Priam szanowny kolego ogrodniku i miłośniku kanarków - możesz podawać w postaci zmielonej w mieszance jajecznej, w marchwi, w wodzie. Jeśli chodzi o dawkę to np. na jedno jajko dajesz dawkę taką samą jak barwnika przy kolorowaniu ptaka jeśli już kupiłeś sobie ten Intensiv Rot z Quiko i raz , dwa razy w tygodniu starczy.
CarIvan - o czym Ty piszesz?
Zależy o co pytasz? czy o to że znam kolegę Przemka i jego zamiłowanie do ogrodnictwa i tak zacząłem pisać czy o podawaniu Ostropestu a Przemek wie o czym pisze jeśli idzie o barwnik.

O Boże... :-
Cordovan vel
CarIvan, może po prostu napisz, że to Ty jesteś Przemek- zamiast jak u mnie, po zbanowaniu, mieć kilka nicków...

(w tym..."bożenka" i "chinta" ...

)
Owszem mam tak na imię i Priam również, nie doczytałaś.
Ps. U ciebie na forum nadal jestem tylko nie piszę bo twoje forum to twoje prywatne podwórko i wyrażenie jakiejkolwiek negatywnej opinii a nie daj Boże w twoim kierunku wiąże się z Banem. Odwal się od mnie i siedź sobie na tym swoim forum jak ci dobrze. Gdybym chciał to kupiłbym to twoje forum i tyle było by twoje (już się dowiadywałem że jest to możliwe) tylko jest mi niepotrzebne. A jak masz coś do mnie to na pw a nie zaśmiecasz tutaj forum spamem, starczy że śmietnik masz u siebie. Żegnam.

Przekonałam się już że rozmowa-nawet wirtualna (bo tel. również- kiedy dzwoniłeś do mnie i chciałeś dostępu do forum)- Z Tobą jest po prostu bez sensu- jeżeli ktoś dostaje bana i ponownie loguje się jako
bożenka... No cóż... To mówi samo za siebie...
Podejście do hodowli ptaków- tylko zarobkowe- co "ładnie" wytłumaczyłeś, tłumacząc, dlaczego nie zajmujesz się kanarkami (za amadynę dostaniesz 150zł, a za kanarka- i tutaj również jestes w błędzie, bo pojęcia nie masz, ile kosztują ptaki rzadkich ras i od dobrych Hodowców...).
Następna sprawa- dlaczego i tutaj masz dwa nicki-
CarIvan i
Cordovan?
Forum z serwera fora.pl nie kupisz- serwer jest bezpłatny- nie pisz głupot, bo się ośmieszasz. A jeżeli się orientowałeś, to dlaczego ci ciągle tak zależy na tym (tamtym-z którego wyleciałeś z łamanie netykiety) forum?
Klapuch, napisałam w tym wątku tylko dlatego, że zobaczyłam
Cordovana- który u mnie (podawałam Ci kiedyś adres- z resztą znasz Michała)-narobił niezłego zamętu, kilka razy logował się pod różnymi nickami, straszył itp... Z mojej strony to wszystko, mam ciekawsze zajęcia niż osoba "pana" Przemysława...
Ale radzę ostrożnie podchodzić do jego "rad"

Pisanie postów niezwiązanych z tematem wątka