Gdyby odrobina kultury nieprzerywania wypowiedzi wkradła się na to walne,yotan zrozumiałby,o co pytałem.
Skoro sędziowie mają składki,z których płacą sobie za wykłady,opracowywanie stadardów itd,dlaczego RF ma kupować materiały?Trudne?Na pytanie o obrączkach padła odpowiedź,że zostanie przygotowane zestawienie co i ile kosztuje.
Skoro "doszły głosy",że część hodowców była niezadowolona przeprowadzeniem zawodów w Poznaniu,bo to wykluczało ich z obecność w Czeladzi, to jaka to była część?2,5,10 osób?Bo uczestnicy Poznania chyba byli zadowoleni?Czy zatem niezadowolone jednostki równoważą zadowoloną większość?Czy to jest argument przeważający za Czeladzią?Nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie"ile to było głosów,ale wiem,że na swojej stronie jeden z doradców wygłosił identyczny pogląd,bez podawania liczby niezadowolonych.Ja stawiam,że było to góra dwóch chłopa,ale są to "głosy"...
Na jakiej podstawie wyciągnąłeś Twoje wnioski zawarte w sprawozdaniu,dotyczące hodowców harcenów?Gadałeś z kimś,masz jakieś statystyki,skąd masz te Twoje wnioski?
Najbardziej mi się podobało,jak delegat powiedział,że trzeba stopniowo zacząć ujednolicać klatki wystawowe,żeby to jakoś wyglądało,na co usłyszał,że absolutnie,bo trzeba to robić stopniowo...
Może to jednak Ty nie wszystko zrozumiałeś/nie słuchałeś uważnie.Może pojechałeś tam tylko wygłosić swoje,nie słuchać?
Prosiłem,żeby mi nie przerywać,bo zatraca się sens tego,co chcę powiedzieć i najlepszym na to dowodem jest yotan.Może teraz uzyskam jakąś sensowną odpowiedź?Merytoryczną.Nie spodziewam się