Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 04:43:05 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2 3   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Czym się zajmujecie oprócz hodowli kanarków?  (Przeczytany 22099 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
damianoski
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 70

« : Kwietnia 02, 2008, 09:28:09 »

Wiem, że wchodzi to w prywatę ale jeżeli ktoś ma ochotę podzielić się z innymi o tym czym się zajmuje oprócz hodowli kanarków to zapraszam.  Mrugnicie

damianoski
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 70

« Odpowiedz #1 : Kwietnia 02, 2008, 09:39:49 »

Niewątpliwie każdego z NAS łączy jedno: zamiłowanie do kanarków ale z pewnością mamy również inne obowiązki bo przecież jakoś trzeba żyć. Hobby nasze niestety nie jest takie tanie, zakup dobrej pary troszkę kosztuje a od czegoś trzeba zacząć.

Na codzień jeżdżę w karetce - jestem ratownikiem medycznym. Nie jest to lekka praca a i odpowiedzialność duża. żeby grosza zarobić trzeba trochę tych godzin przepracować. W związku z tym muszę to wszystko jakoś dzielić. Jeżeli mnie nie ma to pomaga mi moja żona, której to zresztą na początku nie za bardzo podobało się, że wkoło tyle ptaków. Teraz wszyscy się już przyzwyczaili do większego grona i jest w porządku. Pozdrawiam i życzę powodzenia w hodowli!! Mrugnicie

Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #2 : Kwietnia 17, 2008, 05:42:24 »

No to teraz kolej na mnie  Spoko

Mieszkam w Warszawie. Pracuję w wojsku - jestem żołnierzem zawodowym. Pracuję codziennie w godzinach 7:30-15:30 i raz na jakiś czas trzymam 24-godzinne służby. Wolny czas staram się podzielić na swoje hobby - a tych mam wiele i niestety czasem muszę z niektórych rezygnować dla dobra innych. W chwili obecnej wróciłem do małej hodowli kanarków (w dzieciństwie maiłem już do czynienia z kanarkami) i mam zamiar zająć się tym "na poważnie" - zobaczymy jak praca na to pozwoli (szkolenia, poligony, misje stabilizacyjne itp) Poza tym sport - głównie sporty walki (trenuję karate w warszawskiej AWF), piłka nożna, sporty siłowe oraz dodatkowo rekreacyjnie rowerek, bieganie itp.

Obecnie skupiam się na rozwijaniu swojej hodowli i wiedzy na temat kanarków. Póki co nic się nie dzieje, gdyż pierwszy lęg miałem totalnie nieudany. Jednak cierpliwie czekam i myślę, że z czasem wszystko nabierze odpowiedniego tempa. Pospiech zatem jest tu najmniej potrzebny. O wszystkim będe informował na forum. Pozdrawiam...

Priam
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec
Wiadomoci: 82

« Odpowiedz #3 : Kwietnia 18, 2008, 05:35:49 »

Ostatnimi czasy moim największym hobby jest ogrodnictwo. Jeśli tylko jestem na wsi to siedzę w ogrodzie i ciągle coś sieję, sadzę, podlewami i plewię Umiech Bardzo to lubię Umiech

sylwia
Go
« Odpowiedz #4 : Maja 02, 2008, 04:38:39 »

A ja oprócz szkoły (na którą jestem uczulona Duy umiech ), zadań domowych i KANARISÓW uwielbiam jeŹdzić na rolkach Chichot

Gosia
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Gdańsk
Wiadomoci: 17

Balbina

« Odpowiedz #5 : Maja 04, 2008, 10:15:41 »

Czas i na mnie Umiech.
Jestem czynnym zawodowo architektem - pracocholikiem, co oznacza pracę ponad miarę, ale z zamiłowania, co sprawia, że nie jest to dla mnie zbyt ciężkie.
Kanarkami zajęłam się poważniej od kilku lat, choć wcześniej przez kilkanaście lat był w domu kanarek mojej babci.
Poza domem, pracą i kanarkami uprawiam Qi-gong. To takie Kung-fu dla nie chcących innym czynić krzywdy Umiech, a tak poważnie, to świetny sposób na utrzymanie formy i zdrowia.

Gosia z bandą "dwunastu rozbójników"
ANka
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 62

« Odpowiedz #6 : Maja 11, 2008, 11:52:26 »

moja pasja to kanarki ale również psy mam w domy 3 psiaki rasy flat retriever,papillon i lhasa apso...a  z zawodu jestem pielęgniarką Duy umiech
pozdrawiam wszystkich tak fajnie zakręconych

romaszka
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 18

« Odpowiedz #7 : Maja 18, 2008, 01:10:11 »

Mieszkam w USA 29 lat nad woda Wildwood NJ. Zajmuje sie budownictwem oraz wynajmuje mieszkanie na okres wakacji studentom z calego swiata z viza J1 do pracy,30 miejsc.Kanarki to moja pasja powracajaca co jakis czas,mam nadzieje ze teraz dotrwam do konca...Pozdrawim Roman

michal
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 8

« Odpowiedz #8 : Maja 25, 2008, 12:31:28 »

Witam wszystkich miłośników kanarków na forum.

Na co dzień zajmuję się projektowaniem stron internetowych i grafiką komputerową, a kanarkami zacząłem się interesować kilka lat temu gdy mój wujek kupił trzy kanarki. Los tak chciał, iż wujek zmarł 4 lata temu, dwa kanarki odeszły jeszcze przed nim, a najmłodszy, a zarazem ostatni z nich o imieniu Maciuś trafił niecałe 2 lata temu do mnie. Niestety Maciusia też już nie ma z nami, odszedł w nocy z 14 na 15 grudnia 2007 r. Więcej na temat Maciusia napiszę niedługo w odpowiednim dziale, na chwilę obecną przymierzam się do kupna nowego kanarka, który mam nadzieję będzie równie kochany i mądry.

Pozdrawiam użytkowników forum, a w szczególności administratora Jacky'ego, dzięki któremu tu trafiłem.

grzesiu
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 10

« Odpowiedz #9 : Sierpnia 04, 2008, 08:36:39 »

Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Grzesiek mam 21 lat.
Mieszkam w Krakowie kanarki mam od jakiś 6 lat. Małe stadko jakieś 3 samice 2 samce i to co się z nich wychowa Mrugnicie. Nie jestem zrzeszony w jakimś w związku Kanarków ale chce ta zmienić w najbliższym czasie i chce powiększyć hodowle. Poza kanarkami moja pasja jest mój Klub piłkarski Wisła Kraków. I to chyba wszystko chce czynnie uczestniczyć w życiu forum mam nadzieje ze uzyskam tu pomoc itp.
Pozdrawiam.

pawel1993
Go
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 08, 2008, 06:44:04 »

Ja oprucz KANARKÓW uwielbiam wszydkie dosłownie wszystkie zwierzęta i dlatego zamierzam zostać weterynarzem  Chichot

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #11 : Marca 19, 2009, 03:41:09 »

Mieszkam w Warszawie, z wykształcenia jestem elektrykiem i w tym zawodzie cały czas pracuję.Drugą moją pasją jest działka gdzie na razie spędzamy wszystkie weekendy i cały czas wolny.Budujemy dom i mamy zamiar wyprowadzić się na stałe.

Gege
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Zimnowoda/Staszów/Świętokrzyskie
Wiadomoci: 85

« Odpowiedz #12 : Marca 19, 2009, 07:08:08 »

No to czas i na mnie.Mieszkam w Zimnowodzie k.Staszowa województwo Świętokrzyskie.Pierwsze dwie pary kanarków dostałem od wujka Andrzeja,który jest na tym wortalu o tym nicku.Ale nie o tym tu mamy pisać.Oprócz kanarków hoduje króliki rasowe min.to Wiedeński Szary i Kalifornijski.Z ptaków mam
Kury:
Silki.
Czubatki srebrne min.
Liliputy.
Gęsi garbonose.
Gołębie cukrówki
Papużki faliste
Kanarki kędzierzawe północne 1sztuka
Kanarki glostery para.

Arek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Jaworzynka
Wiadomoci: 10

Zawodowo Głuszce, hobby - KANARKI

« Odpowiedz #13 : Marca 19, 2009, 09:27:41 »

Witam,
Na imię mam Arek,  z wykształcenia jestem elektronikiem, natomiast od 4 lat pracuję jako opiekun w Wolierowej Hodowli Głuszca w Jaworzynce , prowadzonej przez Nadleśnictwo Wisła.

Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 142

« Odpowiedz #14 : Marca 19, 2009, 10:41:01 »

To może i ja się dopisze. Mieszkam w Katowicach. Aktualnie chodzę jeszcze do szkoły a dokładniej do technikum na kierunku ochrony środowiska. Poza kanarkami to drugim moim zamiłowaniem jest Karate na które chodzę około 5 lat.  Umiech
Pozdrawiam

Strony: [1] 2 3   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!