Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Stycznia 29, 2026, 04:50:35 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Który z terminów (chodzi o weekend dla zwiedzających) wystawy w łodzi byłby dla Was najlepszy?
18-19 październik - 5 (26.3%)
7-8 listopad - 7 (36.8%)
14-15 listopad - 1 (5.3%)
21-22 listopad - 1 (5.3%)
5-6 grudzień? - 5 (26.3%)
Gosw w sumie: 15

Strony: [1] 2 3 4   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wystawa w łodzi  (Przeczytany 23983 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 753

« : Sierpnia 28, 2009, 12:42:20 »

Gdyby jesienią bieżącego roku w łodzi była organizowana wystawa o zasięgu regionalnym, krajowym lub międzynarodowym, to czy zdecydowalibyście się na wystawienie w łodzi swoich ptaków? Czy przyjechalibyście obejrzeć taką wystawę? Co sądzicie o zorganizowaniu takiej wystawy w łodzi?

Granos
Go
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 28, 2009, 01:12:29 »

Byłoby super? Są takie plany?

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 753

« Odpowiedz #2 : Sierpnia 28, 2009, 01:42:12 »

Jeżeli tylko znajdą się chętni do wystawienia i obejrzenia ptaków ... Czekam na Wasze opinie w tej sprawie.

wojtek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

KOłO
Wiadomoci: 36

« Odpowiedz #3 : Sierpnia 28, 2009, 02:09:44 »

Super tylko w pazdzierniku musiało by byc 17-18 pazdziernik to zgrywa pomysł do zrealizowania. Z politowaniem

jasioj
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 265

« Odpowiedz #4 : Sierpnia 28, 2009, 03:05:17 »

zgrywa pomysł do zrealizowania. Z politowaniem

Co to znaczy, że zgrywa pomysł do zrealizowania?

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #5 : Sierpnia 28, 2009, 11:03:51 »

Pomysł super.łódż to przecież środek kraju i dla wielu hodowców łatwiej tutaj dojechac niż np. na Śląsk.Jeżeli termin nie będzie kolidował z innymi wystawami to myślę, że z frekwencją nie powinno byc problemu.Duży wpływ na udział wystawców i publiczności miec będzie napewno ranga i profil wystawy, czyli jej atrakcyjnośc.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #6 : Sierpnia 28, 2009, 11:27:00 »

Pomysł super.łódż to przecież środek kraju i dla wielu hodowców łatwiej tutaj dojechac niż np. na Śląsk.Jeżeli termin nie będzie kolidował z innymi wystawami to myślę, że z frekwencją nie powinno byc problemu.Duży wpływ na udział wystawców i publiczności miec będzie napewno ranga i profil wystawy, czyli jej atrakcyjnośc.

Krótko i na temat, nic dodać nic ująć Mrugnicie

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #7 : Sierpnia 29, 2009, 11:41:29 »

A jaki jest problem dojechac na Śląsk???Sam pomysł jak najbardziej trafiony, myśle że wszysko by wypaliło. Skoro MP są w Czeladzi to  np.wystawa miedzynarodowa może  być w łodzi.ale istotna sprawą tak jak każdy pisze jest termin imprezy.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #8 : Sierpnia 29, 2009, 04:38:02 »

Nie mam nic przeciwko wystawom na Śląsku, mieszkam w Częstochowie i do Czeladzi czy łazisk jest mi nawet bliżej, lecz co mają powiedziec hodowcy z północy Polski?
Co do terminu myślę, że im póżniejszy tym lepszy np.ptaki przejdą przez sito wystaw oddziałowych i hodowcy z ambicjami nie wystawią ptaków słabych(słabo ocenionych wcześniej).Zastanawiam się jednak czy organizator takiej imprezy(kto?)będzie miał na tyle pomysłów by zachęcic hodowców do udziału w niej.

Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Orzesze-Królówka
Wiadomoci: 219

« Odpowiedz #9 : Sierpnia 29, 2009, 06:10:39 »

Ja powiem szczerze z chęcią bym się wybrał z ptakami do łodzi jeżeli oczywiście moje kolekcje nie byłyby jedynymi w swojej rasie albo nie były wystawiane np  z czerwonymi.   

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #10 : Sierpnia 29, 2009, 09:26:40 »

Podział musi być , skoro w Czeladzi sa MP to inna ważna wystawa może być gdzieś inndziej, dlaczego tylko hodowcy którzy mieszkają daleko mają ponośić więcej kosztów:)Niech jest po równoAle głównie mi chodzi oto czy ktoś ma problemy z dotarciem na Śląsk.:)ale mniejsza oto.Taka wystawa miedzynarodowa musiałaby być przygotowana naprawde bardzo dobrze , ale musieli by sie tym zając ludzie którzy zrobili by to z ogromną pasją.Wszystko trzeba by było przemyśleć, może jakieś dodtatkowe atrakcje były by dobrym rozwiązaniem.

monique750
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Zagłębie Dąbrowskie ;)
Wiadomoci: 25

« Odpowiedz #11 : Sierpnia 29, 2009, 09:32:15 »

A orientuje sie ktos czy w Czeladzi dalej organizuja wystawy?
Sama jestem z Czeladzi ale nic nie wiem  Mrugnicie

monique750
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Zagłębie Dąbrowskie ;)
Wiadomoci: 25

« Odpowiedz #12 : Sierpnia 29, 2009, 09:46:01 »

ehh, przepraszam, nie doczytalam do konca poprzednich postow.  Z politowaniem  teraz widze ze piszecie ze MP sa jednak organizowane w Czeladzi. Napiszcie cos wiecej na ten temat proosze Mrugnicie (kiedy np)

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #13 : Sierpnia 30, 2009, 12:01:38 »

Gdyby to miała byc z założenia wystawa o wysokim prestiżu np. międzynarodowa, należałoby coś zaoferowac hodowcom, których ptaki dobrze wypadły na uznanych już wystawach tj.OMP,PPKK czy np.OMŚl np. zwolnienie z opłat kolekcyjnych.Napewno zachętą byłyby jakieś nagrody ufundowane przez ewentualnych sponsorów(np.producentów pasz, czy innych art.zoologicznych).
Uważam, że do zorganizowania takiej imprezy dobre byłoby również każde inne miasto posiadające odpowiednie warunki i potencjał ludzki(pasjonatów).Oczywiscie w organizację takiego przedsięwzięcia winna się włączyc PFO z nowowybranym zarządem.
Co do wątpliwosci Balcara to uważam,że organizatorzy żadnej wystawy nie będą w stanie nikogo zapewnic, że dana rasa czy odmiana barwna nie bedzie wystawiana tylko przez jednego hodowcę.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #14 : Sierpnia 30, 2009, 09:24:14 »

Myśle że dobrym rozwiązaniem bedzie też szukanie sponsorów  nie tylko w firmach zajmujących się art.zoologicznymi, mysle że jakieś szkółki dzrzew ozdowbnych - też można spróbować, mieć dodatkowo na hali wystawowej jakieś krzewy do dekoracji, bo np. na wystawach w Czechach chyba coś takiego było, w kazdym bądz razie widziałęm w jednym z nr.Egzoty.,Ogólnie całe wystawiane ptaki można by było ładnie wyeksponować, Wyekspoonowanie kanarków to raczej jest wszedzie takie same / podobne, ale ptaki egzotyczne extra sie prezentują w otoczeniu choinek, jakis nietypowych kwiatów w drewnianej altanie.Pewnie sie ktos będzie śmiał z mojej fantazji, ale mi osobiście bardzoby się to podobało, i jakbym niemiał ptaków a wybierał bym sie na wysatwe tylko jako zwiedzający to zaskoczyło by mnie takie coś w i to pozytywnie.

http://egzota.pl/index.html

monique750 - Pod tym po prawej stronie na brązowym tle masz napisane co nieco o MP, jest tam data, i raczej podobna (albo taka sama ) bedzie w tym roku.Ogólnie wystawa ok. według mnie(a byłem tylko trzech takich imprezach) ale poziom samego organizowania dały by się jednak podnieść bardzo wysoko.

Strony: [1] 2 3 4   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!