wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwietnia 21, 2015, 04:06:18 » |
|
RNA07TE - dzieciom trzeba jak najwięcej pokazywać.Pływanie,piłkę,czytanie,znaczki pocztowe,modelarstwo,kanarki...podrośnie,coś sobie wybierze. M.arek - poraża mnie twój zapał i entuzjazm. drapizenica - co potrzeba,żeby klasa pojechała na taką wystawę?
|
|
|
|
|
|
dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
|
|
|
|
M.arek
Go
|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwietnia 21, 2015, 06:07:22 » |
|
M.arek - poraża mnie twój zapał i entuzjazm.
nie tobie oceniać mój zapał i entuzjazm, może najpierw naucz się czytać teksty ze zrozumieniem, wyjdzie ci to na zdrowie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.arek
Go
|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwietnia 21, 2015, 06:15:44 » |
|
swój zapał i entuzjazm zawarłeś w liście do prezydenta PFO, kiedy następny napiszesz by potwierdzić swoją "kulturę i ogładę" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drapizenica
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 50
|
 |
« Odpowiedz #33 : Kwietnia 21, 2015, 08:11:09 » |
|
wloczykij...co trzeba...w zasadzie nic, chęci i informowania szkół o czymś takim....(najlepiej jeszcze dla dzieci bezpłatnym;)) prawda jest taka, że reszta zależy od nauczycieli. Formalnie to zgody rodziców, karta wycieczki i jakieś sprytne powiązanie wystawy z podstawą programową ale o to niech się już nauczyciele pomartwią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #34 : Kwietnia 21, 2015, 10:13:27 » |
|
swój zapał i entuzjazm zawarłeś w liście do prezydenta PFO, kiedy następny napiszesz by potwierdzić swoją "kulturę i ogładę"  Obawiam się,że nie ogarnąłeś tego listu.  Reputacja Ci spada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FirmaGlosterek
logo
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 91
|
 |
« Odpowiedz #35 : Kwietnia 21, 2015, 10:37:38 » |
|
Szczytny cel a wychodzi jak zwykle. Bezowocne przegadywanie. Tak wlasnie wygląda "praca" Szkoda się denerwować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WIL.K.
Uczeń2
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 278
|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwietnia 22, 2015, 04:58:34 » |
|
Witam Przy organizowaniu wystawy warto jest pomyśleć o stworzeniu możliwości zwiedzania osobom niepełnosprawnym przykutym do wózka inwalidzkiego.Organizowałem wystawy z takimi możliwościami.Telewizja,radio ,prasa z dużą chęcią nagłaśniały taką wystawę z info dla niepełnosprawnych.Na wystawie spotkałem się z dorosłymi i dziećmi które po zwiedzeniu i po rozmowach z hodowcami podjęły decyzję o hodowli ptaków w domu powiedzieli że wózek inwalidzki nie będzie dla nich problemem i będą miały dużo czasu aby poświęć ptakom.Później te osoby promowały hodowlę ptaków w swoich w swoich środowiskach i w niedługim czasie same były wystawcami.Takie działania dały mnie dużo osobistej satysfakcji z tego co robię dla takich osób. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068
http://glostery.katowice.pl
|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwietnia 22, 2015, 05:04:29 » |
|
Bardzo dobry pomysł, dzięki za podpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.arek
Go
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwietnia 23, 2015, 09:32:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwietnia 25, 2015, 07:35:37 » |
|
Jeśli chodzi o minusik to zły adresik kolego.Widzę natomiast,że nasze wzajemne zainteresowanie kształtuje się na podobnym poziomie. [moderacja]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2015, 08:45:42 wysane przez klapuch »
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwietnia 26, 2015, 03:31:51 » |
|
Bardzo dobry pomysł, dzięki za podpowiedź.
Jak to się ma do tego,że to nie jest forum PFO? Tak,że to,co kolega pisze,zależy od tego,do kogo pisze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 142
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwietnia 26, 2015, 05:47:28 » |
|
Przepraszam za spam. Nie wiem co ostatnie posty mają do promocji kanarczarstwa i nie umiem pojąć dlaczego we wszystkie sprawy jest mieszane PFO. Nie wiedziałem dawno tematu w które by ktoś nie wplątał PFO. Jest Ciekawy temat może zamiast naskakiwać tak bardzo na radę pochwalicie się wyróżnieniami ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FirmaGlosterek
logo
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 91
|
 |
« Odpowiedz #42 : Kwietnia 27, 2015, 01:06:13 » |
|
Przepraszam za spam. Nie wiem co ostatnie posty mają do promocji kanarczarstwa i nie umiem pojąć dlaczego we wszystkie sprawy jest mieszane PFO. Nie wiedziałem dawno tematu w które by ktoś nie wplątał PFO. Jest Ciekawy temat może zamiast naskakiwać tak bardzo na radę pochwalicie się wyróżnieniami ? Pozdrawiam
0 Popieram. Niech kazdy z was najpierw zada sobie pytanie i szczerze na nie odpowie. Co ja zrobilem aby promowac szeroko pojętą hodowlę ptaków, a dopiero później wymagajmy od innych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwca 01, 2015, 10:44:19 » |
|
Byłem tydzień temu w Poznaniu na wystawie zwierząt egzotycznych i była tam jakaś dziewczyna z papużkami falistymi. Akurat tak się złożyło, że podszedłem do niej z większą grupką zwiedzających i ona zaczęła przedstawiać swoje papużki. Na "dzień dobry" usłyszałem, że papużki faliste mają zaburzenia psychiczne i że się skubią... Na pewno podziałało to zachęcająco na potencjalnych nowych hodowców, zachęciło to zwłaszcza tych, którzy się jeszcze wahali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068
http://glostery.katowice.pl
|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwca 02, 2015, 12:52:18 » |
|
Mam mieszane uczucia - czy należy ganić za podejście i odstraszanie klientów czy chwalić za szczerość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|