Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 08:12:01 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: kanarek i sól/gazeta na dół  (Przeczytany 11181 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Netykieta: Pisz posty z treścią i nie używaj wulgaryzmów.
Wiadomoci: 20

« Odpowiedz #15 : Stycznia 14, 2011, 09:47:11 »

Spójrz na moją wypowiedz jeszcze raz Mrugnicie chodzi mi o używanie haseł których mogą nie znać nasi starsi użytkownicy forum.. Ułatwmy im czytanie a nie nam pisanie . Ja po prostu pisze swoje wypowiedzi a nie pisze i potem sprawdzam swoje każde słowo czy dobrze ortograficznie napisałem i nie czepiaj się 1 błędu. Sprawdz sobie mój wiek a potem mów że emerytura  Jzyk

Szczerze mówiąc - mało mnie obchodzi, że nie czaisz skrótów powszechnie używanych w necie. Jeśli chcesz się czepiać takich rzeczy, to przed "których" daje się przecinek, przed "a" zazwyczaj daje się przecinek itp.
Nie wiem po co te bzdety się pojawiły, kompleksy jakieś, czy po prostu coś Cię wkurza?

Jak czegoś nie czaisz - masz do tego google i duuuużo czasu na obczajenie. A jak nie chce Ci się sprawdzać, to po cholerę zarzucasz mi, że mi się nie chce pisać, żeby Twój stetryczały łeb zaczaił? Chichot W końcu Ty masz masę czasu na "obczajenie".

BTW przed "że" zawsze daje się przecinek, przed "a" bardzo często i pisze się "sprawdŹ", ale to pewnie błąd na klawiaturze.

Generalnie musiałbym użyć dość dosadnego słowa w tej bezsensownej dyskusji Damianku, ale już nie te lata.

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #16 : Stycznia 14, 2011, 09:54:23 »

Proponuję STFU, może znajdziesz Chichot

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #17 : Stycznia 14, 2011, 09:54:40 »

Skończmy tą śmieszną wymianę zdań... rób jak uważasz twoja sprawa . Chciałem tylko powiedzieć że niektórym starszym osobą ciężko się obchodzi z komputerem i nawet nie wiedzą o czymś takim jak google bo np im wnuczek/syn wchodzi na forum a oni tylko sobie czytają . Jeśli chodzi o mnie to znam takie skróty jak '' btw ''. Ja się ciebie nie czepiam bo każdy pisze jak chce...

Sygnum - D027
kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #18 : Stycznia 14, 2011, 09:56:57 »

Na naukę nigdy nie jest za póŹno, ale każdy może zostać w tyle i nic nie czaić.

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #19 : Stycznia 14, 2011, 10:03:32 »

Osobiście mi czytanie ortograficznych błędów jest dużo bardziej bolesne dla oczu niż nieznajomość jakiegoś skrótu, który można bez problemu znaleŹć w sieci. Dajmy na to ASAP. Bardzo rzadko używam, ale wiem co znaczy i to nie problem, żeby znaleŹć. Ty w pewnym sensie proponujesz - "ej, spadaj, pisz normalnie". Ja piszę normalnie, tylko używam skrótów, jeśli masz z tym problem - nie odpowiadaj, albo się doucz.

matek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

łaziska Górne
Wiadomoci: 79

« Odpowiedz #20 : Stycznia 14, 2011, 08:37:15 »

Słuchaj kyloss ten wątek jest o soli i o gazecie a nie o jakiejś ortografii itp. Jak chcesz się przegadywać jak kto ma pisać i czy używać jakiś skrótów cz też nie , to radziłbym poszukać jakiegoś forum o poprawnej polszczyŹnie a nie pisać bzdury na Wortalu o kanarkach. Pozdrawiam!

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #21 : Stycznia 14, 2011, 09:02:48 »

Przecież to Ty się czepiasz, a Twoja ortografia pozostawia nieco do życzenia. Jeśli zacząłeś takie OT - off topic - poza dyskusją - gadaninę, to proszę, żebyś mi tutaj nie narzekał.

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #22 : Stycznia 15, 2011, 12:40:14 »

A gdzie tu wulgaryzmy? Umiech Aha, STFU, nom to jest wulgaryzm, ale przecież nikt nie zna tego skrótu Chichot

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #23 : Stycznia 15, 2011, 12:42:34 »

Dziwne, ze tylko mnie się teges za pisanie postów "z treścią", przecież to nie ja się czepiam. Nieważne.

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #24 : Stycznia 15, 2011, 06:48:55 »

Dla rozluŹnienia atmosfery Umiech

http://www.youtube.com/watch?v=0bt9xBuGWgw

Co prawda nie kanarek, no ale Mrugnicie

kyloss
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #25 : Stycznia 16, 2011, 04:16:14 »

No co z Wami? Nie macie poczucia humoru? W takim razie bardzo przepraszam wszystkich, których obraziłem w jakiś sposób, choć i tak mi nie wybaczą Mrugnicie

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!