Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 08:25:39 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Spis wystaw i konkursów w 2012 roku  (Przeczytany 12542 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Chiara
Go
« : Lutego 15, 2012, 10:39:24 »

Czy ktoś z Was ma może terminarz wystaw i konkursów kanarków i p.e. odbywających się w Polsce? Szukałam na stronie PFO, ale nic tam nie znalazłam, poza tym, co już było Niezdecydowany...

Wiem że teraz zaczynają sie lęgi, ale pamiętam że kiedy jako dziecko chodziłam z Dziadkiem ponad 20 lat temu na pokazy i wystawy kanarków, papug, egzotyki, były one organizowane nawet w lipcu... Jak jest teraz?

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Lutego 16, 2012, 11:35:48 »

Nie wiem czy ktokolwiek prowadzi taki kalendarz. Ten dział umieściliśmy właśnie po to, aby organizatorzy takich konkursów, wystaw czy pokazów umieszczali takie imprezy, aby osoby zainteresowane ich obejrzeniem mogły zarezerwować sobie czas z odpowiednim wyprzedzeniem. Niestety organizatorzy często wpisują takie wydarzenia w ostatniej chwili, kiedy zbliża się termin takiej wystawy. Szkoda, bo można by tworzyć jakieś terminarze wystaw z odpowiednim wyprzedzeniem.

Z tego co mi wiadomo, to:
  • w dniach 3-9 grudnia 2012 r. w Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji w Czeladzi przy ul. Sportowej 2 odbędą się Ornitologiczne Mistrzostwa Polski,
  • w dniach 21–25 listopada 2012 r. w Raciborskim Centrum Kultury przy ul. Chopina odbędą się Ornitologiczne Mistrzostwa Śląska.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #2 : Lutego 16, 2012, 11:45:31 »

W ubiegłym roku terminarz wystaw oddziałowych i tych o zasięgu regionalnym czy ogólnopolskim był publikowany na stronie PFO.Miejmy nadzieję, że w roku bieżącym też znajdziemy tam takie dane.

Chiara
Go
« Odpowiedz #3 : Marca 03, 2012, 05:37:50 »

W przyszłym tygodniu będę na zebraniu PZH (szczerze mówiąc, nie wiem czy podlega on pod pod PFO, czy pod PZHKiPE- poleca mi go znajoma, i zobaczę), więc będę mogła się dowiedzieć nt. konkursów robionych przez tę organizację.

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #4 : Marca 03, 2012, 07:07:46 »

PZH -co to znaczy, czy możesz rozwinąć ten skrót.

Chiara
Go
« Odpowiedz #5 : Marca 05, 2012, 03:22:16 »

PZH -co to znaczy, czy możesz rozwinąć ten skrót.
PZH-Polski Związek Hodowców- na zebranie zaprosiła mnie znajoma, związek ten mieści się w Warszawie na ul. Lipowej i tak naprawdę sama jestem ciekawa czy to skrót od PZHKiPE czy też oddział PFO?
Z ciekawości pojadę w przyszłym tygodniu i zobaczę...

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa

« Odpowiedz #6 : Marca 05, 2012, 06:57:20 »

Bardzo podobne dane PZH - PZO i ul.Lipowa - Lipska a może i spotkania są we wtorki. Możesz podać dokładniejszy adres.
Jedno jest raczej pewne jeżeli tam istnieje taka organizacja to nie jest członkiem PFO.]

Maniek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Józefów
Wiadomoci: 18

« Odpowiedz #7 : Marca 05, 2012, 01:00:40 »

Tak Kolezanka ,,Kasia"  mowiła Chiarze o PZO i spotkaniach we Wtorki Umiech ulica Lipska 40/7 Umiech zapraszamy Chiare do naszej siedziby..

I z tego co wiem Kolezanka Chiara chciała byc pewna czy Nasz zwiazek czyli PZO - Polski Zwiazek Ornitologiczny jest członkiem PFO, wiec odpowidz brzmi TAK i bedziesz mogła zamawiac obraczki ze swoim sygnium i na takich obraczkach bedziesz moga wystawiac ptaki na wystawach i konkursach w polsce i za granica Umiech Pozdrawiam

Pozdrawiam Maniek
Chiara
Go
« Odpowiedz #8 : Marca 05, 2012, 04:01:01 »

Dziękuję za wyjaśnienie Umiech i przepraszam że przekręciłam nazwę.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068

http://glostery.katowice.pl

« Odpowiedz #9 : Wrzenia 20, 2012, 09:28:00 »

Pewnie już wiecie, ale na wszelki wypadek zamieszczę link do spisu wystaw

http://pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=262:harmonogram-wystaw&catid=44:wystawy-2012&Itemid=124

Chiara
Go
« Odpowiedz #10 : Wrzenia 21, 2012, 10:21:46 »

Do tego spisu można by dodać jeszcze Konkurs organizowany przez PZO w dniu 7 paŹdziernika, na ul. Smolnej 9 w Warszawie. (Członkowie PZO dostali za pewne maile z informacją).
Nie wiem, jak ze zgłaszaniem ptaków przez Hodowców spoza PZO, a będących w innych związkach należących do PFO.

yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984

« Odpowiedz #11 : Wrzenia 21, 2012, 01:42:19 »

27.-28. paŹdziernika wystawa w Bydgoszczy. Prawdziwie wystawa, bo bez konkursu Chichot
Miejsce: MDK2 ul. Leszczyńskiego 42.

Chiara
Go
« Odpowiedz #12 : Wrzenia 23, 2012, 12:42:04 »

Przepraszam za wprowadzenie w błąd (nieświadome). Wd najnowszych informacji PZO w tym roku organizuje dwie imprezy:
-7 paŹdziernika odbędzie się KONKURS, miejsce: ul.Lipska 42 (siedziba PZO). (Ptaki należy przywieŹć dzień wcześniej, w godzinach: 17-20).
-13-14 paŹdziernika Wystawa w Domu Kultury na ul.Smolnej 9.(Tutaj jak to na wystawach, można wystawiać również ptaki kilkuletnie, jak również papugi, egzotykę i inne ptaki w posiadaniu członków związku).

Przyznam, że trochę się pogubiłam, bo również tutaj:  http://pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=262:harmonogram-wystaw&catid=44:wystawy-2012&Itemid=124 jako miejsce wystawy podana jest ulica Lipska- siedziba Związku.

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa

« Odpowiedz #13 : Wrzenia 23, 2012, 07:25:45 »

Wystawa jest zdecydowanie na ul. Smolnej, na Lipskiej jest nasza siedziba i w związku z tym luksusem tam odbędzie się konkurs.

Siwobrody
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

'Las Kabatos' :)
Wiadomoci: 365

'kundelki' też są ok!

« Odpowiedz #14 : Wrzenia 23, 2012, 07:40:23 »

Witajcie,

czy konkurs na Lipskiej 7.10 jest ogólno otwarty?
Każdy może przjść i popatrzeć?
Proszę o bardziej szczególowe info o tym konkursie.

Siwobrody

Są w życiu sprawy ważne i ważniejsze.
Zapraszam na www.schpolnoc.pl
Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!