Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:55:39 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Nowa Rada Federacji  (Przeczytany 4805 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
papuga
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 409

« : Marca 30, 2014, 05:38:46 »

Jest już nowa Rada Federacji.
Prezydentem został wybrany Michał Horzela, a w skład rady weszli jeszcze Mariusz Herich, Artur Kupczak, Henryk Chojnacki i Jarosław Mitko.
Nowej Radzie należy życzyć wytrwałości w działaniu!
« Ostatnia zmiana: Marca 31, 2014, 08:56:51 wysane przez Jacky » Zapisane

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #1 : Marca 30, 2014, 08:51:55 »

Nowa Rada no cóż można to nazwać z dużej litery CYRK NA KÓŁKACH,działo się dużo jak będę miał trochę czasu to opisze, a są ciekawe wydarzenia , jedno z nich, wchodzi gościu na walne, przewodniczący walnego udziela mu głosu,zaznaczam że ta osoba nie była na walnym, i głosi że on będzie pracował ma ochotę na wszystkim się zna i po chwili znika nie ma gościa cdn.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068

http://glostery.katowice.pl

« Odpowiedz #2 : Marca 30, 2014, 09:10:49 »

Naprawdę powiedziałem, że znam się na wszystkim? Musiałem się bardzo stresować, bo nie pamiętam czegoś takiego.
Poza tym zostałem przedstawiony - dlaczego nie piszesz imiennie?

yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984

« Odpowiedz #3 : Marca 30, 2014, 09:28:04 »

Napisze ktoś jakąś w miarę bezstronną relację ze spotkania? Bez niepotrzebnych etykiet i epitetów...

malypro
Uczeń4
Nowy użytkownik

woj. śląskie
Tytuły: Hodowca Roku 2017
Wiadomoci: 452

lizard, czerwona i żółta mozaika

« Odpowiedz #4 : Marca 30, 2014, 09:40:25 »

... wchodzi gościu na walne, przewodniczący walnego udziela mu głosu,zaznaczam że ta osoba nie była na walnym, i głosi że on będzie pracował ma ochotę na wszystkim się zna i po chwili znika nie ma gościa cdn.

i co w tym takiego dziwnego? to, że zaproponował bezinteresowną pomoc? nie miał mandatu to poszedł. Przecież nie wyszedł po angielsku tylko uzasadnił to.
Ja słyszałem jak Mariusz mówił, że zna się na informatyce, a nie na wszystkim:)

JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Tytuły: Hodowca Roku 2013
Wiadomoci: 243

« Odpowiedz #5 : Marca 31, 2014, 10:20:52 »

Nowa Rada no cóż można to nazwać z dużej litery CYRK NA KÓŁKACH,działo się dużo jak będę miał trochę czasu to opisze, a są ciekawe wydarzenia , jedno z nich, wchodzi gościu na walne, przewodniczący walnego udziela mu głosu,zaznaczam że ta osoba nie była na walnym, i głosi że on będzie pracował ma ochotę na wszystkim się zna i po chwili znika nie ma gościa cdn.
Zbyszek daj chłopakom działać!
Tak jak już napisałem Umiech.
Nowo wybranym władzom gratuluję i życzę sukcesów w dalszym rozwoju naszej Federacji.

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Marca 31, 2014, 11:11:00 »

JAD ja nikomu nie przeszkadzm ale nie pozwolę żeby STATUT PFO był przewracany do góry nogami,nie pozwolę na to że jako członek nie mogę uzyskać informacji na Walnym Zebraniu bo to się ingeruje.Obecnie statut PFO DO WALNEGO ZEBRANIA w dwóch paragrafach został złamany a może i więcej pracuje teraz nad tym aby przedstawić swojemu Zarządowi, a Panom delegatom co są ty na forum i wystawiają mi opinie negatywne żeby się dobrze zastanowili jak podejmą decyzje a mam już -6 ale mnie to nie bawi,proponuje więcej wiedzy , bo ona jest najważniejsza, nie jestem delegatem do podnoszenie mandatu na wszystko tak, a obecnie bez znajomości wiedzy którzy maja nie którzy delegaci nie obrażając nich jest tak, to do czego zmierzamy jest demokracja szanowany powinien być każdy ten na tak i ten co ma inne zdanie bo one nieraz morze pomóż w niektórych sprawach,chociaż jest to bolesne, ale to się nie szanuje w obecnych władzach RF.Wiele rzeczy wczoraj się działo i nie będę na ich temat pisał bo to nie wypada, jest  takie przysłowie w swoje gniazdo się [n.....].

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #7 : Marca 31, 2014, 11:19:12 »

Zbyszku, nie do końca rozumiem co piszesz.
Forma "ty" jest powszechnie przyjęta na forum, trudno o to mieć pretensje.
Nie wystawiłem Ci też żadnego negatywa, jeśli tak sugerujesz, nie widzę nawet powodu do tego.

Jakich informacji nie mogłeś uzyskać na Walnym?
Czego się "nie szanuje w obecnych władzach RF"?

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #8 : Marca 31, 2014, 11:36:48 »

Klapuch z szacunkiem ale takich tematów nie porusza się na forum, co do statutu są organy do tego powołane które weryfikują i wydawają decyzje ,i to jest najlepsza droga tak to zrozumiałem po ostatnim WALNYM, prywatne sprawy są w innej formie pozdrawiam.

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #9 : Marca 31, 2014, 11:42:19 »

Podałeś swoje wątpliwości tutaj, na forum, dlatego na forum Ci odpisuję.
Jeśli masz jakieś sprawy/pytania, które nie powinny być poruszane na forum - napisz emaila na adres PFO albo bezpośrednio do mnie - adres w profilu.

LaKi
Uczeń2
Użytkownik
**

Wiadomoci: 541

« Odpowiedz #10 : Kwietnia 10, 2014, 10:42:42 »

Witam
yotan w nawiązaniu do Twojego pytania, nikt niestety nie pofatygował się, aby cokolwiek napisać. Może moja wypowiedź, nie będzie odebrana jako bezstronna, ale co tam. Najwyżej dostanę kilka negatywów. Umiech

1. skład nowej RF uważam za w pełni udany, w mojej ocenie bardzo dobrze że wybrany został taki a nie inny Prezydent. Będzie On dalej prowadził rozpoczęte projekty. Pozostałe osoby wydaje się, że są na tyle odpowiednie że wspólnie włączą się do działania i postarają się "COŚ" zrobić dla PFO. Tu od razu chciałbym życzyć całej RF dużego zapału.
2. dobrze że rada nie uległa próbom wyprowadzenia z równowagi i zachowała stoicki spokój. Jak to mówią krowa, która dużo muczy mało mleka daje! Niektórym jakoś brakowało argumentów do rozmowy. Ludzie zacznijcie wreszcie szanować ludzi, którzy coś robią dla Was! Siedzieć w domu i krytykować każdy potrafi, ale np. zapytać czy można jakoś pomoc? to już nikt się nie odważy. Osobiście jak zauważam błąd, przekazuje swoje uwagi, a nie krytykuje po różnych forach internetowych! Nikt nie jest nieomylny, ludzie zachowajcie zdrowy rozsądk. Jakoś na tym zebraniu nie widziałem zbyt wielu chętnych do pracy NON PROFIT.
3. KKW nie zauważyła żadnych uchybień w pracy poprzedniej RF. W związku z czym przypuszczam że powołanie spółki z o.o. w ich mniemaniu  było w pełni zgodne ze statutem. Z tego co mi wiadomo Spółka została powołana dla transparentności przepływów finansowych i zgodności z obowiązującym prawem w Polsce. Ale jak ktoś się doszukuje nie wiadomo czego i rzuca obelgi, świadczy to tylko i wyłącznie o jego krótkowzroczności.
4. Przykro mi jak widzę że ludzie zamiast próbować scalać PFO próbują pokazać swoją "wielkość" w ilości członków i robić coś poza PFO. Ludzie zacznijmy łączyć a nie dzielić. Jeśli nie połączymy sił to nadal będziemy mieli takie a nie inne prawo! I nadal w naszych hodowlach nie będzie ptaków takich jak na zachodzie. Jak zaczniemy robić małe wystawy to nie będzie możliwości porównania ptaków!

POZDRAWIAM I KU CHWALE HODOWLI!

klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Katowice

« Odpowiedz #11 : Maja 02, 2014, 07:42:11 »

Na stronie PFO ukazał się protokół i uchwały z Walnego zebrania:

http://www.pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=444:protoko-i-uchway-wzd-pfo-z-dnia-30-marca-2014&catid=4:aktualnoci&Itemid=1

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!