innymi prawami sama logistyka takiej imprezy to
duże wyzwanie i odpowiedzialność

[ ZAPROSIÆ GOŚCI NA WESELE WPROWADZIÆ NA SALE I POWIEDZIEÆ żE TU BÊDZIE WESELE
     to tak do humoru ]
Przed taką imprezą minimum7-8 miesięcy powinien być powołany sztab ludzi.
Jeszcze sobie trza zadać pytanie jaka ta wystawa ma być i jaki poziom organizacji,organizacji
reprezentować.
Jak zaznaczyłem wcześniej na dobry poziom organizacji jestem na tak
Myślę żę mój ZARZ¡D jest stać ale to tylko moja myśl.

pozdrawiam OGÓREK ZBIGNIEW

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 208

« Odpowiedz #50 : Wrzenia 18, 2009, 08:20:10 »

Panie Ogórek
Co pan gadasz?  O czym pan piszesz?
Moja myśl była w tym kierunku ukierunkowana że byłem przygotowany po wysłuchaniu spraw odnośnie
tej wystawy całą logistyke tej imprezy na poparcie takiej inicjatywy.”

Już przy okazji zmian Zarządu RF odpisałem Panu, że czasami nie rozumiem takich wypowiedzi. Przykro mi teraz też nie.
„Z mojego doświadczenia taka impreza” - może pan napisze jakie ma Pan doświadczenie w organizacji takich imprez.  Duy umiech Duy umiech Duy umiech
„Przed taką imprezą minimum7-8 miesięcy powinien być powołany sztab ludzi” i na pewno Pan w tym sztabie. Już teraz można tego nie robić. Znając pana chęć do pracy społecznej i przepracowane godziny polegające na liczeniu odcisków na rękach innych ludzi, to taka impreza to niewypał. Dobrze pan napisał :”ZAPROSIÆ GOŚCI NA WESELE WPROWADZIÆ NA SALE I POWIEDZIEÆ żE TU BÊDZIE WESELE
     to tak do humoru „
Na co panu 7-8 miesięcy na przygotowania. Cały czas przesiedzi pan w domu pisząc głupoty. Zapomni pan w tym czasie wszystko, przyjedzie na zebranie i zrobi wielkie oczy.
I na koniec przywołam jeszcze jedną pana wypowiedŹ:
„Myślę żę mój ZARZ¡D jest stać ale to tylko moja myśl” - A pana? Cały pan. Zróbcie ja przyjadę. Jak zawsze ocenię.
Może najwyższa pora samemu zakasać rękawy i troszkę popracować.
A teraz jak zwykle dobra rada:
Szanuj szanowny kolego wszystkich pracujących członków tego stowarzyszenia, podwiń  rękawy i do pracy.  łódzka wystawa już w listopadzie. Jak wcześniej napisałem. Czekamy na Pana i oczywiście ręce do pracy. Są jeszcze  nie obsadzone miejsca, jak braknie jak prawdziwy klubowy kolega, obiecuję - oddam swoje.
Pozdrawiam
Dariusz J

jasioj
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 265

« Odpowiedz #51 : Wrzenia 18, 2009, 05:13:21 »

Znów widzę, że obaj Panowie ZBYSZEK O710 i NORWIK 24 bardzo chętnie ze sobą dyskutują. Chciałbym jednak Wasze doświadczenia, wiedzę i aktywność wykorzystać do opracowania jakiś standardów obowiązujących przy organizacji dużej wystawy, aby w przyszłości uniknąć takich jałowych dyskusji. Chciałbym też do dyskusji wciągnąć szersze, nie tylko łódzkie, grono hodowców, którzy już organizowali duże wystawy. Chciałbym poznać opinie członków KHKK, którzy mają już praktyczne doświadczenia w organizacji takich wystaw.
Śledząc dyskusje ZBYSZKA O710 i NORWIKA 24 widzę, że będą one trwałym symbolem tego forum i myślę, że wniosą wiele dobrego do dalszych działań w kwestii organizacji wystaw.
Wrócę jeszcze do wystawy. Podobało mi się porównanie wystawy z weselem. Uważam, że najbardziej istotne jest ustalenie dobrego terminu, znalezienie dobrego lokalu i zamówienie dobrych muzykantów (czytaj ekspertów). Jeżeli te trzy warunki zostaną spełnione, to goście (czytaj hodowcy-wystawcy i obserwatorzy) znajdą się sami. Jeżeli dobrze się ubawią (nacieszą oczy dobrymi ptakami), to z pewnością wrócą na takie wesele za rok. Myślę, że nie trzeba wykładać jakiś bajońskich sum, żeby mieć dobre wesele.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #52 : Wrzenia 18, 2009, 05:27:56 »

Myślę, że nie trzeba wykładać jakiś bajońskich sum, żeby mieć dobre wesele
.

To jest pewne gdyż taka wystawa przynosi korzyści materialne i jak się ją dopnie no ostatni guzik to stowarzyszenie organizujące może wspomóc swój budżet nie małą sumą.
Oczywiście nie o to chodzi w organizacji wystaw( przynajmniej nie powinno tak być) ale skoro temat został poruszony to należy o tym wspomnieć aby ktoś z mniej poinformowanych obserwatorów nie pomyślał że stowarzyszenie organizujące dokłada i pokrywa wszystkie koszty związane z takim świętem hodowców.

Strony: 1 2 3 [4]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!