Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 06:56:01 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Regulamin wystawowy PFO  (Przeczytany 8926 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Granos
Go
« Odpowiedz #15 : Padziernika 16, 2010, 03:47:10 »

Absolutnie zgadzam się z piotrkiem. Powinien być całkowity zakaz.Głupio to potem wygląda,ja dobrze ocenię twoje ptaki a ty moje choć oczywiście nie musi tak być ale zawsze wzbudza podejrzenia.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #16 : Padziernika 16, 2010, 04:59:54 »

Dlaczego zawsze zakładamy, że sędzia będzie stronniczy i nieuczciwy?Ptaki kolegi też można oceniac solidnie.

Granos
Go
« Odpowiedz #17 : Padziernika 16, 2010, 07:07:56 »

No oczywiście i wcale nie mówię ,że tak nie jest ale nawet jak wszystko jest dobrze (załóżmy ,że tak jest) to to trochę głupio wygląda. Nie stety na naszych największych wystawach (OMP i PPKK) jeśli oceniają kolekcje polscy sędziowie to muszą sobie oceniać ptaki nawzajem ponieważ sami chcą wystawiać ale starczy zrobić tak jak w tamtym roku podczas PP w łaziskach -zaprosić sędziów z Niemiec,i sprawa z głowy.Wiadomo jak cenieni są w Polsce sędziowie z Niemiec- słyszałem wiele głosów np. podczas gdy był sędzia z Polski i Niemiec aby to właśnie Niemiec oceniał ptaki.

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!