Kanariusz
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 96
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marca 23, 2011, 03:32:28 » |
|
Piękne fotografie! Niesamowite zdjęcia! łosie też zwierzęta ;] i chyba się nic nie stanie jak wstawisz kolejne śliczne zdjęcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RomeoFinch
Uczeń1
Nowy użytkownik
Gorzyce Wielkie
Wiadomoci: 32
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marca 24, 2011, 03:40:32 » |
|
Ja nigdy nie widziałem łosia, a ty robisz im takie wspaniałe zdjęcia... Czekam na więcej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Logiełka
Uczeń1
Nowy użytkownik
Konstancin-Jeziorna
Wiadomoci: 50
|
 |
« Odpowiedz #47 : Maja 06, 2011, 10:32:33 » |
|
Witam, jako że dawno nic nie wstawiałem, a dziś trafił mi sie niezły rarytas w postaci rzekotki drzewnej więc pozwolę sobie podzielić się z Wami moimi kadrami  Tradycyjna  Cyrkówka  Alpinistka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin
Uczeń3
Nowy użytkownik

Cyprzanów
Tytuły: Hodowca Roku 2010
Wiadomoci: 351
Kanarki: żółte, białe recesywne
|
 |
« Odpowiedz #48 : Maja 06, 2011, 11:02:09 » |
|
super fotki 
|
|
|
|
|
|
 CIH F-047
|
|
|
|
Dawid
Go
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maja 07, 2011, 05:18:46 » |
|
bardzo ładne zdjęcia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monia77
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 53
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maja 07, 2011, 05:31:25 » |
|
No logiełka niezle wkoncu Tobie się udało-gratuluję ujęć:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Logiełka
Uczeń1
Nowy użytkownik
Konstancin-Jeziorna
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 16, 2011, 10:36:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
Wiadomoci: 109
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maja 17, 2011, 05:37:13 » |
|
piękne zdjęcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RomeoFinch
Uczeń1
Nowy użytkownik
Gorzyce Wielkie
Wiadomoci: 32
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwca 01, 2011, 09:17:06 » |
|
Pierwsze 2 to strzępotek ruczajnik, przynajmniej ten drugi, a trzeci to modraszek, ale nie wiem jaki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanley151
Go
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czerwca 17, 2011, 12:39:06 » |
|
to zdjecie na pierwszej stronie myszołowa o nazwie Lądowanie jest po prostu piękne, najlepsze z twoich wszystkich tutaj zamieszczonych moim zdaniem.A tak przy tym lądowaniu; NIEBO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanley151
Go
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwca 17, 2011, 12:40:54 » |
|
*ptak
tam mialobyć a nie "tak"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Logiełka
Uczeń1
Nowy użytkownik
Konstancin-Jeziorna
|
 |
« Odpowiedz #56 : Czerwca 17, 2011, 07:21:36 » |
|
Dzięki  Ostatnio niestety brak czasu na focenie  tylko jakieś śluby i komunie wśród znajomych. Jak cos sfocę to wstawię. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monia77
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #57 : Wrzenia 16, 2011, 03:46:05 » |
|
to może czas by coś wrzucic z ostatnich fotek z czatowni,było jak w bajce,wrażenia niesamowite,fotki nie koniecznie a to dlatego,że niestety słonko mocno mi prześwietliło czaple na wiekszości fotek:(nie są też ostre bo nie umiem obrabiać tak jak inni.ale jest co pokazać i wrażenia to wystarczajaca nagroda:)   Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryszard
Uczeń1
Nowy użytkownik
Lądek Zdrój
Wiadomoci: 20
|
 |
« Odpowiedz #58 : Marca 15, 2012, 03:10:34 » |
|
to może czas by coś wrzucic z ostatnich fotek z czatowni,było jak w bajce,wrażenia niesamowite,fotki nie koniecznie a to dlatego,że niestety słonko mocno mi prześwietliło czaple na wiekszości fotek:(nie są też ostre bo nie umiem obrabiać tak jak inni.ale jest co pokazać i wrażenia to wystarczajaca nagroda:)
monia77 gratuluję pięknych zdjęć i zapału. Na jakość zdjęcia ma wpływ wiele czynnków. Ja nie dopatrywałbym się w ostrości złej obróbki tylko możliwości sprzętu jakim fotografujesz. Obiektyw jakim dysponuje logiełka to wydatek kilku tysięcy złotych a do tego dochodzi jeszcze korpus aparatu i oczywiście duże doswiadczenie w posługiwaniu się tym sprzętem. Był bardzo skromny pisząc o swoim sprzęcie. Obiektyw zoom lub stałoogniskowy ma wpływ na jakość zdjęcia. Możesz podczas fotografowania używać wysokiego ISO, podpórki lub niewygodnego statywu, to też poprawi ostrość. Jak poznasz możliwości i ograniczenia sprzętowe to następne fotki będą już coraz lepsze. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monia77
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #59 : Marca 17, 2012, 08:09:25 » |
|
Ryszard właśnie niedawno dowiedziałam się ,że mój obiektyw ma problem z AF dlatego na długiej ogniskowej(300mm) jest mydło:(na krótkich fotki wychodza bajecznie. Oddałam do naprawy koszt 180zł,aparat miałam też felerny(migawka,ustawienia temperatury),kupiłam nowy(uzywany 50d)i niestety tez miał wady koszt 250zł.mam nadzieje ze teraz bedzie juz ok:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|