KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
Wiadomoci: 69
|
 |
« : Grudnia 13, 2009, 03:13:39 » |
|
ja i moje kanarki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik

Jaworzno
Wiadomoci: 271
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 19, 2009, 08:14:50 » |
|
Piekne ta ich czerwień cudna  hodujesz tylko czerwone  pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 20, 2009, 01:30:35 » |
|
Tak tylko czerwone, intensywne i nie intensywne, tak zwane mroziaki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik

Jaworzno
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 20, 2009, 06:55:02 » |
|
Piękne ja hoduje żółte a jaktam z wystawami wystawiasz kanarki  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 21, 2009, 11:52:16 » |
|
Nie wstawiam,jak wiesz mieszkam w Iławie na pólnocy. W Olsztynie gdzie należę do zwiąsku nie są organizowane wystawy ,jest nas poprostu zbyt malo.To co wiem to 2ch co hoduj harceńskie no i ja kolor. Na mistrzostwa Polski jakoś nie moge sie zmobilizować.Mimo że sam wielo krotnie bylem na mistrzostwach polski i znam wielu hodowców,Krzysztofa Panka, Czeslawa Przeliosza i wielu innych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik

Jaworzno
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 21, 2009, 07:08:39 » |
|
To musimy sie kiedyś zebrać i zrobić wystawe forumową  . Ale by fajnie było  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin
Uczeń3
Nowy użytkownik

Cyprzanów
Tytuły: Hodowca Roku 2010
Wiadomoci: 351
Kanarki: żółte, białe recesywne
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 21, 2009, 09:00:26 » |
|
To musimy sie kiedyś zebrać i zrobić wystawe forumową to calkiem fajny pomysł ja sie na to pisze 
|
|
|
|
|
|
 CIH F-047
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 21, 2009, 11:33:58 » |
|
Pomysł całkiem,całkiem należałoby go przemyślec.Muszę Wam powiedziec, że niektóre wystawy już się robią coraz bardziej "forumowe" np.na MŚl.widziałem pięciu hodowców ze znaczkami naszego forum, którzy wystawiali swoje ptaki, trzecia drużyna tych mistrzostw składała się wyłącznie z użytkowników wortalu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 22, 2009, 10:47:41 » |
|
Jestem za,pomysl jest przedni pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robertrosinski
Uczeń3
Nowy użytkownik

czestochowa
Wiadomoci: 217
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 23, 2009, 11:14:24 » |
|
Witam.Ja również uważam że pomysł jest super,możecie na mnie liczyć
|
|
|
|
|
|
R038
|
|
|
maromak
Uczeń1
Nowy użytkownik
Grudziądz
Wiadomoci: 137
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marca 30, 2010, 08:58:13 » |
|
KARAIM skoro w Twoim obecnym związku nie są organizowane wystawy konkursowe to jaki jest sens tam należeć? Ze zdjęć widać że masz piękne ptaki, a nie masz możliwości ich wystawienia. Może warto zmienić związek lub zapisać się jednocześnie do innego jak robią niektórzy? Do Olsztyna masz około 70km z Iławy, a do np. Grudziądza nawet nieco bliżej 65km  . U nas w Grudziądzkim Związku Hodowców Kanarków i Ptaków Egzotycznych Twoje ptaki miałyby możliwość konkurowania, a to przecież piękna sprawa dla hodowcy gdy może zaprezentować w szerszym gronie swój dorobek. Pozdrawiam Marek M.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marca 31, 2010, 04:49:17 » |
|
Trudno się z tobą Marku nie zgodzić, co do treści twojego wątku który napisałeś.Ale jest kilka powodów dla których nie będę się już przenosił do innego związku. A oto jeden z nich do Olsztyna należę ponad 10 lat,dojazd mam znacznie lepszy do Olsztyna, niestety a własnego środka transportu nie posiadam.Następnie po przebytej ciężkiej chorobie z którą walczyłem przez kilka lat, efekt jest taki że udało się pokonać chorobę. ale do końca życia muszę być pod kontrolą lekarską.Tak że sam fakt pokonania tej choroby i że mogę zajmować się kanarkami i hodowlą rekompensuje mi wszystko.A z tym że nie biorę udziału w wystawach już się pogodziłem, w końcu nie można mieć wszystkiego.A poza tym śledzę wszystko w internecie i staram się być na bieżąco. Pozdrawiam Grzegorz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolega_Jaszczur
Uczeń1
Nowy użytkownik
żory
Wiadomoci: 149
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 02, 2010, 09:30:44 » |
|
Współczuję. Może nie znam się za bardzo na kanarkach i wystawach, ale twoje kanarki są bombowe. Aż szkoda, że nie możesz ich pokazać... Pomysł z wystawą "forumową" jest nie najgorszy, jednak nie wydaje mi się, żeby został zrealizowany...
|
|
|
|
|
|
Jeżeli mój wątek, post, pytanie Ci pomógł daj mi pochwałę! 8o) ><>* ><>* ><>* *<>< *<>< *<>< Mój kanarek nazywa się Michael (czyt.Majkel). Nie od Jackssona, czy Jordana, po prostu Michael... 
|
|
|
KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
Iława
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwca 03, 2010, 10:19:48 » |
|
Dzięki za współczucie, ale ten problem mam już poza sobą.Miło czytać że oprócz mnie podobają się jeszcze innym moje kanarki, nie ukrywam że jest to bardzo mobilizujące do dalszej pracy.Co do wystawy to też sądzę że nie jest możliwe aby została zrealizowana.Z żor i okolic znam kilku kolegów hodowców kanarków z którymi spotykam się niemal co roku.Krzysztof Panek, Czesław Przeliorz,Heniek Badura,na pewno tobie te nazwiska też są dobrze znane. Pozdrawiam Grzegorz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|