KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
Wiadomoci: 69
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudnia 05, 2009, 11:05:16 » |
|
Witam wszystkich;mam na imie Grzegorz mieszkam w ilawie hodowca jestem od 20 lat,2001r naleze doPFO oddzial w Olsztynie.Hodowla moja liczy32 samice i 20 samcow, jestem recista i wiekszosc swojego wolnego czasu poswiecam dzialce na ktorej uwielbiam przebywac i pracowac na niej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bynio-B1
Amator
Nowy użytkownik
Bieruń
Wiadomoci: 3
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudnia 28, 2009, 02:54:39 » |
|
Witam,oprócz hodowli kanarków pasjonuje się wędkarstwem (wędkarstwo karpiowe),ale lubie także pospiningować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radek_051
Uczeń1
Nowy użytkownik
Konopiska
Wiadomoci: 41
|
 |
« Odpowiedz #32 : Padziernika 20, 2010, 08:43:21 » |
|
Nawet nie wiedziałem, że jest taki wątek może go odświeżę ja oprócz kanarków hoduję również gołębie pocztowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
waluś
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 148
|
 |
« Odpowiedz #33 : Padziernika 20, 2010, 04:48:21 » |
|
Witam.Jestem Grzesiek mam 33 lata.Mieszkam w mieście łobez woj.zachodniopomorskie.Na co dzień pracuję jako kierowca samochodu ciężarowego.Dzięki temu że moja praca jest na miejscu i mam góra trzy wyjazdy w tygodniu (nocne) mogę poświęcać się mojemu hobby jaki są ptaszki i wędkarstwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piwek89
Uczeń1
Nowy użytkownik
Tytuły: Hodowca Roku 2011
Wiadomoci: 150
|
 |
« Odpowiedz #34 : Padziernika 20, 2010, 08:50:58 » |
|
Witam. Oprócz kanarków, z którymi przygodę dopiero rozpoczynam, zajmuje się akwarystyką. Mianowicie hoduje pielęgnice afrykańskie z jeziora Malawi, potocznie zwane Pyszczakami.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek7
Uczeń1
Nowy użytkownik
Gliwice
Wiadomoci: 33
Kanarki Harceńskie
|
 |
« Odpowiedz #35 : Padziernika 21, 2010, 07:17:36 » |
|
Pracuję od niedawna jako inżynier budowy co bardzo mnie cieszy choć niestety ogranicza mój czas wolny. Wczesniej pracowałem jako projektant. Mój wolny czas poświęcam jeszcze pasji od zawsze -piłce nożnej a obecnie, ściślej jego halowej odmianie czyli futsalowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nojka
Uczeń1
Nowy użytkownik
Sosnowiec
Wiadomoci: 34
|
 |
« Odpowiedz #36 : Padziernika 27, 2010, 10:13:42 » |
|
hejka mam na imie Anka mam 27 lat. Jestem z Sosnowca. Pracuje w sklepie z warzywami .Oprucz kanarków lubie jezdzic na rowerze. Æwiczę jogę i pilates:).Lubię muzykę, najlepiej rock i bluesa ale muzyka poważna też jest ok  mój kanarek ma na imie Figaro jast żółty i najfajniejszy na świecie  do niedawna miałam jeszcze jednego kanarka miał na imie Benek.Odszedł w nocy z 9 na 10 września tego roku  był wspaniałym prasim pszyjacielem. napewno teraz jest w ptasim raju.. pozrawiam was wszystkich i wasze ptaki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365
'kundelki' też są ok!
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marca 05, 2011, 03:12:10 » |
|
Ja bardzo lubię siatkwkę a szczególnie + Ligę  No i kibicuje Polibtechnice Warszawskiej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marca 05, 2011, 06:56:42 » |
|
To dzisiaj kibicujemy razem.Politechnika gra z AZS Częstochowa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ajtes
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 44
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marca 05, 2011, 08:00:41 » |
|
Mam na imię Stefan, jestem rencistą. W tej chwili zajmuję się tylko swoimi hodowlami: króliki rasowe, kury, kanarki, zeberki, łąkówki turkusowe, psy i pyszczaki Malawi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
Wiadomoci: 109
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marca 06, 2011, 09:29:52 » |
|
Witam mam 12 lat mam na imię Dominik.Kanarki zacząłem hodować od 2007r .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dawid
Go
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marca 06, 2011, 09:49:08 » |
|
Mam na imię Dawid mam 12 lat kanarki zacząłem hodować od 2007r gdy mój kot został przejechany samochodem  oprócz kanarków mam 2 psy Maksia i Tofika.Moje kanarki maja na imię samczyk Maciek samiczka Maja. A to imiona zeberek samczyk Marian samiczka Malwinka Lubie jeŹdzić na rowerze akurat jade na zawody szkolne tak zwane BRD lubie też wędkować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365
'kundelki' też są ok!
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marca 06, 2011, 10:24:46 » |
|
A mecz wczorajszy międzu Inżynierami a Medalikami ponoć był palce lizać  to znaczy nie na najwyższym pozimie ale pełen emocji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaba89
Go
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marca 13, 2011, 10:13:17 » |
|
Mam na imie Jakub jestem z Czestochowy lat 22, pracuje aktualnie w firmie kurierskiej UPS. Hoduje golebie od ponad roku wzielo mnie na kanarki lubie tez wedkarstwo, grzybobrania i dobra zabawe oczywiscie:) pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|