Marcin
Uczeń3
Nowy użytkownik

Cyprzanów
Tytuły: Hodowca Roku 2010
Wiadomoci: 351
Kanarki: żółte, białe recesywne
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lutego 27, 2014, 10:38:20 » |
|
Co do firmy lukard powiem tylko tyle... Już 2 tydzień czekam na przelanie (180 zł)moich pieniędzy które przelalem jako zaliczka do zamowionych na wymiar frontów. Fronty nie spełniały moich oczekiwań tandeta i źle rozstawione pręty. W "normalnym" froncie rozstaw prętów to 12mm te co mi przyslano miały 15 mm.
Jedno jest pewne nigdy nic nie kupie w tej firmie.
|
|
|
|
|
|
 CIH F-047
|
|
|
grzela66
Amator
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 1
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwca 29, 2014, 06:24:32 » |
|
Może ktoś ma jakieś nowe doświadczenia w sprawie frontów do regału? Właśnie muszę zamówić i mam dylemat gdzie.Proszę o wypowiedź. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
83102
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 19
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwca 29, 2014, 08:06:02 » |
|
Tak,ja zamawiałem fronty i szuflady w firmie Lukard. Z frontów jestem zadowolony,były to fronty robione na wymiar,natomiast szuflady zostały wykonane mało estetycznie,nity trzymające poszczególne boki był słabe. Także jeśli chodzi tylko o fronty to polecam firmę Lukard, zrobili estetyczne z mocnymi zgrzewami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984
|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwca 29, 2014, 09:12:26 » |
|
Robią też na wymiar otwory i karmidła w tych frontach? Czy mają standardowy szablon i tylko wymiar zewnętrzny się zmienia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CarIvan
Go
|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwca 29, 2014, 10:08:48 » |
|
yotan na życzenie zrobią ci takie jakie chcesz. Ja osobiście zrezygnowałem z karmideł zewnętrznych i teraz stosuję takie Karmidło Mini Smart M046, te plastikowe nakładki świetnie się zdejmują, ptaki bardzo ładnie wyjadają z nich każdą podana karmę, wkładam je normalnie przez otwór za otwieraną klapkę zawieszam, zamykam klapkę i tyle. O wiele praktyczniejsze niż zewnętrzne karmidła zawieszane w froncie. W dwóch dostają mieszankę suchą, w trzecim miękką w czwartym mają drobno kruszone skorupy jaj kurzych wymieszane z gritem dla egzotyki. Dla egzotyki są super, sądzę że i inne ptaki świetnie by sobie z nich korzystały. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
83102
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 19
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipca 01, 2014, 09:20:08 » |
|
Tak,dla mnie poza samym niestandardowym wymiarem zrobili też tam gdzie chcę otwory na karmidła i zrobili mi też drzwiczki na określony wymiar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krzysieksolec
Uczeń1
Nowy użytkownik
Solec Kujawski
Wiadomoci: 48
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 01, 2015, 10:00:09 » |
|
Te, które widziałem (i miałem w ręku) to były cienkie, rozłażące się na zgrzewach druty o słabym ocynku. Po prostu bardzo źle wykonane fronty.
Fronty o których pisze yotan są w moim posiadaniu, wczoraj i dzisiaj myłem klatki w tym celu musiałem wyciągnąć fronty i kuwety firmy LUKARD. Dwa fronty straciły łącznie 5 drutów, 4 kuwety się rozkleiły. Szuflady są beznadziejne, beznadziejny ocynk, no i kilka musiałem nie raz skleja. Szuflada wygląda jak najtańsza blacha do ciasta z Tesco. Mam dość tej tandety, ma ktoś może jakiś konkretny namiar (tel, zdjęcia albo stronę internetową) do kogoś kto robi fronty i szuflady pod wymiar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FirmaGlosterek
logo
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 91
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 01, 2015, 10:25:17 » |
|
Napisz do mnie glosterek@glosterek.pl moze cos poradzimy zwlaszcza jezeli chodzi o szuflady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sylabona
Go
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 02, 2015, 09:22:06 » |
|
Krzysiek, napisz, albo zadzwoń do Glosterka, zobaczysz, będziesz zadowolony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krzysieksolec
Uczeń1
Nowy użytkownik
Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 02, 2015, 12:13:25 » |
|
Niestety glosterek może mi pomóc tylko z szufladami, z frontami jest delikatna misja. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krzysieksolec
Uczeń1
Nowy użytkownik
Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 02, 2015, 01:05:13 » |
|
Marcin , problem w tym że ja muszę mieć fronty na wymiar, mój regał jest dość nietypowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin
Uczeń3
Nowy użytkownik

Cyprzanów
Tytuły: Hodowca Roku 2010
Wiadomoci: 351
Kanarki: żółte, białe recesywne
|
 |
« Odpowiedz #27 : Stycznia 02, 2015, 01:07:01 » |
|
Jakie wymiary potrzebujesz?
|
|
|
|
|
|
 CIH F-047
|
|
|
krzysieksolec
Uczeń1
Nowy użytkownik
Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #28 : Stycznia 02, 2015, 01:10:31 » |
|
Dzisiaj wieczorem albo jutro podeślę ci wymiary na pw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 273
|
 |
« Odpowiedz #29 : Stycznia 02, 2015, 08:36:38 » |
|
Witam Firma Szpak tel.6O5371903 Pan Marek z Radzymina producent frontów i szuflad na wymiar . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|