Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:52:31 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 ... 3 4 [5]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Czy zapłodnione?  (Przeczytany 43080 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
marcelolsztyn
Go
« Odpowiedz #60 : Lutego 29, 2012, 04:47:22 »

Mimo iż kanarki hoduję już kilka lat

Gdybyś hodował kanarki kilka lat to tak debilnych pytan bys nie zadawał .A ja na miejscu moderatora  za te obraŹliwe słowa poście wyżej  w stosunku do jot-ka11  to bym juz dożywotnio Cie  zbanował ...
Moim zdaniem masz coś  z głowa skoro tak reagujesz na uzasadnione słowa krytyki.....bo ile można odpowiadać na tak irytujące  pytania...
Wiec relaks bo żyłka ci jeszcze pęknie Spoko

kuba
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Netykieta: Pisz posty z treścią.
Wiadomoci: 141

« Odpowiedz #61 : Lutego 29, 2012, 05:16:51 »

Jeśli masz uwagi do kogoś to wyślij PW, a nie pisz w taki sposób na forum.

To samo możesz zasugerować jot-ka

Gdybyś hodował kanarki kilka lat to tak debilnych pytan bys nie zadawał .A ja na miejscu moderatora  za te obraŹliwe słowa poście wyżej  w stosunku do jot-ka11  to bym juz dożywotnio Cie  zbanował ...
Moim zdaniem masz coś  z głowa skoro tak reagujesz na uzasadnione słowa krytyki.....bo ile można odpowiadać na tak irytujące  pytania...
Wiec relaks bo żyłka ci jeszcze pęknie Spoko

Debilnie to udzielasz się ty, skoro wpieprzasz się pomiędzy wódkę, a zakąskę. Nikt nie pytał cię o zdanie dotyczące jakiegokolwiek bana.
Jakie to uzasadnione słowa i jakiej krytyki? Właśnie debilnej, skoro krytykujesz zadawanie pytań i udzielanie się na forum. Tak się składa, że ty ani razu nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie, stąd wnioskuję, że jesteś jedynie kolejnym prowokatorem.
A jakieś dziecinne odzywki te sobie wsadŹ w nie powiem gdzie.

marcelolsztyn
Go
« Odpowiedz #62 : Lutego 29, 2012, 05:27:42 »

kuba-postem powyżej dokładnie określiłeś swój poziom intelektualny ,emocjonalny oraz interpretowanie postów pisanych pod Twoim adresem ...
Pozdrawiam i relaks Duy umiech

NORWIK
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Opole
Wiadomoci: 120

« Odpowiedz #63 : Lutego 29, 2012, 05:35:08 »

marcelolsztyn ma racje dac bana i juz nie bedzie nikogo obrażać ,jak nie ma kultury to DO WIDZENIA

U-010
lolek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 159

« Odpowiedz #64 : Lutego 29, 2012, 06:51:16 »

no lekka przesada trzeba umieć przyjąć krytykę i trochę poszukać na forum. bo to forum jest jak wielka książka pełno w nim informacji. zastanawia mnie twoja hodowla śledzę twoje posty i czasem je komentuje, mam prośbę możesz wysłać jakieś zdjęcia twojej hodowli, tylko tak całości wszystkich ptaków chciałbym je zobaczyć bo już dużo o nich się naczytałem:)

kuba
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #65 : Lutego 29, 2012, 07:07:43 »

Hahaha... Myślisz, że nie mam tylu ptaków? No problemo. Zdjęcia zrobię, ale wszystkich naraz nie uchwycę bo klatki mam porozmieszczane w różnych miejscach pokoju, lecz spokojnie - będzie widać, że to nie te same. 
Nie chodzi tu o krytykę, lecz o niemożliwy do przyjęcia komentarz jot-ka. Na forum można znaleŹć dużo, lecz większość zamieszczone jest w środku wątków i nie da się przestudiować wszystkiego.
Jak moderator, który odpowiada w wątku o rozmnażaniu kanarków może sugerować, że użytkownik jest zboczony, ludzie!
Fakt trochę mnie poniosło, lecz to nie ja pierwszy zaniżyłem poziom.

Javas
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Racibórz
Wiadomoci: 80

« Odpowiedz #66 : Lutego 29, 2012, 07:14:14 »

Gdyby glupota mogla latac to Ty Kuba potrzebowalbys lotniska zamiast parkingu. Kultura ponizej okien piwnicznych. Mysle ze tu zadne spacery nie pomoga. Terapia u specjalisty tez na nic sie zda. Po prostu na hamstwo nie ma rady. Kultury i szacunku dla innych ucza od dziecka. Ban kompletny !!!

marcelolsztyn
Go
« Odpowiedz #67 : Lutego 29, 2012, 07:18:43 »

Człowieku  kto napisał ze jesteś zboczony Co???
Interpretuj tekst który do Ciebie ludzie piszą poprawnie ....
Pisząc ze to jakieś zboczenie zapewne miał na myśli TWOJA UPIERDLIWOŚÆ W TEMACIE - no jaśniej już nie mozna..
Dalej nie  rozumiesz o co chodzi .... nikt cie nie obraził za to Ty  parę  osób tak ( po mnie jak po kaczce)
gdybys miał troszke honoru to bys oficjalnie przeprosił  jot-ka11

Ps. reputacje możesz mi odejmować wisi mi ....

BOOG22
Go
« Odpowiedz #68 : Lutego 29, 2012, 07:34:55 »

Witam.Kuba docen to że ktos poswieca czas i odpisuje na Twoje posty.Według mnie poswiec wiecej czasu na szukanie wiadomosci ktore juz były omawiane tutaj wczesniej.Hodowla kanarkow wymaga wiele cierpliwosci i czasu.Nieraz natura bierze góre i nie wszystko da sie wytłumaczyc i opisac.Pewnie nastepne legi beda udane głowa do góry.Nie bierz wszystkiego tak dosłownie i na poważnie.A nawiasem mowiac to Jotka 11 to fajny gosciu i zawsze pomaga.Nie możesz go tak obrażac.Mysle że wyciągniesz wnioski i wyjdziesz z tego faktu z twarzą.Jeszcze raz udanych legow i zostaw to troche naturze.Nieraz jak sie za dużo kombinuje to skutek moze byc jeszcze gorszy.Pozdrawiam.

kuba
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #69 : Lutego 29, 2012, 07:54:19 »

Pisząc ze to jakieś zboczenie

Jestem na tym punkcie uczulony ze względów osobistych (nie nie jestm gejem, ani jakimś pedofilem, czy coś) po prostu miałem ciężką sytuację w dzieciństwie i zawszę reaguję na tą sprawę wybuchowo.
Byłem pewny, że jot-ka sugeruję, że obserwując kopulację kanarków i dążąc do ich rozmnożenia musze cieprieć na jekieś zboczenie. Nie mogłem tego zrozumieć, dlatego sądząc, że chodzi mu o kwestię seksualne zareagowałem bardzo wybuchowo.
Jeżeli się myliłem to przepraszam oczywiście.

marcelolsztyn
Go
« Odpowiedz #70 : Lutego 29, 2012, 08:18:25 »

Bardzo dziwny tok myślenia Spoko dla mnie nie zrozumiały-wręcz dziecinny   Umiech Nie zwalniający od zachowania pewnych zasad na forum....  Co miałem napisać to napisałem... Pozdrawiam

rafcio181
Go
« Odpowiedz #71 : Marca 01, 2012, 09:43:42 »

Kuba- no coments. Miałem okazje i przyjemność poznać osobiście jot-ke i powiem Ci że mało takich ludzi jest w naszym kraju, które z wielką chęcią pomagają , udzielają wskazówek. Jot-ka jest jednym z nich i powiem Ci że brzydko się zachowałeś. Należało by przeprosić , okazać szacunek temu hodowcy.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #72 : Marca 01, 2012, 05:34:21 »

Dyskusja przeszła na tematy nie związane z pytaniem o płodność jaj. Nie pierwszy to raz i zapewne nie ostatni. Jednakże po raz kolejny zmuszony jestem zaapelować do Was o powstrzymanie emocji i zaprzestanie osobistych wycieczek. Wortal jest serwisem hobbistycznym i wszystko co się tutaj znajduje powinno mieścić się w tej konwencji. Wszystkich uczestników tej dyskusji odsyłam do wątku Demokracja i netykieta (http://kanarki.eu/index.php/topic,1512.0.html). Czytają nas dziesiątki internautów i musimy trzymać odpowiedni poziom dyskusji. Na zakończenie pragnę przytoczyć Wam wypowiedŹ naszego kolegi, sprawującego obecnie funkcję Prezydenta PFO, Andrzeja Jenczury: "spierać się możemy lecz poziom kultury trzeba zachować taki, aby po dyskusji mozna było się do siebie uśmiechnąć i podać sobie rękę." (http://kanarki.eu/index.php/topic,1041.msg5369.html#msg5369).
« Ostatnia zmiana: Marca 01, 2012, 05:37:41 wysane przez Jacky » Zapisane

Strony: 1 ... 3 4 [5]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!