Puchar glosterów miał się odbyć ,wszystko było uzgodnione.Zebranie ,o którym pisałem wcześniej prowadzili ludzie z KHKK.Teraz Tomek piszesz że z przyczyn niezależnych od zarządu konkursu nie będzie, z wypowiedzi Andrzeja dowiadujemy się że była jakaś komisja wyznaczona do organizacji tego konkursu.O co w tym wszystkim chodzi to mnie osobiście nie interesuje.Mam tylko nadzieję że w przyszłym roku taki konkurs się odbędzie czy to zorganizowany przez KHKK czy tez przez inną organizacje.
Jak było wszystko ustalone? Przecież na zebraniu ustaliśmy tylko termin, który notabene powinien już być ustalony rok temu. Ale może wszystko po kolei.
Na walnym zebraniu członków KHKK powstała uchwała która, dotyczyła stworzenia w KHKK "dywizji glosterów". Prace nad w/w projektem powierzono pp. Godkowi, Zawadzkiemu, Koscielniakowi i Rozynkowi - uchwałę przyjęto jednogłośnie.
Rok temu Pan Godek zobowiązał się załatwić na ten rok sędziego z Anglii. I cały rok w takim przekonaniu żyliśmy, aż tu w paŹdzierniku dowiadujemy się że sędziego nie będzie. I na tym właśnie zebraniu w łaziskach które odbyło się podczas XI PPKK p. Zawadzki powiedział że
spróbuje załatwic jeszcze jakiegoś sędziego niemieckiego. Ale my nie ustaliliśmy że będzie Niemiec i koniec, bo jak można w drugiej połowie paŹdziernika liczyc że uda się na 100% załatwic odpowiedniego sędziego. W tym roku zostały podjęte już kroki aby zorganizowac tę wystawę jak się należy w przyszłym roku.
I jeszcze jedna sprawa, padło wiele słów krytyki pod moim adresem co do pracy jako prezesa w KHKK ale za to że nie udało się zorganizowac tej wystawy "glostera" nie czuje się absolutnie odpowiedzialny.